- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.201
Beni unuttun kaptanımsadecik 800 grammı
yaa tek tatillerde camış gibi yiyip kilo alan benmiyim kızlar yaa
Evt canm 3müz 61lerde kapışıyoruzBiz şimdi üçümüz mü kapışıyoruz canım vayy süpermiş
Evet kış geliyor tüyleri arttı yazın çok çikin oluyo sıpa şimdi yine guzellestiYa çok sevimli bu bu eve alınmaz mı ben bunu mıncıklarım ısıyıyım. Valla maşallah ona iyi yemiş.
Bende de küçüklükten başlamış hayvan sevgisi anneannemin tavukların kanatlarindsn tutar kaldirirmisimtugbaFB kaptanım annemdede o korku vardı. Ben mesela kesimle uyurum öperim koklarım kafamı üstüne koyarım yastık gibi mıncıklarım onu ama annem toplasan üç kez kucağına almamıştır onu. Ben 4 yaşlarında iken odam hep akvaryummuş ben yaramaz elimi sokarmışım annem o zaman cilt hastalığına yakalanmış babam hepsini atmış. Annem hiç sevmiyor hiç. Senin korkun çocuğuna geçmez bence bunu aklına getirme bence. Senin korkunun da geçmesi için belki seni önceden korkutan şeyin ne olduğunu hatırlaman gerekiyordur. O senden korkuyor senden korkuyorsun. Bence atlatabilirsin onlar savunmasız yavrular.
Çok sevimli ama sürekli sev beni diyen kedilerden bizimki öyle değil kısa tüylüEvet kış geliyor tüyleri arttı yazın çok çikin oluyo sıpa şimdi yine guzellestigece o yorgun halimle beni 3 kez kaldırdı cadı bbaktim hiç susmuyor aralıksız tüm gece miyavladı aldim.odaya ne yapayım bas ucumuzda uyudu sıpa
Seninkide çok tatlidir eminimÇok sevimli ama sürekli sev beni diyen kedilerden bizimki öyle değil kısa tüylü
Çok tatlı dediğin gibi içgüdüsel bir korku olamaz bu yoksa niye herkese böyle olsun. Bizimki diğer kedilerle anlaşamıyor. Onlardan nefret ediyor. Size çok bağlı demekki. Sokakta kalma korkusu yaşaması acaba önceden biri baktıda sokağa mı attı acaba yavrum ya neler yaşadıysaSeninkide çok tatlidir eminim
Benimkide sadece bana öyle bi de eşime geri kalan dünyadaki herkesten korkuyoreleman gelip.bakti 1 hafta sağolsun. O kapıyı açıyormuş bizimki geziyormuş bahçede adam dış kapıyı tam kapatacak benim kedi içeri firr daliomus o sırada sanırım dışarda kalıcam diye korktu . Benden başkasına ve eşimden başkasına asla sevdirmiyor. Misafir geldimi en arka odadaki koltuğun arkasına saklanip ordan hiç çıkmıyor . Mama verdi bi komşu buna 1 hafta biz tatile gittiğimizde ona bile 1 hafta boyunca alışıp sevdirmemis . Çok yabani o konularda yazık küçükken biri tekme mi attı ne olduysa bi travma yaşamış belli bazen bizden bile korkuyor özellikle ayaktan çok korkkorkuyor ayağı kopasica pislik insan kimse kesin buna tekme atmışlar küçükken . Bi de çok avcı sokaklarda yaşayıp çöpten besleniyordu biz onunla karşılaştığımızda bana bile 1 yılda tam anca alisti. Ama çok tatlı çok ilgi istiyor . Bak uyuyo şimdi Eki Görüntüle 2543088
Yok sanmam hep sokaktaydi zaten sanırım 3 yaslarinda. Eve alıştı ya şimdi rahata ondandırÇok tatlı dediğin gibi içgüdüsel bir korku olamaz bu yoksa niye herkese böyle olsun. Bizimki diğer kedilerle anlaşamıyor. Onlardan nefret ediyor. Size çok bağlı demekki. Sokakta kalma korkusu yaşaması acaba önceden biri baktıda sokağa mı attı acaba yavrum ya neler yaşadıysa
KAPIŞMALAR BAŞLADI
yellowgirl = 61.9
magick =61.5
brkas=61.3
Elifcig93 =64.8
htc71 = 65.8
@Cordelia_1605 =87.8
fantastikaaa =90.0
tugbaFB =67.8
ucukgenclik =67.7
poncikbirgelincik = 70.5
B Baharyagmuru35 = 72.3
Hayırlı uğurlu olsun ❤hakeden kazansın
Bizimkide öyle yürüyüşe çıkartıyorum ama evden çıkana kadar miyav miyav susmuyor sanki bana küfrediyor o kadar sinirli konuşuyor düşün. Sonra bakıyor hep kucağımda yere inmiyor sakinleşiyor, sürekli çevresini izlemeye başlıyor nerde ne oldu bitti merakla etrafı gözlemliyor.Yok sanmam hep sokaktaydi zaten sanırım 3 yaslarinda. Eve alıştı ya şimdi rahata ondandır
Kader canım. Bu sefer sen sana güveniyoruz.Yine rakibimden fazlayim
Cok tatlilar tatli belalarBizimkide öyle yürüyüşe çıkartıyorum ama evden çıkana kadar miyav miyav susmuyor sanki bana küfrediyor o kadar sinirli konuşuyor düşün. Sonra bakıyor hep kucağımda yere inmiyor sakinleşiyor, sürekli çevresini izlemeye başlıyor nerde ne oldu bitti merakla etrafı gözlemliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?