- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.241
kuzum mira bu sattemi gidiyor yoksaGünaydın fıstığımmm
Yok kuzum mira derin uykudakuzum mira bu sattemi gidiyor yoksa
sen ayakta olmazdın
RakibemGünaydın Kızlar,
Dünkü menüm:
Kahvaltı
1 Dilim kepek ekmeği, 1 Haşlanmış yumurta, 7-8 Zeytin, 1-2 kaşık labne,
Ara
Sütlü Kahve
Öğlen
2 Baget tavuk, ayran
Ara
3 ceviz, 4-5 kuru kayısı
Akşam
Yayla Çorbası, Salata
Gün Boyu
2 Yeşil çay, 3 Türk Kahvesi
Teşekkür ederim canm,Rakibemmenun guzel afiyet olsun
Ben cok sık kullanmadim canim sadece ilk hasta oldugu sene sık kullanmistik o sene cok kotuydu diger seneler daha az kullandim ama büyüdükçe düzeldi cok zor durumda kaldigimizda falan kullandim kortizonsuz olanlardan.Hadi ya sen faydasını gördün yani canım bi arkadaşımda vardı sordum onada memnun kaldın mı diye daha kötü yaptı alma demişti bi araştırıyım iyice amam hasta olmasalarda hiç gerek kalmasa keşke
Yok araştırılmadı hiç canım doktorlardan o ortamlardan çok korkuyo aşılarını bile 2 3 kişi tuta tuta yaptırdık bilmiyorum anlattm mı en son aşısından önce tartçaklar tartıya bile basmıyo ağlıyo o yüzden çok çok gerek olmadıkça doktora götürmüyorm çünkü muayne olmayı asla kabul etmiyo güreşiyoz bide o kadar ağlayınca bende ağlıyom rezil oluyoz
Süpersin tatlımDune gore -400 grdun 65.8 bugun 65.4
Geçmiş olsunKuzenimin bebeği oldu ama kalbinde ciddi sorunlar varmış bekliyoruz hastanede
Bugün hatta bu hafta artık, yemek yemeyi düşünmüyorum.
Benden başkası beni geçemez korkusu olsa gerek.Yok kuzum mira derin uykudahem öğlenci hem ce geç uyanan bir çocuk evt bende uyuyor olurdum ama niyese bugün erkenden ayaklandım
Geçmiş olsunKuzenimin bebeği oldu ama kalbinde ciddi sorunlar varmış bekliyoruz hastanede
Ah ah çocuk ölecekmiş sorunlu olmayan hicbir yeri yokmuş heryeri sorunlu. Anneyi de zor kurtarmislar anneye nasıl anlatcaz bilmemGeçmiş olsun
hemen kötüyü çağırma canım Allahtan ümit kesilmez inşallah iyileşirAh ah çocuk ölecekmiş sorunlu olmayan hicbir yeri yokmuş heryeri sorunlu. Anneyi de zor kurtarmislar anneye nasıl anlatcaz bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?