Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün ki menü ve sporlarm

Kahvatlı=tulum peynir,2dilim tambuğday,12zeytn

Ara= 1incir,1kupa sütlü kahve

Òğlen = 1bardak kefir,2dilim diyet börek (diyet börek de=yumurta patetes,peynir ve sadece 1kaşık tambuğday unu var)

Ara= 1incir,yarım bardak kefir

Akşam=kaşarlı körili istiridye mantarı,1dilim tbğdy,
brokoli havuç salatası

1yeşil çay, 1sade türk kahvesi,1maden suyu
Spor
50dakika hızlı tempo yürüyüş
1 saat plates hoca eşliğinde
2 saat bachata dansı

Son düzenleme:
Kızlar en yakın arkadaşım 2gün önce Marmarisden tekrar izmir e döndü ve direk döner dönmez benim ile bachata ya yazıldı dün birlikte dans yaptk eski günlerdeki gibi yine danslara beraber katılıcaz

Günaydın Kızlar,
Dünkü menüm:

Kahvaltı
1 Dilim kepek ekmeği, 1 Haşlanmış yumurta, 7-8 Zeytin, 1-2 kaşık labne,

Ara
Sütlü Kahve

Öğlen
2 Baget tavuk, ayran

Ara
3 ceviz, 4-5 kuru kayısı

Akşam
Yayla Çorbası, Salata

Gün Boyu
2 Yeşil çay, 3 Türk Kahvesi

Rakibem menun guzel afiyet olsun

Ben cok sık kullanmadim canim sadece ilk hasta oldugu sene sık kullanmistik o sene cok kotuydu diger seneler daha az kullandim ama büyüdükçe düzeldi cok zor durumda kaldigimizda falan kullandim kortizonsuz olanlardan.
Aslinda bir parça dogru daha kötü yaptigi ama duruma gore verilmesi gerekiyor ben en son care olarak veriyordum ilk once ihlamur buhar banyosu faln eger balgamli oksuruk olursa vermiyorum bunlarla geçiştirmeye calisiyordum
oksurup balgami çıksın diye.
Oyle birseyki bogulur gibi oksuren cocuk o havayi kullandimi 10 dk içinde geciyor sanki az önce oyle oksuren o değildi.
Oksurugu de budukce normal oksuruk gibi olmaya basladi oncekiler daha fenaydı bir oksurmeye baslar hirilti bogulur tarzda cok kötüydü oksururken konusmakda bile zorlanirdi ama cok sukur gecti
Bir diger tarafi da havayla verilen ilaclardan bazilari kortizonlu buda bagisikliligi baskiliyor.Bagisiklik sistemi çalışmıyor
Aslinda cok gerekli olmadıkça kullanmamak lazim.
Dr. Soyler zaten gerekli oldugu zaman.
Herkese aldırmıyor kuzum o cihazdan ben kizimi götürdüğüm zaman odaya girdigimde baska bir cocuk vardi cok minikti annesi istedi dr. Yazmadi gerek yok dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…