Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla ya düşmüyorm düşmüyorum dedi rahatlattı bizi lap diye bi indi biz şişko kaldık pes etmek yok izin vermicez bizi geçmesineee kahvaltıda kim bilir neler götürdü o kesin artıya geçer
Ay tam diyet yapamadım ben bi kaç gün ya bi türlü yakalayamadm o ruhu ha bugün yapçam de bugün yapçam diye diye +300 oldu ama reglime de 2 3 gün kaldı belirtiyim yani

Hoşgeldin dorty❤Naslsn canm neler yapıyorsun
Sagol cnm nerelerdesin sen neler yapıyorsun kilon ne durumda koruyor musun ben hala 72 deyim ya bi inemedim 69 a ama az kaldi
Canlarım İyiyim herşey yolunda ama zorlu bi dönemden geçtim okulların açılmasıyla döndüm Türkiye’ye
Kilomu stres koruyor şimdilik 65-66 kiloyum

Kızlar bir çekilişle falan ile olacaktır tahminim. Kazen beye mesaj atıp sorabilirsiniz.

Merhaba,
Sadece mezun olmak yetmiyor. Benim belirlediğim belli kriterler var. Bunları maalesef açıklayamıyorum zira suistimale çok açık. Mezun olanların listesi her hafta başı bana geliyor bende kriterlere uygun ise PRO üye yapıyorum. Yani her mezun pro üye olamıyor ama madalyası veriliyor.

Bilgilendirme için tşk ederiz.

Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
3 zeytin
4 kaşık biberli domates
2 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık

Öğle
1kase yoğurt
4 lahana sarması(içi kıymalı)
Salata

Akşam
2 KK haşlanmış et
7-8 kaşık kepekli yağsız makarna
Yeşil Salata

Gün boyu
Şekersiz 2 türk kahvesi
1 bardak şekersiz çay
1 bardak kış çayı şekersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…