- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.641
Sagol cnm ne olduysa beğeniye kalp gülücük koyamıyorum basılı tutunca pencere ac vs çıkıyorSağol canmsenden güle güle giy çok güzel olmuşsun
Sagol cnm nerelerdesin sen neler yapıyorsun kilon ne durumda koruyor musun ben hala 72 deyim yaMaşallah mavişim çok güzel olmuşsun ❤
İnşallah cnm.İnşallah. 86 yı görmek istiyorum
Genelde seninle aynı şeyleri mrk ediyorum cnmblonde ambition canım sen pro neden olamadın mezun da oldun.
Valla ya düşmüyorm düşmüyorum dedi rahatlattı bizi lap diye bi indi biz şişko kaldık pes etmek yok izin vermicez bizi geçmesineee kahvaltıda kim bilir neler götürdü o kesin artıya geçermelisa- gel canım yol yakınken yellowla yarışmayalım bence bu gidişle sahaya gömecek bizi yaptığı sporla biz kendimiz takılalım bence üfff nerden çıkardın su kapışmayı blonde ambition ne iyidik ama ya biz sana yetisemeyiz ki
Ay tam diyet yapamadım ben bi kaç gün ya bi türlü yakalayamadm o ruhu ha bugün yapçam de bugün yapçam diye diye +300 oldu ama reglime de 2 3 gün kaldı belirtiyim yaniBen pis ve zayıf olcam sen temiz temiz 61 de kal ciğerim de 57-58 Filan olana kadar beni idare etsin artk sonra temizlerim ben onu şimdi sizi geçmem lazım bu hafta önünüz geçip en zayıf ben olucam öne ben geçiyim diye bu hafta da sabit kalıp bana yardımcı olursunuz artk dimi melisa- berkas +300 den sonra ortadan kayboldu sesi bile çıkmıyor utanıp kaçtı galiba berkas hadi magick i anladık ciğerini temizliycek diye bahane ile muzun üzerine tahinleri kakaolari dokup sağlıklı tatlıları miğdeye götürdü pekiiii sen nasl aldn +300 ü
Doğru valla B Baharyagmuru35 de mezun oldu o da olmadı şartları ne açık açık yazmıyo kiGenelde seninle aynı şeyleri mrk ediyorum cnm
Evet. Gelen bildirimde mezun olup pro üye olma şansını yakalayın yazıyordu sanki. Yanlış mı hatırlıyorum acaba?
Hoşgeldin dorty❤Naslsn canmneler yapıyorsun
CanlarımSagol cnm nerelerdesin sen neler yapıyorsun kilon ne durumda koruyor musun ben hala 72 deyim yabi inemedim 69 a ama az kaldi
Stres yok cnm hicbir şeye stres yapma hersey hallolur kilon supermis caNim ❤Canlarım❤ İyiyim herşey yolunda ama zorlu bi dönemden geçtim okulların açılmasıyla döndüm Türkiye’ye
Kilomu stres koruyor şimdilik 65-66 kiloyum
Valla.bende merak ettim simdi
Hayat işte stres her daimStres yok cnm hicbir şeye stres yapma hersey hallolur kilon supermis caNim ❤
Kızlar bir çekilişle falan ile olacaktır tahminim.Kazen beye mesaj atıp sorabilirsiniz.
Bilgilendirme için tşk ederiz.Merhaba,
Sadece mezun olmak yetmiyor. Benim belirlediğim belli kriterler var. Bunları maalesef açıklayamıyorum zira suistimale çok açık. Mezun olanların listesi her hafta başı bana geliyor bende kriterlere uygun ise PRO üye yapıyorum. Yani her mezun pro üye olamıyor ama madalyası veriliyor.
Birbirimizi hiç görmesekte kalp kalbe karşıymış canım.Genelde seninle aynı şeyleri mrk ediyorum cnm
Aynen cnmBirbirimizi hiç görmesekte kalp kalbe karşıymış canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?