- 4 Ocak 2020
- 2.679
- 7.080
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.281
Dur şimdi tarçınlı su iciyom yarın sabahOlamaz hemen yemelisin
Böyle yazınca bende farkettim yemedigim şey kalmamışKız bu ne bütün karbonhidratları gömmüşsünneyse ilk günün ve kaptan olmanin verdiği stres diyelim
Kuzum çok geçmiş olsun iyi mi peki sonuclariÇok stresli 2 gün yaşadım kızlar annem 2 hafta dir drye gidip geliyor.
Dün kan verdi doktor sabah geleceksin önemli deyince eski hastalığı nuks etti diye düşündük o yüzden öğrenene kadar yedim de yedim bugün.
Oo kola çok severim son kez içeyim dedimKola tatlı makarna
Bende ismini düşünüp duruyordum
Tarçınlı süt iç canım
2 kare bitter ye
Ay evet bugün cozuttum valla
Sende sütlaç yemişsin
Yufka ekmek kepekliydi simit yarım yicektim ama baktım bitmiş sen yaz bakalım neler yedin
Valla hemde ne alışmak ama ekmek almıyoruz binkac gündür bayatlamış ti yememiz lazımdı sabah yedikTabi canım alıştın yemeye şimdi birden kesemezsin
Ay çok cazip gelmediSütlaç olmayaymis iyiymiş ama yine süper bence
Yarım çay bardağı sute 1 çay bardağı dem katıyorum biraz kaynatiyorum o kadar :)
1 kare attım canım şimdi yiyince yerdim aslında ama sonra pişman olacam biliyorum gecermi acaba diye akşam yemekte hindiyi de fazla kaçırdım biraz zaten ah ah
Çok geçmiş olsun canım
Oysa akşama kadar ne kadar iyiymişŞuraya örnek bir menü bırakayım da utanın
Sabah bir haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir 3 dilim ekmek zeytin yağına bandım yedim, az tahin 2 fincan cay
Öğlen bir büyük kepçe bulgur pilavı bir kase yoğurtlu kereviz salata
Akşam ev yapımı ince hamur iki dilim pizza bir büyük bardak kolaneyse hepinizin ilk gün acemiliğine veriyorum
Vallahi de yedim ha kocam yemeseydi sona kalan 3 dilim pizzayı onları da gomerdimInanmiyorum kız karbonhidrata boğmuşsun kendini resmen pilav pizza vay be ben yine masummusum hetabi kilo sıkıntın yok ye ye
Vallaha iyiydiDur şimdi tarçınlı su iciyom yarın sabah
Böyle yazınca bende farkettim yemedigim şey kalmamış
Kuzum çok geçmiş olsun iyi mi peki sonuclari
Oo kola çok severim son kez içeyim dedim
Valla hemde ne alışmak ama ekmek almıyoruz binkac gündür bayatlamış ti yememiz lazımdı sabah yedik
Ay çok cazip gelmedi
Oysa akşama kadar ne kadar iyiymiş
Canımız kocamizVallahi de yedim ha kocam yemeseydi sona kalan 3 dilim pizzayı onları da gomerdim
E tabi biz verene kadar sen al ki takım boş kalmasınVallaha iyiydibaktim takım acildi yeni yıl yeni umutlar yeni kilolar
Diyet yalan oldu anlaşıldı tamamYarın yalovaya gidiyorum ordan İstanbul'a gidicem pazar günü döncez ilk kez İstanbul'a gidiyorum bu aradainşallah gittiğim yerlerde çok yemek yedirmezler hiç mutlu değilim şu an diyete başlamışken bu yolculuk beni çok yorxak
Göbeği aldı başını gitti adam.napsin rejime girse her hafta 2,5 kilo verir ben kendime yanayımCanımız kocamizbnmkide akşam 1 tabak pilavdn kurtardı beni. Bartu uyandı onu emziridim bı geldim ki pilav bitmiş
O zaman ye gitsin en geç bir aya gel de zayiflayalimOlmaz kuzumbensiz bu takım zayiflayamaz
Bende öyle düşünüyorum bünye alisti nede olsaO zaman ye gitsin en geç bir aya gel de zayiflayalim
DemiBende öyle düşünüyorum bünye alisti nede olsa
Tabiki ilk hedefimiz kilo almak sonra vermek takımlar oldukça bu böyle kısır döngü devam eder maksat gönüller bir olsunDemiyaza kadar bitirelim su işi
Allah korusun kız bidaha almayalım inşallah yaTabiki ilk hedefimiz kilo almak sonra vermek takımlar oldukça bu böyle kısır döngü devam eder maksat gönüller bir olsun
Çok yemem ya en azından akşam acıkınca yiyemem milletin evinde bu da bişeyDiyet yalan oldu anlaşıldı tamam
Pis erkeklerGöbeği aldı başını gitti adam.napsin rejime girse her hafta 2,5 kilo verir ben kendime yanayımalsam veremem arada 3 kilo ödem yokluyor sağolsun o da bana yetiyor
Hee o zaman iyiÇok yemem ya en azından akşam acıkınca yiyemem milletin evinde bu da bişey
Pis erkekler
Almayalım tabi napalim alıp Allah bize erkek metabolizmasi versinAllah korusun kız bidaha almayalım inşallah ya
Amin inşallah yaAlmayalım tabi napalim alıp Allah bize erkek metabolizmasi versinbak şimdi o kalan 3 dilim pizzayı yiyecektim şimdi karnım guruldadi açlıktan
Geçen sene Nisan ayında mezun olmuşum 56 kilo ileEki Görüntüle 2264210
M MissHayaLet 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Şubat / 6,8
Mart / 2,8
Nisan / 2,1
2019 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 11,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (602. Etap) ( 67,7 )
Bitiş Kilosu (619. Etap) ( 56,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 11,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 17,28% )
Toplam Süre ( 18 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,96% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 650 )
Bilgi:
Sevgili sena zeynep 27 Aralık 2018 tarihinde (602. etap) deneme sürecine alınmış ve 607. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
26 Nisan 2019 tarihinde (619. etap) toplam 11,7 kilo vererek ve 55 kilo olan hedefini 92% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 14. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Neyse artık yarın sabaha kahvaltı da yerim bir günde o kadar şeyi yersem yine 3 kilo ödem bana merhaba diyecekAmin inşallah ya
Başka söyleyin
Boyun kaç canımNeyse artık yarın sabaha kahvaltı da yerim bir günde o kadar şeyi yersem yine 3 kilo ödem bana merhaba diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?