- 4 Ocak 2020
- 2.682
- 7.085
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.561
Şahanedünkü menü
sabah : 8 de yenmişti
2 adet yumurta zeytinyağı ile pişti .
2 tam ceviz + kırmızı biber + 1 dilim ananas
ara
karışık bitki çay
öğlen : 12:30 gibi
4yk lor içine 2 yk kuru üzüm + 1 t.kşığı çörek otu
kırmızı biber ve marul
ara : 15:30
1 portakal
akşam
7 yk bezelye
3 yk yoğurt + yeşillik
spor : yürüyüş
Tost cok severimBen bugün kahvaltımı biraz abarttım normalde ekmek yemem ama canım istedi yarım ekmek tost 1 haşlanmış yumurta ve domates
Şimdi Bi ara öğün yaptım farması hindiba kahve ve 1 avuç çiğ kuruyemiş akşama da sadece yulaf lapası yiyip dengelemeyi düşünüyorum
30 day fit i bende yaptım az gibi gozukuyo ama baya faydası var tamamlayınca kaydediyorum hedefini canım w hafta sonra listedesin menü paylaşmayı.unutmuyoruzBenim hedef 64 boyum uzun ondan ben 45 dk Leslie yapıyorum birde yeni 30 gün fit uygulamasina başladım inş kilo verirm
O uygulamayı bende kullanmıştım gerçekten çok faydası oluyoBenim hedef 64 boyum uzun ondan ben 45 dk Leslie yapıyorum birde yeni 30 gün fit uygulamasina başladım inş kilo verirm
Bugun basladim canim ama ilk gunun gunahi olmaz demiDiyete ne zaman başlıyorsun kuzu
Aksam yatmadan yaparim insallah yaparsam yazarim zatenBugün squat yapcaz ama yürüyüş degill yürüyüş olsa da birinciydim 2 bin adım attım bile
Tekrar hoşgeldin canım bnde 76yla doğum yapmıştım 63 te kaldiydimburası gerçekten motive ediuo iyi gelicek sana eminim 2 hafta deneme süren var sonra listeye giriceksin cuma günleri bildirim yapmayı unutmuyoruz bide günlük menülerimizi yazıyoruz emziriyo musun
İddialıyım
ilk günün çok günahı olurBugun basladim canim ama ilk gunun gunahi olmaz demi
Bnde nasi yapildigini unuttum desemAksam yatmadan yaparim insallah yaparsam yazarim zaten
Eşim PC den kalksın bakcam kuzum hazirlicam iki listeyi deP Pinarbartu takımda kaç kişi olduk canım
Saçlarımı boyamişamm
Çok güzel olmuş canım bu tonlar yakışıyor sana .Saçlarımı boyamişamm
Ama senin saçların çok güzelÇok güzel olmuş canım bu tonlar yakışıyor sana .
Pişman olmayacami bilsem bende boyucam bu tonlara
Röfle kalmadı saçımda önlerde beyaz var boyayınca röfle gibi duruyoAma senin saçların çok güzelo renkte çok yakisiyo sana
Çok güzel olmuş canımkivircikligi bitti ama en azından rengini seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?