- 4 Ocak 2020
- 2.684
- 7.088
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.941
Sorma yaEvde yoğurt mayalama k çok gzuelde onsut tenceresini yıkamak neden bu kadar zor
Kızlar o kadar keyifsizimki yaş olcak 31 kimse karşıma çıkmıyor kilo da aldım kimse beğenmiyor beni is ev boyum uzun allahtan kilomu çok göstermiyor balık etli duruyorm biraz depresyonda gibiyim dikkat ediyorum yediklerme ama işte sizin gibi evli olmak ailem olsun isterdim
Canım zor günlerden geçiyoruz hepsi geçecek inşaallah kısmetinde varsa elbet olur ve bu işlerde bence istiyorsan eğer armudun sapı üzümün çöpü demeyeceksinHer şeyin başı sağlık her şey yerine gelir evden ckmayalm çok diyet yapmayin sağlıklı beslenin bağışıklık sistemi düşmesin
Ah canım neden dert ediyosun böyle seyleriii bnm 33 yaşında arkadaşlarım var bekar ve o kadar mutlular ki anlatamamKızlar o kadar keyifsizimki yaş olcak 31 kimse karşıma çıkmıyor kilo da aldım kimse beğenmiyor beni is ev boyum uzun allahtan kilomu çok göstermiyor balık etli duruyorm biraz depresyonda gibiyim dikkat ediyorum yediklerme ama işte sizin gibi evli olmak ailem olsun isterdim
Ayy hele o dibindeki kalıntılar zaten yağlı yağlı oluyo elim kolum şu an lavaboda duruyo cesaretimi toplayan yikicamSorma yahele ben iki üç güne bir mayaliyorum
Canım zor günlerden geçiyoruz hepsi geçecek inşaallah kısmetinde varsa elbet olur ve bu işlerde bence istiyorsan eğer armudun sapı üzümün çöpü demeyeceksin
Ailen yanında kıymetini bil bence ben çok özlüyorumha bide nasip kısmet ama çok uzağa da gitme ailenden
Amma çok konuşuyorum bugun de
Yıka yıkaAyy hele o dibindeki kalıntılar zaten yağlı yağlı oluyo elim kolum şu an lavaboda duruyo cesaretimi toplayan yikicam
Onu yıkadım sonra Bartu klozeete elini soktu onu yukadimYıka yıka
Allah'ım ya kıyamamOnu yıkadım sonra Bartu klozeete elini soktu onu yukadim
Bizimde haftaya doktor kontrolümüz var napsak bilemedimHerşey boş gibi geliyor nedense
Perşembe günü oğlumun doktor kontrolü vardı gitsekmi gitmesekmi diye düşünüyorum
Bı yanım abartma önlemini al git diyor bı yanımda gitme diyo bilemedim bizimki sünnet işiydi bronşit olmuş on gün sonra gelin demişti iyileşti çok şükür ama bilmiyorum işte gitmezsek ve bir iki ay sonra gidelim desek birdaha kan testi yaptiracaz o kadar saat dolandik sokaklarda test sonucu bekledik hastane uzakta çünkü eve bilemiyorum yaBizimde haftaya doktor kontrolümüz var napsak bilemedimmecbur gitmemiz lazım
Canım herşey nasip kısmet üzülme sakın nasibinde varsa bagdattan bile gelir bulur seni birde söyle düşün evlenip mutsuz olmayanlar var karşına dogru biri çıkması önemli olan yoksa mutsuz bir evlilik gecirmektense bekar kalmayi tercih ederimKızlar o kadar keyifsizimki yaş olcak 31 kimse karşıma çıkmıyor kilo da aldım kimse beğenmiyor beni is ev boyum uzun allahtan kilomu çok göstermiyor balık etli duruyorm biraz depresyonda gibiyim dikkat ediyorum yediklerme ama işte sizin gibi evli olmak ailem olsun isterdim
Önlemini alıp git bence çünkü bir daha uğraşacaksın bu salgın ne zaman bitecek bilmiyoruz ki ben gideceğim açıkçası çünkü randevuyu çok zor aldım bir daha kimbilir ne zamana alırım fazla oyalanmiycam dezenfektanimi falan götüreceğim kan tahlili vereceğiz bizde sabah erkenden gidip gelmeyi düşünüyorumBı yanım abartma önlemini al git diyor bı yanımda gitme diyo bilemedim bizimki sünnet işiydi bronşit olmuş on gün sonra gelin demişti iyileşti çok şükür ama bilmiyorum işte gitmezsek ve bir iki ay sonra gidelim desek birdaha kan testi yaptiracaz o kadar saat dolandik sokaklarda test sonucu bekledik hastane uzakta çünkü eve bilemiyorum ya
İşte canım ertelesem bile ne zaman bitecek bilmiyoruz ve bezliyken olsun istemiştim biz sabahın köründe gittik kan verdik ikide gelin dediler falan ikiye kadar dükkan dükkan dolandik vakit geçsin diye ... akşama kadar bekledik yine aynı şeyleri tekrarlamakta istemiyorum bilemiyorumÖnlemini alıp git bence çünkü bir daha uğraşacaksın bu salgın ne zaman bitecek bilmiyoruz ki ben gideceğim açıkçası çünkü randevuyu çok zor aldım bir daha kimbilir ne zamana alırım fazla oyalanmiycam dezenfektanimi falan götüreceğim kan tahlili vereceğiz bizde sabah erkenden gidip gelmeyi düşünüyorum
Canım bizimde randevumuz var napcaz bilmiyorum bir yandanda gitmek istemiyorum bakalım artık diyetisyenin hastane içinde mi yoksa özel muayenehanesi mi var öyleyse sıkıntı olmaz hastaneyse bilemedimKızlar bende diyetisyen kontrolüne gitsem mi acaba karar veremiyorum. Eşim izin vermiyor
Girişte odası canım ama metalleri var cihazın onu ellesem 24 saat canlı kalıyor virüs değer mi diye düşünüyorum.Randevu saatinde gitsen beklemesen topluluk içinde girsen çıksan sorun olmazmi ki bilemiyorum şimdi devlet hastanesi mi
Özelde de gitmicem sanırım bir şey olursa pişman olmak istemiyorum mesaj atarım ortalık durulunca giderim off yaa kırk yılda bir düzgün karar verdim olana bak.Canım bizimde randevumuz var napcaz bilmiyorum bir yandanda gitmek istemiyorum bakalım artık diyetisyenin hastane içinde mi yoksa özel muayenehanesi mi var öyleyse sıkıntı olmaz hastaneyse bilemedim
Sorma ya bizde durduk durduk karar vermiştik ama bilmiyorum işte eşimde tedirginGirişte odası canım ama metalleri var cihazın onu ellesem 24 saat canlı kalıyor virüs değer mi diye düşünüyorum.
Sende ertele canım sakın hafife alma durumu olaylar ciddi.
Özelde de gitmicem sanırım bir şey olursa pişman olmak istemiyorum mesaj atarım ortalık durulunca giderim off yaa kırk yılda bir düzgün karar verdim olana bak.
Sizin ne için var randevunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?