Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Salataya bayılıyoruz çok severiz. Olabilir ekleyeyim tok da tutar..
Aynen güzel olur yanına salata.
Hoş geldin canım.
Burda hep birlikte veririz kilolarımızı

Ya önemli değil canım özre gerek yok bu aralar çok güzel yeni arkadaşlarımız var Şenlendi burasi tahmin ettim yani
Aynen canım bildirimi çok geride kalmış o yüzden kaçırmışım daha dikkatli olucam senin gibi listemiizn eksilmez parçasını kaçırmak istemem

Aynen canım bildirimi çok geride kalmış o yüzden kaçırmışım daha dikkatli olucam senin gibi listemiizn eksilmez parçasını kaçırmak istemem
Ay çok teşekkür ederim çok tatlısın asla kaçmam mezun olmadan. İşin doğrusu sorumluluk aldım bir nevi kendi başıma olsam kilo veremediğim an hevesim kırılır ama burda sizinle birlikte sorumlu oldum ve vazgeçmeden devam edebiliyorum iyi ki burdayım azimliyim

Yok ya ne ameliyatı 3 te çocukla.
Yengemin kızkardeşi yaptırdı geri aldı.
O ameliyat beyinde olmadıkça işe yaramıyor.
Benimde biri 2.sınıfta bide 4 yaşında ikizlerim 3 tane evladım var. (tüp bebekle çok ugraştım hemde en alası ölümlerden döndüm elhamdülillah Rabbım isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar)

Bende 70 ile hamile kaldım yattım kanamalı hamilelik 40 kg aldım. 90 kiloyum seninle yarışa hazırım.
Bi hormonal sorunun varmı?

Canım Bebegini güle güle büyüt inşaallah.
1.takımdaydın hatırladınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…