- 20 Ocak 2014
- 257
- 650
- 303
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.801
Baktım söylemişim dünSöyledim hatta etiket te yaptım erken söyledim acaba yapamadimmi bir bakayim
Saol canım gel beraber olsunşu an nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Bu akşam netleştiririm
harika menü
sütlacın tadını bilmemo kadar sevmem yani.
EL açması börek mi?? Düşündürücü
Ay çok özür dilerim gözümden kaçmış canım yaSöyledim hatta etiket te yaptım erken söyledim acaba yapamadimmi bir bakayim
Ya önemli değil canım özre gerek yok bu aralar çok güzel yeni arkadaşlarımız var Şenlendi burasi tahmin ettim yaniAy çok özür dilerim gözümden kaçmış canım ya
Aynen güzel olur yanına salata.Salataya bayılıyoruz çok severiz. Olabilir ekleyeyim tok da tutar..
Hoş geldin canım.Merhabalar arkadaşlar bende daha önce buralardan gelip geçmiş bir tombişim, hayatımın rekor kilosundayım virüs sürecinde 115 olmuşum tekrar 2 li rakamlara inmek en büyük dileğim, 30 yaşındayım evliyim 1 kızım var şuan çalışmıyorum, bu zor zamanları kilo vererek güzel zamanlara dönüştürmeyi umut ediyorum ☺ Önceden hangi takımda olduğumu hatırlamıyorum çok uzun süre oldu
Aynen canım bildirimi çok geride kalmış o yüzden kaçırmışım daha dikkatli olucam senin gibi listemiizn eksilmez parçasını kaçırmak istememYa önemli değil canım özre gerek yok bu aralar çok güzel yeni arkadaşlarımız var Şenlendi burasi tahmin ettim yani
Ay çok teşekkür ederim çok tatlısın asla kaçmam mezun olmadan. İşin doğrusu sorumluluk aldım bir nevi kendi başıma olsam kilo veremediğim an hevesim kırılır ama burda sizinle birlikte sorumlu oldum ve vazgeçmeden devam edebiliyorum iyi ki burdayım azimliyimAynen canım bildirimi çok geride kalmış o yüzden kaçırmışım daha dikkatli olucam senin gibi listemiizn eksilmez parçasını kaçırmak istemem
Köfteyi sen mi yaptın canım güzel görünüyor
Evet canım ekmekiçi hariç normal yaptım öyleKöfteyi sen mi yaptın canım güzel görünüyor
Hoşbulduk canım
Günaydın 14.takım
Yeni yarışmacı kabul eder misiniz acabağ?
Yok ya ne ameliyatı 3 te çocukla.Hoşbuldum arkadaşlarBen de kendimi tanıtayım o zaman. Ben nicki gibi obez bir insanım. Ara ara diet gruplarına girdim güzel kilolar verdim ama maalesef kilomu sabitleyemedim şu an 93 kiloyum haa bu arada ameliyat olmayı ciddi düşündüm, halen de acaba diyorum fakat gerek eşimin razı olmaması gerekse benim kafamdaki sorulardan olmadım olamadım..
Evli, üç çocuklu bir ev kadınıyım. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim çünkü yarışırken hepsinin tozunu attırırım söylemesi ayıp
Canım Bebegini güle güle büyüt inşaallah.Merhaba arkadaşlar, ben de @obezzto sayesinde buradayım yine.. doğumdan sonra çok kilo aldım.. sizlerle onları vermek için bir araya gelmeye çalışıcam.. kızım 15 aylık.. 2 haftadır virüs sebebiyle uzaktan çalışıyorum.. parti malzemeleri satan bir dükkanımız var.. bu sabah 99.1 geldim.. en son burada 74 kiloya düşmüştüm sanırım.. amacım şimdi o kilolara geri gelmek.. umarım evde olduğumuz bu dönemi iyi değerlendirir yaz sonuna en azından bir parça zayıflamış olurum..
Hoşgeldin canımmerhaba bende takıma katılmak istiyorum
Süper olmuş ellerine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?