Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım Bebegini güle güle büyüt inşaallah.
1.takımdaydın hatırladınmı?

Evet canım çok saol.. hatırladım tabi, döndüm geldim yine kürkçü dükkanına

Bööreek mi ne güzel komşu ooyle

Hoşgeldin canım nick değişikliğin var mı peki

yatin bekliyoruz güzel menülerini

O zaman ilk elin günahı olmaz deyip başlıyorum;
Sabah saat 9:00 gibi
1 yumurtadan domates soslu, 3-4 dilim sucuklu omlet, 3 tane siyah zeytin, 2 dilim ekmek, biraz avokadolu ezme( kızım için hazırlamıştım, o yemeyince tırtıkladım), 1 tatlı kaşığı bal
Öğle saat 13:00 gibi
1 kase domates çorbası, yarım dilim ekmek
Ara 15:00 gibi;
Ispanaklı peynirli börek bir porsiyon diyeyim
1 paket çokofest franbuazlı çikolata ( ev de çok zulam var, ne olacak onlar bilmiyorum
Akşam 19:30 gibi bir kase erişteli yeşil mercimek yemeği
2-3 çatal makarna
Yarım kase yoğurt
Salata

gün boyu 3lt su beşki geçmiştir de
Spor yok( kızı ayakta sallama ve oyun oynama sayılmıyorsa tabi, bir de bütün evi süpürme )

Bugün
Kahvaltı omlet peynir 7 zeytin 1 dilim ekmek
Ara 1 portakal 6 badem
Akşam 6 köfte salata 1 bardak ayran
2 lt su

maşallah, afiyet olsun.. köfte ve ayran demir emilimi konusunda çok sıkıntılı, faydalı gibi görünen ama birarada bizim depomuzdan çalan yiyecekler..karışmak gibi algılansın istemem bir ara tüm bunlarla kafayı bozmuştum

Akşam araöğününü daha erken yapsan mükemmel olacakmış

Yani pek diyetlik değil tabi

Bende menumu yazayim hep unutuyorum

Sabah 1yumurta 2 dilim ekmek zeytin peynir çay
Öğle 1dilim kek 1 kase corba
Akşam 1 kase çorba tavuklu bezelye yemeği 3 kaşık pilav ayran salata

Şu çok icemedim bugün ama çok hareket ettim temizlik fln baya yoruldum yarın yeni güne bismillah diyoruz herkese iyi geceler kizlar ,

Hoşgeldin canım
Hoşbulduk canım
@ApriL_2007 hoşgeldin aramıza canım

Keşke geç olmadan söyleseydin canım

Hoşgeldin canım kısa sürede hedefine varırsın inşallah
Hoşbulduk canım inş
Aynen güzel olur yanına salata.

Hoş geldin canım.
Burda hep birlikte veririz kilolarımızı
Hoşbulduk inş canım
Canım hoş geldin.
1.takımda yarıştınmı? Nickin yabancı degil.
Bu içerde kalma işini + çevircez inşaallah
Evet en son 1 takımdaydım galiba :)
Bööreek mi ne güzel komşu ooyle

Hoşgeldin canım nick değişikliğin var mı peki

yatin bekliyoruz güzel menülerini
[/QUOTE]
Hoşbulduk canım hayır nickim aynı

Öğleden sonra aranıza katılmaya karar verdiğim için
Sabah ne desem yalan olur şimdi :) ne bulduysam yedim hatta 2 lavaştan pizza filan yaptım yanında şekerli çay
Öğlen 2 gofret yedim yemek yerine kahvaltıyı geç yapmıştım
Akşam çeyrek ekmek arasına kavrulmuş kıyma 1 kase salata ve 1 bardak ayran tükettim, normalde yarım ekmek kesin yerdim ama bir yerden başlamak lazım diye kendimceçeyrek ekmek yedim
Bugün öğleden sonra aldığım için kararı biraz kötü seçimler farkındayım ama yarın daha dikkatli beslenirim umarım

spor bugün yok yarın eliptik başlamayı düşünüyorum

Evet biliyorum normalde hiç tüketmem etle yoğurt yada ayran eşim isteyince yaptım bende içeyim dedim bu sefer ne zaman beraber tüketsem dokunuyor zaten içmeseydim iyiydi

Canım bende kendiliğinden olamıyorum her seferinde kan ver git ilaç yazdır baya geç oluyor ve çok sancılı geçiyor.
Benim bu sefer erken oldu daha 3 gün vardı sanırım uyku dengesizliğinden böyle oldu geçen ay geç oldu aman ya nedir nu dengesizlik sinir stres malum evdeyiz sürekli uyku duzenimiz bozuldu dün 3 te yattim 12 de kalktım cocuklarda dengesizlesti

Canım ya aslında ben o ara ögünü yapmak istemiyorum ama herkes bişeyler yiyor öyle böyle değil bende yanlış bişey yemeyim diye oturup fındık kırdım.

Canım bende Pkos olduğu için illa yürüyüş diyorum.
Yürüyüş bandı çok yer kaplıyor epliktik daha az yer kaplıyor bide sanki daha hızlı yag yakıyor.
Evet canim ya eliptik harika fitblonde çok kullanıyor ve faydasını çok gördü keşke onu alsaydım diyorum ama yapacak bişey yok

Maşallah canım oku oku anca bitti bugünün günahı olmaz artık yarına bakalım ayranla birarada yenilmemesi gerekiyordur doğru diyon bende biliyom ama yine aynı hatayı yapıyom banada hatırlattın iyi oldu biraz dikkat edeyim

Son düzenleme:
Eğlenceli bence ya çok yaptıysan eskiden bıkmış olabilirsin daha yapacaktım ama fırsat olmadı sonra da üşendim oturuyorum işte
Belkide canım ama bana hem fazla hareketli ya da fazla yavaş geliyo temposu çok uyumsuz bi değişik geliyo bilmiyorum olsun yarınki hareketi bol bol yaparz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…