- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.841
Canım bende kendiliğinden olamıyorum her seferinde kan ver git ilaç yazdır baya geç oluyor ve çok sancılı geçiyor.Aslında yürümek istiyordum bugün regl olunca bel ağrısından yürüyemedim
Canım Bebegini güle güle büyüt inşaallah.
1.takımdaydın hatırladınmı?
Bööreek mi ne güzel komşu ooyle
Hoşgeldin canım nick değişikliğin var mı peki
yatin bekliyoruz güzel menülerini
Bugün
Kahvaltı omlet peynir 7 zeytin 1 dilim ekmek
Ara 1 portakal 6 badem
Akşam 6 köfte salata 1 bardak ayran
2 lt su
Akşam araöğününü daha erken yapsan mükemmel olacakmışBugün kahvaltı 11.30
Soganlı 1 dilim pastırmalı 2 yum, biraz peynir, 3 ceviz yeşillik, salatalık
Akşam 17,30
1 kase karalahana çorbası, fırında köfte ayran salata
Ara 20.00
1 kuru kayısı, biraz fındık
55 dk tempolu yürüyüş
2 litre su, 1 kupa yeşil limonlu çay
Evett canımm burası insana hem motivasyon sağlıyo hemde sorumluluk yüklüyo inşallah karantinadan birer fıstık olarak çıkçazz
Tebrikler canım 50 yaptm içim bayıldı nedense hiç sevmiyorum ben bu hareketi ya
Sağlıkla büyütün inşallah çocuklarınızı
Ama söylediğin çok iyi oldu P Pinarbartu kaptanımız birbirimizle eşleştirsene bizii yarışalımm
Diyet dediğin pazartesi başlar
Yani pek diyetlik değil tabiKuzu ayarliyayim ben onu herkesi kilosu esit biriyle eslestirwyim rekabet iyidir
Evet canım çok saol.. hatırladım tabi, döndüm geldim yine kürkçü dükkanına
O zaman ilk elin günahı olmaz deyip başlıyorum;
Sabah saat 9:00 gibi
1 yumurtadan domates soslu, 3-4 dilim sucuklu omlet, 3 tane siyah zeytin, 2 dilim ekmek, biraz avokadolu ezme( kızım için hazırlamıştım, o yemeyince tırtıkladım), 1 tatlı kaşığı bal
Öğle saat 13:00 gibi
1 kase domates çorbası, yarım dilim ekmek
Ara 15:00 gibi;
Ispanaklı peynirli börek bir porsiyon diyeyim
1 paket çokofest franbuazlı çikolata ( ev de çok zulam var, ne olacak onlar bilmiyorum
Akşam 19:30 gibi bir kase erişteli yeşil mercimek yemeği
2-3 çatal makarna
Yarım kase yoğurt
Salata
gün boyu 3lt su beşki geçmiştir de
Spor yok( kızı ayakta sallama ve oyun oynama sayılmıyorsa tabi, bir de bütün evi süpürme)
maşallah, afiyet olsun.. köfte ve ayran demir emilimi konusunda çok sıkıntılı, faydalı gibi görünen ama birarada bizim depomuzdan çalan yiyecekler..karışmak gibi algılansın istemembir ara tüm bunlarla kafayı bozmuştum
Akşam araöğününü daha erken yapsan mükemmel olacakmış
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım
Hoşbulduk canım inş@ApriL_2007 hoşgeldin aramıza canım
Keşke geç olmadan söyleseydin canım
Hoşgeldin canım kısa sürede hedefine varırsın inşallah
Hoşbulduk inş canımAynen güzel olur yanına salata.
Hoş geldin canım.
Burda hep birlikte veririz kilolarımızı
Evet en son 1 takımdaydım galiba :)Canım hoş geldin.
1.takımda yarıştınmı? Nickin yabancı degil.
Bu içerde kalma işini + çevircez inşaallah
[/QUOTE]Bööreek mi ne güzel komşu ooyle
Hoşgeldin canım nick değişikliğin var mı peki
yatin bekliyoruz güzel menülerini
Evet biliyorum normalde hiç tüketmem etle yoğurt yada ayran eşim isteyince yaptım bende içeyim dedim bu sefer ne zaman beraber tüketsem dokunuyor zaten içmeseydim iyiydiEvet canım çok saol.. hatırladım tabi, döndüm geldim yine kürkçü dükkanına
1 yumurtadan domates soslu, 3-4 dilim sucuklu omlet, 3 tane siyah zeytin, 2 dilim ekmek, biraz avokadolu ezme( kızım için hazırlamıştım, o yemeyince tırtıkladım), 1 tatlı kaşığı bal
1 paket çokofest franbuazlı çikolata ( ev de çok zulam var, ne olacak onlar bilmiyorum
2-3 çatal makarna
Yarım kase yoğurt
Salata
Spor yok( kızı ayakta sallama ve oyun oynama sayılmıyorsa tabi, bir de bütün evi süpürme)
maşallah, afiyet olsun.. köfte ve ayran demir emilimi konusunda çok sıkıntılı, faydalı gibi görünen ama birarada bizim depomuzdan çalan yiyecekler..karışmak gibi algılansın istemembir ara tüm bunlarla kafayı bozmuştum
Benim bu sefer erken oldu daha 3 gün vardı sanırım uyku dengesizliğinden böyle oldu geçen ay geç oldu aman ya nedir nu dengesizlik sinir stres malum evdeyiz sürekli uyku duzenimiz bozuldu dün 3 te yattim 12 de kalktım cocuklarda dengesizlestiCanım bende kendiliğinden olamıyorum her seferinde kan ver git ilaç yazdır baya geç oluyor ve çok sancılı geçiyor.
Canım ya aslında ben o ara ögünü yapmak istemiyorum ama herkes bişeyler yiyor öyle böyle değil bende yanlış bişey yemeyim diye oturup fındık kırdım.Evet canım çok saol.. hatırladım tabi, döndüm geldim yine kürkçü dükkanına
2-3 çatal makarna
Yarım kase yoğurt
Salata
Evet canim ya eliptik harika fitblonde çok kullanıyor ve faydasını çok gördü keşke onu alsaydım diyorum ama yapacak bişey yokCanım bende Pkos olduğu için illa yürüyüş diyorum.
Yürüyüş bandı çok yer kaplıyor epliktik daha az yer kaplıyor bide sanki daha hızlı yag yakıyor.
Ben niye yapamadım ya of
Bide ondan alsammı diye düşünüyorum ama nereye koysam.Evet canim ya eliptik harika fitblonde çok kullanıyor ve faydasını çok gördü keşke onu alsaydım diyorum ama yapacak bişey yok
Maşallah canım oku oku anca bitti bugünün günahı olmaz artık yarına bakalım ayranla birarada yenilmemesi gerekiyordur doğru diyon bende biliyom ama yine aynı hatayı yapıyom banada hatırlattın iyi oldu biraz dikkat edeyimEvet canım çok saol.. hatırladım tabi, döndüm geldim yine kürkçü dükkanına
2-3 çatal makarna
Yarım kase yoğurt
Salata
Yarın yeni hafta başlıyor olsun canım bol bol vaktimiz var yolumuz uzun daha çok yapacazBen niye yapamadım ya ofaslında iyi kötü yapacaktım ağrılarım biraz gitti ama evdekiler müsade etmedi
Belkide canım ama bana hem fazla hareketli ya da fazla yavaş geliyo temposu çok uyumsuz bi değişik geliyo bilmiyorumEğlenceli bence ya çok yaptıysan eskiden bıkmış olabilirsin daha yapacaktım ama fırsat olmadı sonra da üşendim oturuyorum işte
Benim almam imkansız yerim yok yada bunu satıp alicamBide ondan alsammı diye düşünüyorum ama nereye koysam.
Pazartesi | Front kicks |
Salı | Sumo squat + side kicks |
Çarşamba | Plank |
Perşembe | Kol egzersizi |
Cuma | Yoga - meditasyon |
Cumartesi | Crunchy frog |
Pazar | Makas hareketi |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?