- 4 Ocak 2020
- 2.690
- 7.095
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.881
Ne operasyonu geçirdin ne kaçırdım benBende ondan şiştim kuzum ben de geçen ay olmadım ufak da bir operasyon geçirdim zatn narkoz ilaç filan tam o hafta çok ilaç içtim ve reglede olmayınca şiştim 2-3 kiloluk artı oyüzden oldu zaten yoksa hep 60ı korumuştum bende en son ocakta regle olmuştum bu ay ilk kez artı olmam o yüzen oldu ama sen neden 2aydır regle olmadın ki ?
Ah araba olsa da bizde gitsek yaa gercektn doğaya çıkmayı özledim biz çok severiz eşimle dağ yaş gezmeyi mantar aramayı flnnburada uzun zamandır yeni güneş çıktı. Kendimi temizliğe adıyorum bugün. Öğleden sonra dasiderolites gibi yeşillik aramaya çıkacam. Avcı toplayıcı atalarımızdan bir farkımız yok bugünlerde
Sıcak tut kendini CNm bnde patikle geziyorumSelam kızlar nasılsınız ben yeni kahvaltımı yaptım hala kasiklarim belim ağrıyor geçen ay çok fazla regl olamadım bende bu ay fazla olacak gibi
Çok güzel gorunuyo kuzum ama bn kahvaltıda meyve yiyemiyorum yaEki Görüntüle 2611194
Uyanınca
Ilık limonlu su
Sabah 10.30
Haşlanmiş yumurta
Zeytin Peynir tereyağ
2 kaşık konserve domates sosu
Ceviz fındık
Portakal ayva
Maydanoz nane
Çay
12.00
Türk kahvesi
Saol canım bende akşam yemeyeyim diye sabah yiyorum ama seviyorumda öncedende yerdim alışkınım o yüzden akşam yersin canım sende fazla abartmadıktan sonra bişey olmazÇok güzel gorunuyo kuzum ama bn kahvaltıda meyve yiyemiyorum ya
Bende karatay yaparken kahvaltıda yiyiyordum ama bana iyi gelmiyordu bir araştırmada tokken meyve yenilmemesi gerektiği yöndeymiş açken yenilmesi lazımmış sonra kahvaltıdan 3 yada 4 saat sonra yemeye başladım böylesi daha mantıklı geldi tokken yemek karaciğeri yoruyormuş bilmiyorum artık hangisi doğruSaol canım bende akşam yemeyeyim diye sabah yiyorum ama seviyorumda öncedende yerdim alışkınım o yüzden akşam yersin canım sende fazla abartmadıktan sonra bişey olmaz
Doğrudur canım herkes bişey söylüyor valla ne yapacağımızı şaşırdık çok yemediğim için o kadar sıkıntı etmiyorumBende karatay yaparken kahvaltıda yiyiyordum ama bana iyi gelmiyordu bir araştırmada tokken meyve yenilmemesi gerektiği yöndeymiş açken yenilmesi lazımmış sonra kahvaltıdan 3 yada 4 saat sonra yemeye başladım böylesi daha mantıklı geldi tokken yemek karaciğeri yoruyormuş bilmiyorum artık hangisi doğru
Meyve bile kilo aldırıyormuş ne yiyeceksekDoğrudur canım herkes bişey söylüyor valla ne yapacağımızı şaşırdık çok yemediğim için o kadar sıkıntı etmiyorum
Aynen insan şaşırıyor ne yiyeceğiniMeyve bile kilo aldırıyormuş ne yiyeceksek
Canım ben yeşil mercimek çorbasını hem erişteli hemde küçük küçük kıyma ile köfte döküp yapıyorum.kızlar naber ben şimdi kahvaltı yaptım evde hiç sebze yok dün eşim 3 market gezdi yok yok , ev hep baklagil karbonhidrat. bana yapılabilecek yemek örnekleri verir misiniz? @nefertityy yeşil mercimek diyordun onun tarifini yollar mısın ben hiç erişteli yapmadım ama akşam için iyi bir öneri çocuklara da börek yaparım olmazsa.yarın pazar var olmazsa eşimi göndereceğim eldiiven ve maske ile
Genel olarak meyve çok yemiyorumSaol canım bende akşam yemeyeyim diye sabah yiyorum ama seviyorumda öncedende yerdim alışkınım o yüzden akşam yersin canım sende fazla abartmadıktan sonra bişey olmaz
Bakliyat neler var haşlayıp yoğurtla yiyebilirsin yada az yağda yemek yapabilirsin bizimde pazara çıkılması gerekiyo ama sanmıyorum şimdilik evdekilere idare edidezkızlar naber ben şimdi kahvaltı yaptım evde hiç sebze yok dün eşim 3 market gezdi yok yok , ev hep baklagil karbonhidrat. bana yapılabilecek yemek örnekleri verir misiniz? @nefertityy yeşil mercimek diyordun onun tarifini yollar mısın ben hiç erişteli yapmadım ama akşam için iyi bir öneri çocuklara da börek yaparım olmazsa.yarın pazar var olmazsa eşimi göndereceğim eldiiven ve maske ile
bence markete dağıtımda sıkıntı olabilir gibi düşündüm belki de az geldi herkes aldı bilemiyorum kiİyi diyelim iyi olsun canım senden naber olmamasına çok şasırdım sebze meyvede belli bir şekilde alınır bozuluyor sonuçta nasıl stokluyor millet anlamıyorum sebze meyveden yana sıkıntı yok burada şimdilik bitince hemen doluyor umarım daha fazla sürmez böyle herkes normal hayatına döner
ben de aynıyım hepimiz aynı kilolardayızYok ya ne ameliyatı 3 te çocukla.
Yengemin kızkardeşi yaptırdı geri aldı.
O ameliyat beyinde olmadıkça işe yaramıyor.
Benimde biri 2.sınıfta bide 4 yaşında ikizlerim 3 tane evladım var. (tüp bebekle çok ugraştım hemde en alası ölümlerden döndüm elhamdülillah Rabbım isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar)
Bende 70 ile hamile kaldım yattım kanamalı hamilelik 40 kg aldım. 90 kiloyum seninle yarışa hazırım.
Bi hormonal sorunun varmı?
obezzto canım msjları okumadınmı?
Evt kuzum bende hep öyle ara öğün olarak yada bazen öğle öğünü olarak yiyorum meyveyi zaten diyette öğün olarak veriliyor mesela kahvaltıda da yumurta,peynir vs. Li bir kahvaltı olmıycaksa ozman muz süt yulaf ile bir kahvaltı veriyor diyetisyenler yada 1elma+süt diye bir kahvaltı seçeneği olabiliyor yani öbür türlüsü zaten 2öğünü bir seferde yemiş oluyor insan diyette kalori açısından da yanlış bide tok karna şeker girmesi senin dediğin gibi karaciğerede zarar ve direk yağ olarak depo ediliyor imiş çok haklısın kesinlikleBende karatay yaparken kahvaltıda yiyiyordum ama bana iyi gelmiyordu bir araştırmada tokken meyve yenilmemesi gerektiği yöndeymiş açken yenilmesi lazımmış sonra kahvaltıdan 3 yada 4 saat sonra yemeye başladım böylesi daha mantıklı geldi tokken yemek karaciğeri yoruyormuş bilmiyorum artık hangisi doğru
Ne güzel işte birlikte veririzbence markete dağıtımda sıkıntı olabilir gibi düşündüm belki de az geldi herkes aldı bilemiyorum ki
ben de aynıyım hepimiz aynı kilolardayız
1.takımdan hepimiz burdayız galibaNe güzel işte birlikte veririz
Canım Sen öncesinde 1.takımda yarıştınmı nick in hiç yabancı degil.
Canım zaten yumurta peynir çok güzel bir kahvaltı ediyorsun üstüne meyve gerçekten gitmiyor karatay yaptığım zamanlarda ilk öyle yaptım midem patlayacak gibi oldu dedim yok olmaz böyle öğün olarak yemeyi tercih ettim hem midemi yormadım hem abur cubura yönlenmedim sonra araştırdım zararlı olduğunu okudum yeni araştırmalar çıktıkça doğru bildiğimiz yanlışları görüyoruz ve her zaman araştırmayı çok severim karatayin bazı dediklerine katılıyorum ama bazısına katılmıyorum malesef mesela kahvaltıda o kadar mideyi yormaya gerek yok ve çok yağlı yemekte zararlı benceEvt kuzum bende hep öyle ara öğün olarak yada bazen öğle öğünü olarak yiyorum meyveyi zaten diyette öğün olarak veriliyor mesela kahvaltıda da yumurta,peynir vs. Li bir kahvaltı olmıycaksa ozman muz süt yulaf ile bir kahvaltı veriyor diyetisyenler yada 1elma+süt diye bir kahvaltı seçeneği olabiliyor yani öbür türlüsü zaten 2öğünü bir seferde yemiş oluyor insan diyette kalori açısından da yanlış bide tok karna şeker girmesi senin dediğin gibi karaciğerede zarar ve direk yağ olarak depo ediliyor imiş çok haklısın kesinlikle
Aynen canım bol bol c vitaminiGenel olarak meyve çok yemiyorumama yemek lazım hele simdilerde sağlık için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?