Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne operasyonu geçirdin ne kaçırdım ben
Bnm düzenim bozuldu ya bnde anlamadım Bartu doğduktan sonra böyle bı var bı yok
Ah araba olsa da bizde gitsek yaa gercektn doğaya çıkmayı özledim biz çok severiz eşimle dağ yaş gezmeyi mantar aramayı flnn
Selam kızlar nasılsınız ben yeni kahvaltımı yaptım hala kasiklarim belim ağrıyor geçen ay çok fazla regl olamadım bende bu ay fazla olacak gibi
Sıcak tut kendini CNm bnde patikle geziyorum

Saol canım bende akşam yemeyeyim diye sabah yiyorum ama seviyorumda öncedende yerdim alışkınım o yüzden akşam yersin canım sende fazla abartmadıktan sonra bişey olmaz
Bende karatay yaparken kahvaltıda yiyiyordum ama bana iyi gelmiyordu bir araştırmada tokken meyve yenilmemesi gerektiği yöndeymiş açken yenilmesi lazımmış sonra kahvaltıdan 3 yada 4 saat sonra yemeye başladım böylesi daha mantıklı geldi tokken yemek karaciğeri yoruyormuş bilmiyorum artık hangisi doğru

Doğrudur canım herkes bişey söylüyor valla ne yapacağımızı şaşırdık çok yemediğim için o kadar sıkıntı etmiyorum

Canım ben yeşil mercimek çorbasını hem erişteli hemde küçük küçük kıyma ile köfte döküp yapıyorum.

Yok ya ne ameliyatı 3 te çocukla.
Yengemin kızkardeşi yaptırdı geri aldı.
O ameliyat beyinde olmadıkça işe yaramıyor.
Benimde biri 2.sınıfta bide 4 yaşında ikizlerim 3 tane evladım var. (tüp bebekle çok ugraştım hemde en alası ölümlerden döndüm elhamdülillah Rabbım isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar)

Bende 70 ile hamile kaldım yattım kanamalı hamilelik 40 kg aldım. 90 kiloyum seninle yarışa hazırım.
Bi hormonal sorunun varmı?

obezzto canım msjları okumadınmı?

Saol canım bende akşam yemeyeyim diye sabah yiyorum ama seviyorumda öncedende yerdim alışkınım o yüzden akşam yersin canım sende fazla abartmadıktan sonra bişey olmaz
Genel olarak meyve çok yemiyorum ama yemek lazım hele simdilerde sağlık için

Bakliyat neler var haşlayıp yoğurtla yiyebilirsin yada az yağda yemek yapabilirsin bizimde pazara çıkılması gerekiyo ama sanmıyorum şimdilik evdekilere idare edidez

bence markete dağıtımda sıkıntı olabilir gibi düşündüm belki de az geldi herkes aldı bilemiyorum ki
ben de aynıyım hepimiz aynı kilolardayız

Evt kuzum bende hep öyle ara öğün olarak yada bazen öğle öğünü olarak yiyorum meyveyi zaten diyette öğün olarak veriliyor mesela kahvaltıda da yumurta,peynir vs. Li bir kahvaltı olmıycaksa ozman muz süt yulaf ile bir kahvaltı veriyor diyetisyenler yada 1elma+süt diye bir kahvaltı seçeneği olabiliyor yani öbür türlüsü zaten 2öğünü bir seferde yemiş oluyor insan diyette kalori açısından da yanlış bide tok karna şeker girmesi senin dediğin gibi karaciğerede zarar ve direk yağ olarak depo ediliyor imiş çok haklısın kesinlikle

Canım zaten yumurta peynir çok güzel bir kahvaltı ediyorsun üstüne meyve gerçekten gitmiyor karatay yaptığım zamanlarda ilk öyle yaptım midem patlayacak gibi oldu dedim yok olmaz böyle öğün olarak yemeyi tercih ettim hem midemi yormadım hem abur cubura yönlenmedim sonra araştırdım zararlı olduğunu okudum yeni araştırmalar çıktıkça doğru bildiğimiz yanlışları görüyoruz ve her zaman araştırmayı çok severim karatayin bazı dediklerine katılıyorum ama bazısına katılmıyorum malesef mesela kahvaltıda o kadar mideyi yormaya gerek yok ve çok yağlı yemekte zararlı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…