- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.821
Boy 1.65
Tecrübe mi? Kitabını yazarım
Kaptanım hoşgeldin çok sevindim ben sana özelden yazdım baya oldu.Merhabalar. Bende katılmak istiyorum. @obezzto arkadaşımdır. Yeniden katılalım dedik buraya geldik. Eğer ki sizde isterseniz buradayız artık
Kendimi tanıtayım. Daha önceden 1.takımda kaptandım. O zamanlarda yüksek kilodan baya zayıflamıştım. Ama malesef hamilelik , doğum derken aldı kilolar başını gitti. En son sanırım 97.5 kilom. 39 yaşındayım. 2 buçuk yaşında bir oğlum var. 13 yıllık evliyim. Çalışıyorum.
Eline sağlık galete unu koyuyorum az birşey.Evet canım ekmekiçi hariç normal yaptım öyle
Ne güzel birşeyler isteyenleriniz varSüper olmuş ellerine sağlık.
Evet biz yemiyoruz ama evdekiler istiyor.
Yok canım baklavayı boşverTakıma yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım sayenizde takımımız hareketlenir çok yaramazlık yaptık şu aralar
Bende baklava açıcam bu gidişle
Seninde bebişlerin olsun canım benim.Eline sağlık galete unu koyuyorum az birşey.
Bu sefer direk kıyma olarak bıraktım. Uğraşamadım.
Ne güzel birşeyler isteyenleriniz var
Evet öylede güzel oluyor canım ama böyle yapınca şişirmiyor insanı daha hafif geliyor iyi yapmışsın böyle daha lezzetli benceEline sağlık galete unu koyuyorum az birşey.
Bu sefer direk kıyma olarak bıraktım. Uğraşamadım.
Ne güzel birşeyler isteyenleriniz var
Canım hoş geldin.Merhabalar arkadaşlar bende daha önce buralardan gelip geçmiş bir tombişim, hayatımın rekor kilosundayım virüs sürecinde 115 olmuşum tekrar 2 li rakamlara inmek en büyük dileğim, 30 yaşındayım evliyim 1 kızım var şuan çalışmıyorum, bu zor zamanları kilo vererek güzel zamanlara dönüştürmeyi umut ediyorum ☺ Önceden hangi takımda olduğumu hatırlamıyorum çok uzun süre oldu
Iki türlüde güzel oluyor yağsız pişiyorum .Evet öylede güzel oluyor canım ama böyle yapınca şişirmiyor insanı daha hafif geliyor iyi yapmışsın böyle daha lezzetli bence
Bööreek mi ne güzel komşu ooyleMaşallah yemek işleri şahaneymiş. Ben bir kap yemek zor yapıyorum yıllardır.. ondan sonra da nasıl 100 kilo oldum.. yemek yapmayıp abur cubur yersem böyle oluyor..
bu arada sütlaçtan hiç hazetmiyorum yalnız olmadığıma çok sevindim..
spor işi güzelmiş, ben eskiden sıkı spor yapardım, gün de 3 kere spor salonuna gittiğim günler vardı, boşanmama ramak kalmıştı artık :) sonra pat hamile kaldım..
hep sporu bırakınca kilo aldım.. ama evde yapamayacağım gibi geliyor sporu.. deneyelim bakalım..
Bu arada bizim gibi taze kanlarla bu grubun en az 3 hafta birinci olması lazım
Akşam menüsünü sayayım..
bir kase erişteli yeşil mercimek yemeği.. yersem yanına bir kase yoğurt ve bir iki tırtık makarna.. çünkü az önce karşı komşum el açması börek gönderdiondan bissürü yedim..
Hoşgeldin canım nick değişikliğin var mı pekiMerhabalar arkadaşlar bende daha önce buralardan gelip geçmiş bir tombişim, hayatımın rekor kilosundayım virüs sürecinde 115 olmuşum tekrar 2 li rakamlara inmek en büyük dileğim, 30 yaşındayım evliyim 1 kızım var şuan çalışmıyorum, bu zor zamanları kilo vererek güzel zamanlara dönüştürmeyi umut ediyorum ☺ Önceden hangi takımda olduğumu hatırlamıyorum çok uzun süre oldu
Ben bugün diyette değildim sonuçta yediklerimi yazmayayım değil miayıp olmasın
Nöbette yavaş tempoda hareket ediyorsun bantta daha çok efor harcıyorsun ondandır canım.Şöyle bi tespitim var.
Okulda nöbetçi oldugu gün okulumuz büyük baya 1400 ögrecimiz var.
Eve geldigimde 7 bin adım oluyordu.
Şimdi yürüyüş bandında 45 dk tempolu yürüdüm sadece 5 bin adım olmuş.
Öyle yavaş yürümüyorum nasıl terliyorum.
Yani bu evde kalma işi sadece yemekten kilo aldırmıyor.
Aynen canım yağsızda güzel olur ızgara tadı gibiIki türlüde güzel oluyor yağsız pişiyorum .
Yumurta ya da maydonoz koyuyor musun
Evett canımm burası insana hem motivasyon sağlıyo hemde sorumluluk yüklüyo inşallah karantinadan birer fıstık olarak çıkçazzAy çok teşekkür ederim çok tatlısın asla kaçmam mezun olmadan. İşin doğrusu sorumluluk aldım bir nevi kendi başıma olsam kilo veremediğim an hevesim kırılır ama burda sizinle birlikte sorumlu oldum ve vazgeçmeden devam edebiliyorum iyi ki burdayım azimliyim
melisa- 200 lunge
Sağlıkla büyütün inşallah çocuklarınızıYok ya ne ameliyatı 3 te çocukla.
Yengemin kızkardeşi yaptırdı geri aldı.
O ameliyat beyinde olmadıkça işe yaramıyor.
Benimde biri 2.sınıfta bide 4 yaşında ikizlerim 3 tane evladım var. (tüp bebekle çok ugraştım hemde en alası ölümlerden döndüm elhamdülillah Rabbım isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar)
Bende 70 ile hamile kaldım yattım kanamalı hamilelik 40 kg aldım. 90 kiloyum seninle yarışa hazırım.
Bi hormonal sorunun varmı?
Ben bugün diyette değildim sonuçta yediklerimi yazmayayım değil miayıp olmasın
Eğlenceli bence ya çok yaptıysan eskiden bıkmış olabilirsin daha yapacaktım ama fırsat olmadı sonra da üşendim oturuyorum işteEvett canımm burası insana hem motivasyon sağlıyo hemde sorumluluk yüklüyo inşallah karantinadan birer fıstık olarak çıkçazz
Tebrikler canım 50 yaptm içim bayıldı nedense hiç sevmiyorum ben bu hareketi ya
Sağlıkla büyütün inşallah çocuklarınızı
Ama söylediğin çok iyi oldu P Pinarbartu kaptanımız birbirimizle eşleştirsene bizii yarışalımm
Diyet dediğin pazartesi başlar
Yok canım ya şakasına söyledim nerde bende o kabiliyetYok canım baklavayı boşver
Eşin istiyosa kendisine alsın.
Canım bende Pkos olduğu için illa yürüyüş diyorum.Nöbette yavaş tempoda hareket ediyorsun bantta daha çok efor harcıyorsun ondandır canım.
Bende alsam mi diyordum ama şuara alamam artık
Çok güzel yürüyüş bandı ne oldu!Bugün
Kahvaltı omlet peynir 7 zeytin 1 dilim ekmek
Ara 1 portakal 6 badem
Akşam 6 köfte salata 1 bardak ayran
2 lt su
Aslında yürümek istiyordum bugün regl olunca bel ağrısından yürüyemedimÇok güzel yürüyüş bandı ne oldu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?