- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.901
Gözün aydın canım bu hafta 1 kilo inersin sen büyük ihtimal ile.Bn 2 aydır olmuyodum ya acayip sistim bı görsen
Bizim burda sıkıntı yok şimdilik acil vergi dairesine gitmem gerekti. Yoksa kendimi manava atacaktım sizin yok demenizden nasıl tırstıysamburada uzun zamandır yeni güneş çıktı. Kendimi temizliğe adıyorum bugün. Öğleden sonra dasiderolites gibi yeşillik aramaya çıkacam. Avcı toplayıcı atalarımızdan bir farkımız yok bugünlerde
Yeşilliği 2 hafta saklıyorum.İyi diyelim iyi olsun canım senden naber olmamasına çok şasırdım sebze meyvede belli bir şekilde alınır bozuluyor sonuçta nasıl stokluyor millet anlamıyorum sebze meyveden yana sıkıntı yok burada şimdilik bitince hemen doluyor umarım daha fazla sürmez böyle herkes normal hayatına döner
Hava değişiminden de oluyor aslında kuzum benim de kasiklarim ağrıyor. Ama üşüttüm ben biliyorumSelam kızlar nasılsınız ben yeni kahvaltımı yaptım hala kasiklarim belim ağrıyor geçen ay çok fazla regl olamadım bende bu ay fazla olacak gibi
Aynen olabilir canımbence markete dağıtımda sıkıntı olabilir gibi düşündüm belki de az geldi herkes aldı bilemiyorum ki
ben de aynıyım hepimiz aynı kilolardayız
Canım zaten yumurta peynir çok güzel bir kahvaltı ediyorsun üstüne meyve gerçekten gitmiyor karatay yaptığım zamanlarda ilk öyle yaptım midem patlayacak gibi oldu dedim yok olmaz böyle öğün olarak yemeyi tercih ettim hem midemi yormadım hem abur cubura yönlenmedim sonra araştırdım zararlı olduğunu okudum yeni araştırmalar çıktıkça doğru bildiğimiz yanlışları görüyoruz ve her zaman araştırmayı çok severim karatayin bazı dediklerine katılıyorum ama bazısına katılmıyorum malesef mesela kahvaltıda o kadar mideyi yormaya gerek yok ve çok yağlı yemekte zararlı bence
Yemek yedik mutfağı toparlıyom canım sen napıyonKızlar napıyorsunuz
Yemeği yaptm pişmesini bekliyorum canım yoruldumKızlar napıyorsunuz
Sorma kuzum üstümüze yokBende tam olarak öyle canm aynen bazı dedikleri doğru ama bazısına katılmıyorum ve katılmadığım kısımda seninki ile aynı kısmı zaten evt kuzum insan zaten kendinde denedikçe de farkediyor herseyi de denedik seninle artk uzman olduk
Evet canım aşagı yukarı bizdede o kadar duruyor ama fazlasıyla abartanlara kızıyorumGözün aydın canım bu hafta 1 kilo inersin sen büyük ihtimal ile.
Bizim burda sıkıntı yok şimdilik acil vergi dairesine gitmem gerekti. Yoksa kendimi manava atacaktım sizin yok demenizden nasıl tırstıysam
Yeşilliği 2 hafta saklıyorum.
Bir kapaklı saklama kabının altına kağıt peçete seriyorum ayikladigim yeşilliği düzgünce diziyorum üstüne de kağıt peçete seriyorum yenilecek kadar yıkıyorum. Marulu da gazete sar . Ortalama 2 hafta taze kalıyor. Patlıcan kabağı da öyle yapıyorum.
Hava değişiminden de oluyor aslında kuzum benim de kasiklarim ağrıyor. Ama üşüttüm ben biliyorum
Maşallah canım nasıl attın o kadar adımıEki Görüntüle 2611380
12 bin 300 adım attım bugün
Yemek yedik mutfağı toparlıyom canım sen napıyon
Bende eşimi bekliyorum yemek yemek için geç oldu baya amaYemeği yaptm pişmesini bekliyorum canım yoruldum
Eşimi de kafaladım hazır ptesiyken beraber spor ve diyete başladık tekrardan
Sen napıyosun
Allah ın işine bak canım ben bi türlü dikiş tutturamadım 1.takımdan sonra bide benim verilecek kilom çok 80 oluyorum sonra hayatımda acayip şeyler oluyor.1.takımdan hepimiz burdayız galiba
Canım bende 3 tane çocuk var ya iş hiç bitmiyor.Kızlar napıyorsunuz
Gözünüz aydın bebeginizi güle güle büyütün.menümü yazayım çok iyi olamadı ama inşallah ilerleyen günlerde daha iyi olacak. kızkardeşim doğum yaptı bugün onun kızı da bendeydi 3 kız 1i hiperaktif perişan oldum.
kahvaltı: 1 dilim kek 1 bardak süt
öğlen: 1 elma 1 portakal
akşam:2 dilim ekmek 5 kaşık yeşim mercimek 5 kaşık yoğurt
gün içinde 3-4 tane sütlü şekersiz kahve içtim 2 kare bitter çikolata yedim. yarından itibaren tamamen bu şekeri bitirip karbonhidratı azaltacağım inşallah
SüperCanım zaten yumurta peynir çok güzel bir kahvaltı ediyorsun üstüne meyve gerçekten gitmiyor karatay yaptığım zamanlarda ilk öyle yaptım midem patlayacak gibi oldu dedim yok olmaz böyle öğün olarak yemeyi tercih ettim hem midemi yormadım hem abur cubura yönlenmedim sonra araştırdım zararlı olduğunu okudum yeni araştırmalar çıktıkça doğru bildiğimiz yanlışları görüyoruz ve her zaman araştırmayı çok severim karatayin bazı dediklerine katılıyorum ama bazısına katılmıyorum malesef mesela kahvaltıda o kadar mideyi yormaya gerek yok ve çok yağlı yemekte zararlı bence
Süper şimdi ben öglen 45 dk yürüdüm şimdide yürüyorum 10 bin adım olsun diye bakalım kaç olacak.Eki Görüntüle 2611380
12 bin 300 adım attım bugün
Daha fazla durmaz canım ya yuh derim onlara.Evet canım aşagı yukarı bizdede o kadar duruyor ama fazlasıyla abartanlara kızıyorum
Ya belediyeyi kaçırdım.Maşallah canım nasıl attın o kadar adımı
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2611401
Akşam 18.00
Izgara tavuk birazda ilave ettim hatta abartmış olabilirim
Salata
Tere
Közbiber domates
Acıbiber
Ne güzel haber allah analı babalı buyütsün canımmenümü yazayım çok iyi olamadı ama inşallah ilerleyen günlerde daha iyi olacak. kızkardeşim doğum yaptı bugün onun kızı da bendeydi 3 kız 1i hiperaktif perişan oldum.
kahvaltı: 1 dilim kek 1 bardak süt
öğlen: 1 elma 1 portakal
akşam:2 dilim ekmek 5 kaşık yeşim mercimek 5 kaşık yoğurt
gün içinde 3-4 tane sütlü şekersiz kahve içtim 2 kare bitter çikolata yedim. yarından itibaren tamamen bu şekeri bitirip karbonhidratı azaltacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?