- 20 Ocak 2014
- 257
- 650
- 303
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.921
saol tatlım çok teşekkür ederim.Gözünüz aydın bebeginizi güle güle büyütün.
Olur olur sen iste yeterki.
çok saol tatlımNe güzel haber allah analı babalı buyütsün canım
harikaMenüm
Sabah 1 yumurta 3 zeytin küçük dilim peynir 1 dilim ekmek 2 bardak çay
Öğlen
Yarım tas yoğurt başka bişey yemek istemedim
Aksam
2 tavuk şiş 1 bardak ayran
2 litre su ve 1 saat kadar yürüyüş (markete çıkıp yolu uzattım) daha su içerim yatana kadar
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün.menümü yazayım çok iyi olamadı ama inşallah ilerleyen günlerde daha iyi olacak. kızkardeşim doğum yaptı bugün onun kızı da bendeydi 3 kız 1i hiperaktif perişan oldum.
kahvaltı: 1 dilim kek 1 bardak süt
öğlen: 1 elma 1 portakal
akşam:2 dilim ekmek 5 kaşık yeşim mercimek 5 kaşık yoğurt
gün içinde 3-4 tane sütlü şekersiz kahve içtim 2 kare bitter çikolata yedim. yarından itibaren tamamen bu şekeri bitirip karbonhidratı azaltacağım inşallah
Süpersin. Hadi bakalımSüper şimdi ben öglen 45 dk yürüdüm şimdide yürüyorum 10 bin adım olsun diye bakalım kaç olacak.
Oo süpersin sende yürümüşsün bugün.Menüm
Öğlen
Aksam
2 litre su ve 1 saat kadar yürüyüş (markete çıkıp yolu uzattım) daha su içerim yatana kadar
Maşallah canım ya şu an sana imrendimEki Görüntüle 2611380
12 bin 300 adım attım bugün
Teşekkür ederim. Fırsat buldukça yuruyecegim insallahOo süpersin sende yürümüşsün bugün.
Menüyü beğendim afiyet olsun
Daha fazla durmaz canım ya yuh derim onlara.
Ya belediyeyi kaçırdım.
Vergi dairesine gitmiştim. Pozcuya bineyim dedim . O da tın tın . Birde kural ihlali gördüm yan-yana oturanlar vardı adamın umuru değildi. Bende sahile varınca indim 1 saatten fazla yürüdüm ortalama.
Afiyet olsun canım
Saol canım gel beraber olsun aynen şöför hadi dikkat etmedi bizim insanlarımızdada bilinçsizlik var illa başına gelip birileri söylemesimi lazım haberler sabahtan akşama kadar duyuruyor birazda insanların dikkat etmesi lazım gerçi parti bile yapmışlar vurdum duymaz kişiler daha neler olacak bakalımDaha fazla durmaz canım ya yuh derim onlara.
Ya belediyeyi kaçırdım.
Vergi dairesine gitmiştim. Pozcuya bineyim dedim . O da tın tın . Birde kural ihlali gördüm yan-yana oturanlar vardı adamın umuru değildi. Bende sahile varınca indim 1 saatten fazla yürüdüm ortalama.
Afiyet olsun canım
Afiyt olsun canımMenüm
Öğlen
Aksam
Teşekkür ederimAfiyt olsun canım
SüperMenüm
Öğlen
Aksam
Teşekkür ederim
@diyetlikadn 200 yaptım çok zorMuş baya yordu
Sağol canım bir süre düzenli yapmak istiyorum bakalım ne kadar yapabilecemMaşallah canım ya şu an sana imrendim
Insallah canımTeşekkür ederim. Fırsat buldukça yuruyecegim insallah
Insanlar dikkatsiz önemsemiyor ben evimden çıkmayım derdindeyim tuhaf işte .Saol canım gel beraber olsun aynen şöför hadi dikkat etmedi bizim insanlarımızdada bilinçsizlik var illa başına gelip birileri söylemesimi lazım haberler sabahtan akşama kadar duyuruyor birazda insanların dikkat etmesi lazım gerçi parti bile yapmışlar vurdum duymaz kişiler daha neler olacak bakalım
Yine karatay esintisi varBugün
Kahvaltı 1 yumurta az peynir 2 dilim ekmek 7 zeytin
Ara 1 portakal 1 bardak kefir
Ara 3 kuru kayısı kahve 3 ceviz
Akşam 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği salata az yoğurt
2.5 lt su
300 front kicks @diyetlikadn
Afiyet olsun canımBugün kahvaltı 11. 00
1 dal marul az maydonaz 2 tane haşlanmış yumurta ile salata, 7 zeytin, 4 ceviz, yarım portakal, az peynir
Akşam 18.00
1 kase mantar çorbası (kremasız)
4 y. K patlıcan suyunu almadım salata yogurt
45 dk öglen yürüdüm
35 dk akşam yürüdüm
2 litre su
Şimdi limonlu yeşil çayımı içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?