Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Karatayda ekmek yok ama

Merhaba Hanımlar,

çok yoğun bir gün geçirdim o nedenle hiç uğrayamadım. Yarın telafi ederim..

Sabah; 1 yumurtadan omlet, 2 dilim süzme peynir, 4 zeytin, domates, 1 dilim ekşi maya ekmeği
Ara; yarım portakal, yarım elma
Akşam; 5 kaşık ıspanak yemeği, 4 kaşık yoğurt; bir kase salata

Su: 2 lt
Spor;
Squat
Lunge
Back lunge
Side lunge
Baby Push up
Plank to push up
Jump squat
Plank knee tuck
Crunch
2 tur 30sn yap 30 sn dinlen

Kahvaltı = peynir,domates,biber,salatalık,2dilim ekmk

Öğlen =sütlü çöznblr kahve, fit kek(şekersiz,unsuz)

Akşam= 1kase mercimek çorbası , ıspanak

Ara = yarım portakal

Fit kek= 1Muz,3yumurta,2 kaşk bal,1karbonat,kakao, yumurtanın kokusunu alsın diye vanilya ve az tarçın da ekleyebilirsiniz çırpıp fırınlıyoruz bundan 3porsiyon çıktı biz bunu 3kişi kızm,ben,eşim yedik

Yok canım çıkmadı valla diğerleri daha zorlayıcı geldi banada birini tekmelemiş gibimi düşündüm ne yaptıysam

Son düzenleme:
Hadi bakalım yarın ne kadar yapacaz eşofmanımı taytımı ne güzelmiş öyle kadının

Sporunu beğendim. Afiyet olsun canım menü de güzel
Bugün hiç fırsat olmadı canım ya
Maşallah sen iyi yurumussun
Fırsata cevirdim bugünde yürürüm sonra 5 gün eve kapanma planım var. Aksilik olmaz ise tabi.
Fırsata cevirdim umarım devamı gelir bugün
Hangi kapta pişirdin kurabiye gibi mi muffin kabında mı

Eki Görüntüle 2611401
Akşam 18.00
Izgara tavuk birazda ilave ettim hatta abartmış olabilirim
Salata
Tere
Közbiber domates
Acıbiber
harika menü

gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün canım

nick çok tanıdık geldi fakat daha önce hangi takımda karşılaştık hatırlayamıyorum. Kk nın neredeyse bütün takımlarında yarıştığım için

sporuna kurban o yoğunlukla spor yapmışsın ya gerisi de gelir zamanla

Günaydın 14.takım

Dün öğleden sonra benim için tam bir faciaydı. On gündür annemde öksürük var ve geçen hafta sağlık merkezindeki Dr ilaç verip yollamıştı.dün baktım boğazım da acıyor deyince biz koşa koşa acile. İlk doktor akciğer tomografisini şüpheli gördü, enfeksiyon dr bir şey yok dedi ama çok büyük korku atlattım. Eve döndüğümde direk banyo yapıp yattım.
Spor yok mu derseniz iki üç saat temizlik yapmıştım Allah kabul etsin spor niyetine

Dünkü menüm şöyle

Sabah:bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, 1/4 simit, sivri biber
Ara :üç ceviz
Akşam:iki kepçe susuz kuru fasulye, bir turp

Su bugün maalesef az. 1.5 litre olmamıştır

Çok geçmiş olsun canım

Siz spordan sorumlu devlet bakanısınız zannediyorum :) takım olarak bunları mı yapıyorsunuz yoksa bireysel olarak da herkes free takılıyor mu? Şimdi ben 45 yaşında bir bağyanım, bu hareketler çok uzun zamandır spor yapmamış bünyeme biraz fazla gibi geldi ama zorlarsam yaparım diye de düşünmüyor değilim

Ufak boy kare borcamda pişirdim canım

Geçmiş olsun canım allah korusun diyoruz ama herkes yakalanacakmış diyorlar ne kadar geç o kadar iyi işte sadece
Ufak boy kare borcamda pişirdim canım
afiyet olsun . bir ara bende denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…