- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.501
günaydın kızlar ben sabah 8 kalkıp dükkanları açtım sora eve geldim oluşun kahvaltısını yaptırdım hemen buraya koştum
sizden naber mesaj sayılarını gördüm baya bi geçmiş olmuş galiba
selam canım nasılsın. eh işte fena sayılmaz eski geçmişimiz kadar yok ama yazın ancak benim gibi tatile gidemeyenler geliyo işte.
fadiğim yavri ceylanım nasılsın kuzum
yeni kısmet var galiba atlata atlaya baktım biraz geçmişe sayfa 5 dk da bir açıldığı için
tanıyın birbirinizi canım eğer etkilendiysen hoşuna gittiyse
adamada söyle öyle hemen evlilik felan istemiyorum görüşsem bile de
birde adam kaç yaşında kuzu
burdada hava baya baya sıcak ama istbldaki gibi terlemiyomusun yapış yapış olmuyosun
dün güneşin altında kaç saat gezdik eşimle ama yapış yapış olmadık
akşamları hele püfür püfür esiyo üşüyoruz bile
istblda gitmek istemiyorum
günaydın kızlar daha yeni uyandım bişeyde yemedim o kadar yorgunum ki dün yorgunluktan uyanamadım üzerimden tır geçmiş sanki
sıcaklarda gittikçe arttıyor beni daha çok bunaltıyor böyle uykulu bitkin yorgun bir haldeyim daha dinç olmak için ne yapmam gerekiyor enerji içeceği filan mı içsem
günaydın kızlar ben sabah 8 kalkıp dükkanları açtım sora eve geldim oluşun kahvaltısını yaptırdım hemen buraya koştum
sizden naber mesaj sayılarını gördüm baya bi geçmiş olmuş galiba
selam canım nasılsın. eh işte fena sayılmaz eski geçmişimiz kadar yok ama yazın ancak benim gibi tatile gidemeyenler geliyo işte.
kız ne hesabı . valalhi çok kolay. ya sen evlenince eşine de yemek hazırlmaycakmışsın gibi geliyo.kız sadece light süt ürünleri hatta dondurma. tavuk et pastırma füme et. seçenek çokkii. balık. ya valal bende önceden ön yargılıydım ama şimdi çok hevesli ve inançlıyım. bi dene bak ayarla ilk günden senin kilon fazla olduğu için 1 kilodan fazla gider. hem memlekette aldığın kilolarıda verirsin. aslı nezaman kurtulacaksın bu yüklerdennn. ya azcık azmet yaa. kurtul şu tembellikten.bak yarın el kapısı var. benim görümcelerim hep zayıf laf sokup durmasınlar fırsta vermeyeyim diye düşünüyorum şimdiden. veremesem bile spor yapıyorum sıkılaşıyorum veremesem bile uğraşıyorum yaa. kaç haftadır 1 tek kaçamak yapmıyorum.ama aslı seni bu kilolar daha çok bunalıma iter bak dost acı söyler lütfen kendini azcık seviyosan üşenme yaa.bana söz ver bak yarından güzel sana uygun bi diyete başla ve asla öle pastalar börekler yeme. ses çıkarmıyom dye görmüyom sanma geçen yediğin pastaları börekleri gördüm.
canım kısmet vardaa dün konuştum ve istemediğimi hazır olmadığımı söyledimm . çocukk okadar üzüldü kiii sonra vicdan azabı cektım ama ne bilimm bişey hissedemedim yaaa ilerde de hissedemem die korktum kafam karmakarışıkk
kaptan bende aynı durumdayım kafamı kaldıramıyorum masadann eğer bi formül felan varsa söyle bende içimm
Dun dogum gunumdu. Esim sagolsun cicek yaptirmis cok guzeldionun diisnda misafirler olunca cok degisik bir gun olmadi dogum gunumde. Turkiyeden arayanlar oldu kutlamak icin.
kayinvaldemler aradi, arkadasim aradi, annemleri ben aradim ama dugun ve misafir yorgunlugu olunca hatirlamadilar, ve biraz buruk oldum. sonucta esime karsi utandim, kendi ailem kutlamadi unuttu, esimin ailesi unutmadi aradi, bir garip oldumneyse. 27.yasima girdim kizlar. evliyim ama cocugum yok, bakalim allah ne zman kismet ederse.. Dua edin ins. bu ay bebek tedavisine baslayacagiz, adet olunca kullanmaya baslayacagim ilaclari.
çok doğru söylüyorsun canım haklısın farkındayım aslında abartmıyorum yediklerimi ama düzenli değilim saatleri hiç belli değil sorun ordan çıkıyor
benim görümceyle şimdiden sorun oldu zatenbilmiyorum sen takip edebildin mi yaşadığımız olaydan sonra bende hep görümceyle tanışınca abisine bunu mu beğendin diyecekmiş gibi bir endişe aldı beni
canım ben dünde yazdım düşüncemi daha bir iki görmeyle bu çocuk sana bu kadar niye bağlanıyor bence acele etme zamana bırak iyi düşün
canım bende bulamadım bir çözüm en iyisi soğuk bir duş almak
kaptan valla çocukk banada söyledi ben daha önce hiç böyle hissetmedim dedi. bayaa bi aşık olmuşş ama işte ben hiç bişey hissedemedim kiii
dukan diyetine başladım .. sabah 9 da markete götürdüm benimkini alışlveriş yaptırdım ondanmıdır nedir bilinmez halsizliğim ve başlamak üzere olan baş ağrım var
kahwaltım ise şöyle
44 gr peynir
54 gr haşlanmış yumurta
bide kahwaltıdan 1 saat önce 1 bardak ayran içtim karnımın durumu iyide başım kötü halsizim
kız nasıl ölçtün gramı gramına.? tebrike diyorum snei azminden dolayı. ay iyi oldu yaa birlikte yaparsak daha iyi olur güç verirriiz birbirimize. sıcaktan ağrımış oalbilir mi? çok şükür ben kolay geçirdim 2 günü. ilk 3 günden sonra zaten daha çok alışılırmış. bakalım sabah kilon ne kadar oynayacak. ilk gün 1 kilo evren var yaa. ben dukandan önce ödem attırıcı diyet yaptım o yüzden bende az gitti 500 gram gitti ilk gün.
hem tartıldım az önce sonuç çok felaket adet olmamak için hap içiodm onu bıraktım pazar günü hala gelmedi karnım acaip şiş ..
pazar günü tartılmıştım 1 kg fazlam çıkmıştı 89 dum ama şuan 91 diyo ya :44:
ağrılarım var ama bilemiyorum oysaki hafta başı aşırıda yemedim bu kadar şişkinlik yapabilirmi bilemiyorum :44:
ya kaptan görünce beni topa tutcan ama nabiiiim
kendi şişti karnım
Merhaba arkadaşlar,
Ben daha önce bu takımda bulunmuş fakat işlerden dolayı çok fazla paylaşımda bulunamadığım için aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım.
Geçen kış olmuştu bu dediğim olay o zaman 83 lerde filandım kilo verdim 73'e kadar indim bir kısmı diyetisyen yardımıyla oldu bir kısmı kendi çabamla.
Fakat uzunca bir süredir düzenim bozuldu ve dün tartıldım 76 77 arası gidip geliyorum beni bir telaş aldı ben daha istediğim kiloya inemeden üstüne aldım.
Beni aranıza alın diyemiyorum cidden çok dengesiz bir işyerinde çalışıyorum çoğu zaman paylaşımda bulunamıyorum evde de internet imkanım kısıtlı, ama sizinle vakit buldukça yazışıp sohbet etmek hem de sayenizde motive olmak isterim.Sizin içinde bir sakıncası yoksa tabi ki.
Ben 20 yaşındayım boyum 1,70 kilom dediğim gibi 76 77 arası evdeki tartım dijital olmadığı için gram olarak göremiyorum.65 olmak ilk etaptaki hedefim ama asıl 60 olmak en büyük hayalim diyebilirim.Ramazanda aslında biraz dikkatle çok büyük avantaja çevirebilirim gibi geliyor bana kilo verme olayını bayrama kadar 70 olabilirmiyim acaba var mı aranızda hem oruç tutup hem de diyete devam edecek olan kimse ???
marketten mutfak terazisi aldım
ya tek sorun yicek kısıtlı sürekli süt yoğurt tavukböyle 7 günmü geçer ya
light puding serbestmi
bide yarın pirinç lapası yapsam pirinç ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?