- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.741
sakın atlama canım şimdi hafif gibi görünen sorunlar ya da kapatılan sorunlar inan evlendikten sonra taptaze önüne çıkıyo.ve bu sefer ahh saf aklım dion.o yüzden belki o sırada dil ama bi süre sonra muhakkak konuş haledin ortaklaşa.ve de hepsini bi arada dil posta posta konuş.erkekler saf oluyho anlamıyolar neden konuştuğunu....bi de bu dönemde neyi nasıl bağlarsan öle gidiyo açıkcası...
canımcım dikkat et böbreklere zarar gelmesin.fazla su yerine bi veya 2 şişe soda daha kolay kesiyomuş harareti.bi de kaybedilen tuz oranını dengeliyomuş.iki gündür deniyorum hakikate daha az susuyorum bi de vucüdum su tutmuyo nedense...
sürprizzzzzzz:):)
günaydın canım süpersin 700gr gitmiş yaptığın diyetle göze batmıyorsun ama süper gidiyorsun
doğru söyle bizden gizli bişey mi yapıyorsun
merhaba kızlar,giden tam 1 kilo ......
Günaydın güzel bayanlar,
Çok yoğun bir gün geçiriyoruz yine ofisçe
Çok geçmişe dönük bakamadım ama kilo veren herkesi tebrik ediyorum, devamını diliyorumm
Darısı da başıma artık, hadi bakalım sıralamada kaçıncı olacak bizim takım
hoşbuldum canım ben de özledim sizleri:)))anammmmmmmmm hoşgeldin tatil kuşu
özledik yavvvvvv
canım bi link verdim 5. sayfada olabilir onu profilindeki çizelge kısmına yapıştır bakalım olmuş mu. şu an takıma alındın mı ben hatırlamıyorum durum ne:?
canım takıma alamıyoruz yeni bir kural getirildi ya 6 ay geçmeden takıam girilemiyor ama ben bi bakayım 6 ay geçti mi hulkun ayrılmasından
kaptennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah dartıldımmmm kilom 69,05 çıktı kilom budurrr ben sen beni 70 yazdın sandım yahuu
KONUYA AÇIKLIK GETİRİYORUM KİLOMM 69,05
0.5 ne kız? 69.5 buçuk musun yani? yoksa 69.0 a yakın bişey mi oluyo.
kaptenn kaptennn
ben dün gülçinden senin tel. numaranı istedimm onda yokmuşşyaa mahsuru yoksa verebilirmisin bende sana vereyimm çünki bazen bişey oluyo nete giremiyorum yaa en azından haber veririrm olma mı arada msj atarımm
AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY herkeşler burdaaa ne güzellll
kimler gelmişş kimlerrrrrr aşkk datiliiiii yapan bir bayan görüyorummmm aşağıdaaa
hoşş geldinn canımmm daha dün seni sordum valla kaptana nerde gelmicek mi die kalbimin temizliğine bakarmısınız bii yahuuuu
kaptennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah dartıldımmmm kilom 69,05 çıktı kilom budurrr ben sen beni 70 yazdın sandım yahuu
KONUYA AÇIKLIK GETİRİYORUM KİLOMM 69,05
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?