Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum nihayet bende şimdiki çizelgeme ulaştım
bir elifus kaldı kilo bildirimi yapmayan bide fadikin kilosunu anlamadım gelsede bir açıklık getirse

iyi fikir aslında ama ben nekadar su içsem iyidir deyip bi önlem almıyodum bu duruma severim bem sodayı

sürprizzzzzzz:):)

anammmmmmmmm hoşgeldin tatil kuşu
özledik yavvvvvv

günaydın canım süpersin 700gr gitmiş yaptığın diyetle göze batmıyorsun ama süper gidiyorsun
doğru söyle bizden gizli bişey mi yapıyorsun

evveeet çok gizli uygulamalarım var herhafta 1 inelik liposaction(doğru yazdımmıkine bölemi yazılıyo acep)yapıyom kendime
hahahaahahaaah
canımya ne yapçam yanlız herhafta en az 3 gün saat 5 ten sonra bişiyemiyorum o günlerde mutlaka gidiyo biraz işte az az ama gidiyo
:92::92::92::92::92::92::92::92:

canım bi link verdim 5. sayfada olabilir onu profilindeki çizelge kısmına yapıştır bakalım olmuş mu. şu an takıma alındın mı ben hatırlamıyorum durum ne:?

aslı esranın tickerını değiştirsene kız merak ettim ne kadarmış ne gitmiş?görelim bakalım esranın başarısına. esra kız kendine sayfa açsana başarı öykülerine.

canım bi link verdim 5. sayfada olabilir onu profilindeki çizelge kısmına yapıştır bakalım olmuş mu. şu an takıma alındın mı ben hatırlamıyorum durum ne:?

canım takıma alamıyoruz yeni bir kural getirildi ya 6 ay geçmeden takıam girilemiyor ama ben bi bakayım 6 ay geçti mi hulkun ayrılmasından

kaptennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah dartıldımmmm kilom 69,05 çıktı kilom budurrr ben sen beni 70 yazdın sandım yahuu

KONUYA AÇIKLIK GETİRİYORUM KİLOMM 69,05

AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY herkeşler burdaaa ne güzellll

kimler gelmişş kimlerrrrrr aşkk datiliiiii yapan bir bayan görüyorummmm aşağıdaaa
hoşş geldinn canımmm daha dün seni sordum valla kaptana nerde gelmicek mi die kalbimin temizliğine bakarmısınız bii yahuuuu

kilo verenn herkeziii tebrikk ediyorum kızlaarrr
veremeyenler varsa onlarıda tebrik ediyorum en azından azimm gösteriyoruz dimi yaniiii

kaptenn kaptennn
ben dün gülçinden senin tel. numaranı istedimm onda yokmuşş yaa mahsuru yoksa verebilirmisin bende sana vereyimm çünki bazen bişey oluyo nete giremiyorum yaa en azından haber veririrm olma mı arada msj atarımm

0.5 ne kız? 69.5 buçuk musun yani? yoksa 69.0 a yakın bişey mi oluyo.

walllaa gülçinnnnn sabah dartıdaaaa 69,5 yazıyoduuuuuu
niye beni azarlıyon niye beni sevmiyonnn heeee :86::86::86::86::86::86:
heyecandan yanlış yazmışım ne olcekkk :86::86::86::86::86::86::86:

bende istiyorum aslı özelden göndertiver yaa.olma mı?ama şunu sölim 2 haftada 2 kilo vermezsen istanbuldaki durakların üstüne nomeronu yazarım. aslı ile sohbet diyene arayan arayanaa olarr..ona göre.

hoşbuldum canım hehe bence de ne kadar temiz kalplisiniz..benimki baya uzatmalı bir tatil oldu ama değdi sonuna kadar:))

kaptennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah dartıldımmmm kilom 69,05 çıktı kilom budurrr ben sen beni 70 yazdın sandım yahuu

KONUYA AÇIKLIK GETİRİYORUM KİLOMM 69,05

canım geçen hafta sen gelmedin ya cuma bende aynı yazdım
o zaman bu hafta kilonu 69,1 yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…