- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.761
walllaa gülçinnnnn sabah dartıdaaaa 69,5 yazıyoduuuuuu
niye beni azarlıyon niye beni sevmiyonnn heeee:86::86::86::86::86::86:
heyecandan yanlış yazmışım ne olcekkk:86::86::86::86::86::86::86:
canım geçen hafta sen gelmedin ya cuma bende aynı yazdım
o zaman bu hafta kilonu 69,1 yazıyorum
ya o kural alındıktan sonra ayrılanlar için geçerliyse tamam da hulk ayrılırken böle bi kural yoktu kii.
yok tattlım 1 değil 5 miş sanırım.
canım 69.05 dedi bende virgülden sonrasını yuvarladım 69.1 yaptım
kız fadik kilonu bir türlü hesaplayamıyoruz
yok datlum öğretmen olunca kafamız karıştı yuvarlama konusu var ya?yok yok buçukmuş alta yazdı.dövecek bizi şimdi.
walllaa gülçinnnnn sabah dartıdaaaa 69,5 yazıyoduuuuuu
niye beni azarlıyon niye beni sevmiyonnn heeee:86::86::86::86::86::86:
heyecandan yanlış yazmışım ne olcekkk:86::86::86::86::86::86::86:
son kararınız mı bak yazıyom 69.5 diye
kaptenn kaptennn
ben dün gülçinden senin tel. numaranı istedimm onda yokmuşşyaa mahsuru yoksa verebilirmisin bende sana vereyimm çünki bazen bişey oluyo nete giremiyorum yaa en azından haber veririrm olma mı arada msj atarımm
bende istiyorum aslı özelden göndertiver yaa.olma mı?ama şunu sölim 2 haftada 2 kilo vermezsen istanbuldaki durakların üstüne nomeronu yazarım. aslı ile sohbet diyene arayan arayanaa olarr..ona göre.
aslı fadik yazmış kii.
amannn 400 gram fadiğin köpee olsun yaz istediğini. hatta benim kilomu da 3 e bölmesen olma mı. valla ben hepicini bu hafta verdim zaten.
bende istiyorum aslı özelden göndertiver yaa.olma mı?ama şunu sölim 2 haftada 2 kilo vermezsen istanbuldaki durakların üstüne nomeronu yazarım. aslı ile sohbet diyene arayan arayanaa olarr..ona göre.
hoşbuldum canım hehe bence de ne kadar temiz kalplisiniz..benimki baya uzatmalı bir tatil oldu ama değdi sonuna kadar:))
canım geçen hafta sen gelmedin ya cuma bende aynı yazdım
o zaman bu hafta kilonu 69,1 yazıyorum
yok kız ne azarlaması. ben yanlış olmasın diye. seni sevmeyen dobişko olsun bebaammm.
kızlar öğlen sebze yemeğim var ama çorba içicem canım çorba istiyor,yanınada yoğurt 1 bardak benim tartımla diyetisyenin tartısı başka orda daha azçıkıyorum neden acaba? orda 200-300 daha eksik çıkarım hemde giyinik oluyorum ama yinede eksi çıkıyor ne güzeeeelllll
canım bende isterdim 3 e bölmemeyi ama o zaman hemen uyarıyı alıyorum yapmamışsın diye
kızlar öğlen sebze yemeğim var ama çorba içicem canım çorba istiyor,yanınada yoğurt 1 bardak benim tartımla diyetisyenin tartısı başka orda daha azçıkıyorum neden acaba? orda 200-300 daha eksik çıkarım hemde giyinik oluyorum ama yinede eksi çıkıyor ne güzeeeelllll
canım valla bize uzun geldide sanaaa çokk kısa gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?