Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

walllaa gülçinnnnn sabah dartıdaaaa 69,5 yazıyoduuuuuu
niye beni azarlıyon niye beni sevmiyonnn heeee :86::86::86::86::86::86:
heyecandan yanlış yazmışım ne olcekkk :86::86::86::86::86::86::86:

yok kız ne azarlaması. ben yanlış olmasın diye. seni sevmeyen dobişko olsun bebaammm.

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

triptofan,nazco,aynalar+,Hulk,emidaf+,pinkcat87+,
ayyy maşallah ya sanki yaz tatilinde değilizz.. süpersiniz kızlar .devamm.

kızlar öğlen sebze yemeğim var ama çorba içicem canım çorba istiyor,yanınada yoğurt 1 bardak benim tartımla diyetisyenin tartısı başka orda daha azçıkıyorum neden acaba? orda 200-300 daha eksik çıkarım hemde giyinik oluyorum ama yinede eksi çıkıyor ne güzeeeelllll

tamam canım yazarım özelden

bende istiyorum aslı özelden göndertiver yaa.olma mı?ama şunu sölim 2 haftada 2 kilo vermezsen istanbuldaki durakların üstüne nomeronu yazarım. aslı ile sohbet diyene arayan arayanaa olarr..ona göre.

hımm o zaman sana yok numara

aslı fadik yazmış kii.

tamam canım 69.5 yazıyorum

bende istiyorum aslı özelden göndertiver yaa.olma mı?ama şunu sölim 2 haftada 2 kilo vermezsen istanbuldaki durakların üstüne nomeronu yazarım. aslı ile sohbet diyene arayan arayanaa olarr..ona göre.

kızz gülçinn varyaa okuyunca öyle bir güldim ki haladaa gülüyorumm yan odadan sesleniyolarr neye gülüyosun die ne diim şimdi bennnnn

hoşbuldum canım hehe bence de ne kadar temiz kalplisiniz..benimki baya uzatmalı bir tatil oldu ama değdi sonuna kadar:))

canım valla bize uzun geldide sanaaa çokk kısa gelmiştir

canım geçen hafta sen gelmedin ya cuma bende aynı yazdım
o zaman bu hafta kilonu 69,1 yazıyorum

temamm kaptennn 69,5 kilomm

yok kız ne azarlaması. ben yanlış olmasın diye. seni sevmeyen dobişko olsun bebaammm.

houyyyy sağoll bebammmmmmmm
inşallahhh çıtır olursunn hemencikkkk

canım yeni çizelgeni özelden gönderdim olmuş mu bi baksana

tanitayla mı tartıyo. şu çorapsız olandan bide eline bişe tutturuyo. ya onlar giysinin ağırlığını çıkarıyo nasıl oluyosa.

çizelgemi değiştirdim sonunda ama daha azcık vermişim başladıımdan beri kağnı hızıyla ilerliyorum

canım valla bize uzun geldide sanaaa çokk kısa gelmiştir

yani süre olarak düşününce 3 hafta uzun bir süre ama hiç o kdr cok gecmiş gibi gelmedi bana daha dün gitmişim gibi izmire. kızlar ben erkek arkımla ortak face actm ekicem sizleri ama netten arkım oldunuzu belli etmeyin tamam mı?nolur nolmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…