Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selammm kızlarrrr.ben geldimmm.abimleri yarın sabahtan kahvaltı sonrası göndereceğiz inş...yoğun bi haftasonuydu ama güzeldi..aslıcım sadece özetleri okumak için girdim veee dayanamayıp online oldum.acayip yorgunum ve sabah da 8.30da dıaşrıya kahvaltıya gideceğiz...fakat bu kadar zor bi durumda girmeden dayanamadım.aslıcım senden ricam bu durumları hiç kafana takma.kardeşim bu kadar hırs olur mu ya bi insanda..madem memnun diildin neden bu kadar kilo verebildin?demek ki bu grup bi şekilde ayakta durabiliyor..beğenmeyen devam etmek zorunda dil kesinlikle...her gün milyonlarca insan gelip kilo vermek istiyor..esraya da kalan dönemde başarılar inş istediği hedef kilosuna ulaşır fakat bu nev denen arkadaş kimse alınmasın ve tepki vermesin ama dışardan bakınca aşırı muzevir tipli bi insan.neden durup dururken gelip takımımızı karıştırıyor anlamadım.madem konu kapandı nedne gelip bizi geriyorsun....hala bi yarası var ki gocunup hepimizin gözünde kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.arkadaişım kendini haklı çıkarmak istiyorsan git benden sana tavsiye msnde çoklu görüşme var orada derdini herkese anlat.BİZİM TAKIMI NE HAKLA GERİYORSUN?YA DA GİT KENDİ TAKIMINDA ANLAT DERDİNİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gelip ortalığı karıştırıp gitti fresmen yaaa.kendi bulunduğu takım ii paylaşımlı olmadığı için de bu takımdaki azimli insanları kendi takımına kaydırmak tek derdi..Arkadaşlar lütfen biraz daha dikkatli olun.burada amaç her hafta birinci olmak mı yoksa kilolardan kurtulmak mı!!!!!!!!!!!kim birinci olmayı hedefliyorsa malesef başaramayacak fakat kim kilolarında kurtulmak istiyorsa o da kurtulabilecek.önümüzde de bir sürü örnek var...esra,gülçin,ayşen vs....ama tek ricam kimin kapanmış defterlerle ilgili durup dururken birşey söyleme ihtiyacı olursa lütfen çoklu paylaşım yapabileceği ve olayla ilgili olan kişilerin bulunabileceği yerleri seçsinn.takımın gidişatından memnun olmayabilir herkes...ama dikkat ettiyseniz insanlar iki yolu seçiyor ya 3-5 gün izin alıp mesaj paylaşmıyor ya da izin almadan 7 mesaj kuralına uymaya çalışıyorçevet haklısınız hepimiz 15-20 mesaj yazamıyoruz...fakat herkes tatilde ya da evde dil malesefg..girerken hayatımız hakkında da detay anlatıyoruz az çok.belki ben de bu grubun içindeyim...ama eşimin sürekli kkda olmamla ilgili sıkıntılar,akraba yakınlığı,ofisimi yeni açmış olmam,cumartesi de dahil işe gidiyor olmam vsss hepsi paylaşımı sınırlıyor...sizden ricam bu durumdan rahatsızlığı olan varsa şu dakka sölesin.çünkü benim paylaşımım bundan daha fazla genel itibariyle olamaz malesef.herkesin hayatı aynı rahatlıkta olamıyor.dolayısı ile elimden geleni yapacağım fakat rahatsızlık duyan varsa sölesin de bare ilerde takıma yeni gireceklerin yanında aynı egrginlik yaşanmasın....OFFF ÇOK GERİLDİM GERGİN CÜMLELER OLMUŞ OLABİLİR AMA MADEM HEDEF HER HAFTA BİRİNCİ SIRADA OLMAKTI BİZE DE SÖLESEYDİNİZ DE BİZ DE ONUN İÇİN MÜCADELE ETSEYDİK..NE GÜZEL SÖLEMİŞ PÜSKÜÜT(UMARIM YANLIŞ YAZMAMIŞIMDIR)TATLI BİR REKABET İÇİNDE KİLO VERMEK DİYE !!ARKADAŞLAR KİMSENİN GÖZÜNÜ HIRS BÜRÜMESİN LÜTFEEENNNN

cnm öle aman aman cok kilon yok keşke senin gibi olsam ben de:2:

canım istemedende olsa sizin gerilmenize neden olduğum için takım arkadaşlarımdan tekrar özür diliyorum. lütfen bu konu kapansın olumlu ya da olumsuz hiç bir şey söylenmesin. üstüne sünger çekerim canım ve yolumuza bakarım. hayatımızdada hiçbirşey dört dörtlük değildir inişler çıkışlar olur. inş hep beraber takımca toparlanacaz birbirimize destek olalım yeter canım benim

cnm öle aman aman cok kilon yok keşke senin gibi olsam ben de:2:

öyle de canım dikkat etmek lazım öyle diye diye 62 oldum. Hemen hemen her gün gözde sen kilo mu aldın demesi birisinin çok sinir bozucu bi de ayyyyy diye değişik bi ses çıkarmıyolar mı allahım dünyanın en sinir bozucu şeyi olması lazım Göbeğimi çok dert ediyorum ben yaa :/

tamam kaptancm sen hiç merak etme.bundan sonra konu açılmayacak burda.burda artık şahlancaz inş.paylaşımlarımızı çok güzel olacak.sonuncu da olsak biz bir takımız inş hep beraber istediğimiz kilolara kavuşacağız...yeri geldiğinde azar azar,yeri geldiğinde 3er beşer inş.kızlar ben uyumalıyım artık.yazılanları okuyunca girdim ve cevap yazmak istedim..çünkü malum burası bulunduğum takım ve takımın karışması benim de içinde olduğum bir gerginlik oluşturuyor.bu da en doğal hakkım....neyse ii geceler çok öptüm herkesleriii...

anladm cnm olsun bu kdr takcak bi kilon yok yine vermeye çalış da bu kadar üzülme yani.verirsin kesin bir de hep zayıfsan önceden bir anda alınan kilo daha kolay veriliyor.ben hep 65 civarıydım önceden sonra bir anda 83e cıktım o kiloları verdm kolayca.ama burda çakılı kaldım.65te veremiyorum ya deliricem ama hiç olmassa bu takımda oldugum sürece daha cok dikkat ediyorum gıdım gıdım olsa da vermeye calışıyorum ya da kilo almıyorum burdan ayrılsam yine 83 olurum heralde

canım benim tamamen haklısın.önceden de olduğu gibi küllerimizden yeniden ve daha güçlü doğucaz.herkes keşke bizim takım gibi olsa.neler gördük geçirdik ama yıkılmadık ve yıkılmıycaz:)

canım bende seninle aynı boydayım ben napayım
bak ilk kural moral bozmak yok stres kilonun yardımcısı haberin olsun
mutlu olacaksın pozitif olacaksın ki gitsin kilolar oldu mu canım

‪Rafet El Roman - Direniyorum (2011) Albumu‬‏ - YouTube

direniyorum acılarına yine dünya yalanmış aşkların da inadına yasıyorum ama sorma kıyamet ortasındaa

bu şarkı pek sana olmadı ya

iyi geceler canım bu konunun inan bir daha açılmamak üzere kapanmasını istiyorum
sporcuların dediği gibi önümüzdeki maçlara bakalım

canım dukan diyetini hiç düşündün mü sen çok kilo verdin ve şuan vücut sana direniyor
bence bir araştır belki iyi sonuç alacaksın gizemde işe yaradı gelince ondanda fikir alırsın o kitabınıda aldı bu diyetin

bu şarkı pek sana olmadı ya

hehe sözleri bana uymuyo tabii ama şarkı güzel dinleyince duygusallaşıyorum niyeyse facede paylaştığım şarkı bana uyuyor aslında.
Sen sen sen olmazsan olmuyor

Yerin asla dolmuyor

Dön demekten başka şey diyemem be canım

Sen sen sen gidince dünya

Ne renk var ne manzara

Sen yerinde kalbimin tam ortasında

Sadetten dillere yabancı ellere

Koyup gitme bu kalbi senden

Hak etmedim ben

Çık gel artık bitsin bu eziyet

Dön gel artık bitsin bu kabus

Dünya canımdan iste vereyim

Kollarında öleyim...

hadi yaa 83 ten 65 iyi baya iyii biraz takılı kalırsın sonra tekrardan aynı hızla vermeye başlarsın ya ben hep öyle duyuyorum etrafımdann :)) neler yapıyodun&yapıyosun pekii :))

bende canım bu aralar berkayın dejavu şarkısına takıldım buda bana uymuyor ama olsun güzel şarkı

dukan diyetinde garip garip malzemeler var sanırım ben öyle yapamıyorum ki cnm.yani uyamıyorum.bgn şunu yicen yrn sunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…