- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.101
canım bende seninle aynı boydayım ben napayım
bak ilk kural moral bozmak yok stres kilonun yardımcısı haberin olsun
mutlu olacaksın pozitif olacaksın ki gitsin kilolar oldu mu canım
hadi yaa 83 ten 65 iyi baya iyii biraz takılı kalırsın sonra tekrardan aynı hızla vermeye başlarsın ya ben hep öyle duyuyorum etrafımdann :)) neler yapıyodun&yapıyosun pekii :))
hadi yaa 83 ten 65 iyi baya iyii biraz takılı kalırsın sonra tekrardan aynı hızla vermeye başlarsın ya ben hep öyle duyuyorum etrafımdann :)) neler yapıyodun&yapıyosun pekii :))
bende canım bu aralar berkayın dejavu şarkısına takıldım buda bana uymuyor ama olsun güzel şarkı
dukan diyetinde garip garip malzemeler var sanırım ben öyle yapamıyorum ki cnm.yani uyamıyorum.bgn şunu yicen yrn sunu.
evet benim sorunumda bu biri hazırlayıp önüme koysa süper olacak bak nasıl zayıflıyorum tembel miyim neyim
ama bence sen bir 2-3 günlük bir toksin atıcı, bi şok diyet yapabilirsin canım bünyeyi bir titret bakıyım kendine geliyor mu
canım senin çok fazla kilon yok bence sen şöyle yap
ekmeği tamamen kes yada sadece kahvaltıda 1-2 dilim yiyebilirsin
aralarda bir meyve, yoğurt ye
öğle ve akşam yemeğinde sebze yemeklerinden 4-5 kaşık susuz tarafından yiyebilirsin, bir kase çorba, tavuk-etleri yağsız şekilde ye, salata istediğin kadar yiyebilirsin ama yağ ve tuz az olsun hatta olmasın
akşam yemeğini en geç 7 de olsun
günde mutlaka 2 litre su iç yağ yakımı için önemli
yürüyüş yaparsan bide süper olur canım
ağır bir diyet yapmana gerek yok bence bu dediklerime dikkat edersen istediğin kiloya ulaşırsın
evt cnm haklısın bir şok lazım bana.kabak diyeti mi yapsam.gerçi ramazan gelio hiç olmaz şimdi.ramazanda ii kilo veriorm ben
kızlar lütfen bu konu kapansın artık ama hala devam ediyor özel mesajlarla ve ben çıldırmak üzereyim
ben kilo vermede hatalı olduğumu kabul ettim baştan beri
benim kırıldıklarım oldu nevin kırıldıkları oldu
belkide ikimizde bu hale gelsin istemezdik
arkadaşalr artık yalvarıyorum size ya lütfen bu konu kapansın delirecem yaa
en olmadı elektrik şoku uygula gör bak kendine geliyor muu :)) ne zamandan beri böyle peki
konu ne ki aslı
kızlar ben yatış pozisyonuna geçiorum kitap okuycam ve her geceki gibi okurken uyuyakalıcam:) seviyorum sizi takımım.görüşürüz.heee bu arada yarın bir arkımla buluşcam gec gelebilirim haberiniz olsun..görüşmek üzere:))
valla baya oluyo cnm 6 7 ay kadar zaten 1 senedir diyet yapıorum
canım kusura bakma daha önce yaşanmış bir olay kapatmaya çalışıyoruz
gözde canım sende geç uyuyorsun heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?