Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi yaa 83 ten 65 iyi baya iyii biraz takılı kalırsın sonra tekrardan aynı hızla vermeye başlarsın ya ben hep öyle duyuyorum etrafımdann :)) neler yapıyodun&yapıyosun pekii :))

belli bir diyet yapmadm.sadece ekmek yemedm.diğer herşeyden yedim ama çok çok az.hala öle yapıyorum ama vücudum alıştı sanırım.

hadi yaa 83 ten 65 iyi baya iyii biraz takılı kalırsın sonra tekrardan aynı hızla vermeye başlarsın ya ben hep öyle duyuyorum etrafımdann :)) neler yapıyodun&yapıyosun pekii :))

canım senin çok fazla kilon yok bence sen şöyle yap
ekmeği tamamen kes yada sadece kahvaltıda 1-2 dilim yiyebilirsin
aralarda bir meyve, yoğurt ye
öğle ve akşam yemeğinde sebze yemeklerinden 4-5 kaşık susuz tarafından yiyebilirsin, bir kase çorba, tavuk-etleri yağsız şekilde ye, salata istediğin kadar yiyebilirsin ama yağ ve tuz az olsun hatta olmasın
akşam yemeğini en geç 7 de olsun
günde mutlaka 2 litre su iç yağ yakımı için önemli
yürüyüş yaparsan bide süper olur canım
ağır bir diyet yapmana gerek yok bence bu dediklerime dikkat edersen istediğin kiloya ulaşırsın

dukan diyetinde garip garip malzemeler var sanırım ben öyle yapamıyorum ki cnm.yani uyamıyorum.bgn şunu yicen yrn sunu.

evet benim sorunumda bu biri hazırlayıp önüme koysa süper olacak bak nasıl zayıflıyorum tembel miyim neyim
ama bence sen bir 2-3 günlük bir toksin atıcı, bi şok diyet yapabilirsin canım bünyeyi bir titret bakıyım kendine geliyor mu

evt cnm haklısın bir şok lazım bana.kabak diyeti mi yapsam.gerçi ramazan gelio hiç olmaz şimdi.ramazanda ii kilo veriorm ben

bende öyle düşünyorum canım öyle denerim 1 hafta.. İlk başta düzene sokmam gerekiyor kendimi hiç düzenim yok kahvaltı etmem öğle yemeği yersem akşam yemem öğlen yemesem akşam yerim falan onun da baya etkisinin olduğunu düşünüyorum .bazen hiç yemediğim bile oluyor anca ne zaman acıkırsam ya da bi başladım mı yemeğe kendimi tutamıyorum şunu da yiyim şu da kalmasın falan. Onları halledip senin dediğin gibi yaparsam bence de süper olur bakalım sabaha başlıyoruzz :))

kızlar lütfen bu konu kapansın artık ama hala devam ediyor özel mesajlarla ve ben çıldırmak üzereyim
ben kilo vermede hatalı olduğumu kabul ettim baştan beri
benim kırıldıklarım oldu nevin kırıldıkları oldu
belkide ikimizde bu hale gelsin istemezdik
arkadaşalr artık yalvarıyorum size ya lütfen bu konu kapansın delirecem yaa

kızlar ben yatış pozisyonuna geçiorum kitap okuycam ve her geceki gibi okurken uyuyakalıcam:) seviyorum sizi takımım.görüşürüz.heee bu arada yarın bir arkımla buluşcam gec gelebilirim haberiniz olsun..görüşmek üzere:))

konu ne ki aslı

arkadaşlar lütfen sizden ricam bu konu hakkında tek bir kelime bile söylemeyin
bir sorun varsa bu benim sorunum ve bunu özelden hallederim yeri gelince
sizler karışmayın ki canınızı sıkan durumlar olmasın arkadaşlar
benim yüzünden gerildiniz inanın elimde olsa geçmişi silerim
lütfen son kez söylüyorum sizde ufacıkta olsa hatrım varsa sanki bu olay olmamış gibi yapın unutun olumlu ya da olumsuz bir yorum yapmayın arkadaşlar lütfen yapılan her yorum daha tatsız olayları doğuruyor
ben kimin kimle sorunu varsa onunla özelden halletsin dedim sizin söylediğiniz birşey benim söylediğimin aksini çıkarıyor. lütfen sizden ricam bu konu hakkında hiç bir yorum yapmamanız beni anlayacağınızı umuyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…