Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eğer eşim rahatsız değilse durumumdan kendimi çok toplayacağımı düşünmüyorum

ben eşimden çok kendim rahatsız oluyorum..ama onun rahatsız olmasıda beni rahatsız ediyor çünkü rahatsız olmak gibi bi lüksleri olduğunu düşünmüyorum keyfimizden olmadık heralde böle dimi

aslııı canım msj atmışşsınn hmencik geldimde sonra hemen acil mazeret yazmam gerekti duruşma içinn dönüş yapamdımm çiçemm yaa kusura bakam yoğunumm valllaaa

önemli değil canım benim

canım ben fırında tavuk yapcam garnitürlü

hoşbuldukk çiçemmmmmmmmmmm walla yaşlıı yaniii hem kızmakla haklısın yine uykusuzluk ve dengesiz beslenmeee

ben eşimden çok kendim rahatsız oluyorum..ama onun rahatsız olmasıda beni rahatsız ediyor çünkü rahatsız olmak gibi bi lüksleri olduğunu düşünmüyorum keyfimizden olmadık heralde böle dimi

öylede ama erkekler bunu düşünmüyo işte

herkesin aynı döneme gelmesi çok ilginç hehehehehetakımımız kan mı ağlıyo ilahi aslı yaa

öyle ama dimi

sana katılıyorumm hayatımmmm keyfimizden mii böyle oldukkkk

kızlarrr işten çıkıncaaa doğruuuuu ablama gidicem hasta yaa doktora gitti bronşitt olmana az kalmış demek doktor evde yatıyo çocuklar okuldan gelicek birazdan servis var neysekii hemen yemek hazırlarım etrafı toparlaa v.ss derkenn inş. babamda gelir akşam eve geçerimm yatağımda uyurum yoksa uyuyamıyorum ben yaaaa bugün ne çokk duygusalım böyleeeee

hoş gldinnnnnnnnnnnnnnnnn annemmm nasılsınnnnn

hoş bulduk kuzuuuuuuum nolsun işte koştur dur sende keyifler nasıl

herkesin aynı döneme gelmesi çok ilginç hehehehehetakımımız kan mı ağlıyo ilahi aslı yaa

he valla galiba takımca ağlıyoz ama benim diyet kaynadı arada o kadar sıktım kendimi olana bak kilo verceğime kan veriyom davul gibi şiş bi vaziyette

hoş geldin canım idare ediyoz işte sen nasılsın

hoş bulduk tatlım nolsun işte yoğun bir gün eve dar attım kendimi telefonumda hiç susmuyo bu gün bu adam beni elli kere aramıştır herhalde imdat diye bağırasım var

önemli değil canım benim

canım ben fırında tavuk yapcam garnitürlü

öylede ama erkekler bunu düşünmüyo işte

öyle ama dimi

hııı evde tavuk yok şu an gidip alamamda senin menün bana uymaz tatlım başka bişi buliim ben
aslında canım günlerdir tavuk istiyor bu adam beni sana köy tavuğu alıcam bunlar hormonlu sağlıksız diye oyalayıp duruyor bak gene sinirlendim şimdi bu gün patlamaya hazır bir bomba gibiyim bakalım kimin elinde patlıycam

kızlar akşama komşular gelecekmiş
benim çıkmam lazım
öpüyorum sizi kocaman

kolay gelsin tatlım

bu geçici bir süreç kelebeeem unutma bir hafta sonra herşey normale döncek umudunu kaybetme
heeee sen duygusal ben sinirli süper olmuşuz

aynennnn annemmm yaaaa ben bu hafta zatenn aynennn senın gıbıı bomba gibiydim adet öncesi öyle oluyorumm şimdideee duygusall denge felan kalmamıs bende yahuuuu wallaaa
oğluşş napıyoo nasıll nazommm dersler okull felan fıstıkkk

of güzelim ya bizimde çektiiimiz bu işte bende öle gerginlik bir hafta önceden başlıyo ama bu gün dorukta artık bide üstüne ağrılar ekleniyo şu anda belim ve karnım fena ağrıyo midem bulanıyo zorla oturuyorum şu taburenin tepesinde
mesajları sayıp yemek yapıp yatıcam bende
oğluş iyi kuzu keyfi yerinde geldiğimizden beri yemek yedi hamağa attı kendini keyif yapıyo

kızlar napıyosunuz işlerimi halledip saat 5 te eve geldim sabahan beri koşturuorm o kdr yorgunum kiiii

28,09,2011 mesaj sayıları
nazco 8

aynalar 20

emidaf 12

mihrace 26

melekayşee 10

fiyona_07 12 :80::80:

pinkcat87 7

fatta83 9

dudujan 3

selinay2002 9

prenses88 9

_aytac_ İZİNLİ

aslıcım bide prensesin 22 tane ceza mesajı vardı onları buraya saymıyoruz dimi kuzum ben onların dışındaki mesajlarını saydım
bide dudujanın son mesajına bak istersen izin istemiş sanırım ben daha tam geçmişi okuyamadım

hoş geldin ilkincim mesajları sayıyodum cevap yazamadım sana nasıl geçti günün

hoşbuldum canım.çok yorucuydu yaaaa.bankalara para ödedim ön kayıt için.kesin kayıt bile deil secilcez mi secilmicez mi belli bile deil. sonra belgelerimi kargoladm cok yorucuydu.11 den 5 e kdr sürdü bu kadar yorulmama olsa bari.
sen neler yaptn nasıldı günün

slm kızlar nasılsınınz sabahtan beri siteye giremedim çok yavaş 7 mesajı tamamlayamazsam izinli sayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…