- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.101
28,09,2011 mesaj sayıları
nazco 8
aynalar 20
emidaf 12
mihrace 26
melekayşee 10
fiyona_07 12 :80::80:
pinkcat87 7
fatta83 9
dudujan 3
selinay2002 9
prenses88 9
_aytac_ İZİNLİ
aslıcım bide prensesin 22 tane ceza mesajı vardı onları buraya saymıyoruz dimi kuzum ben onların dışındaki mesajlarını saydım
bide dudujanın son mesajına bak istersen izin istemiş sanırım ben daha tam geçmişi okuyamadım
selam cnm nasılsın?slm kızlar nasılsınınz sabahtan beri siteye giremedim çok yavaş 7 mesajı tamamlayamazsam izinli sayın....
kızlar sporumu yaptım geldim..valla istikrarlı bi şekilde bir haftadır sporumu yapıyorum hiç aksatmadan şimdi hastalanıncada bırak sporu hiçbişi yapasım gelmiyor...umarım bırakmam
prinç lapasımı oda ne ilkdefa duydum, bu hafta bende kilo veremedimmm(( ben biliyordum xzaten kendimi hızlı koşan atınnnn şeyi şey düşermiiş DD benimde öyle oldu hhızlı başladık ama sonu gelmiyor hehe
yanlız değilsn arkadaşım haftaya inş. güzel vereceğizz
bnde kkya giremiyom sabahtandır....kızlar bendemi sorun var ilk sayfayı göremiyorum son yazdığım mesajıda noluyoki
kızlar bendemi sorun var ilk sayfayı göremiyorum son yazdığım mesajıda noluyoki
selam kizlar nasilsin? bende kalktim kahvaltimi yaptim, simdicay iciyorum
bnde kkya giremiyom sabahtandır....
selam cnm nasılsın?
hoşgeldin canım:)))) ohh ne gzl valla benm bgn hiç halim yok 5 e kadar banka dolaştm
orda saat kaç
ne yaptın canım banka da
formasyon adına soyuyolar ya bizi gittim para yatırdım.cıkıp cıkmayacağı belli değil ama(((
selam canim, burda saat sabah 11 canim. napiyorsun ne var ne yok:)
formasyon adına soyuyolar ya bizi gittim para yatırdım.cıkıp cıkmayacağı belli değil ama(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?