Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar sporumu yaptım geldim..valla istikrarlı bi şekilde bir haftadır sporumu yapıyorum hiç aksatmadan şimdi hastalanıncada bırak sporu hiçbişi yapasım gelmiyor...umarım bırakmam

eline sağlık nazlıcığım..ama ilknur olmamış bu sefer bu ne 26 mesaj sana yakıştıramadım

slm kızlar nasılsınınz sabahtan beri siteye giremedim çok yavaş 7 mesajı tamamlayamazsam izinli sayın....
selam cnm nasılsın?

kızlar sporumu yaptım geldim..valla istikrarlı bi şekilde bir haftadır sporumu yapıyorum hiç aksatmadan şimdi hastalanıncada bırak sporu hiçbişi yapasım gelmiyor...umarım bırakmam

hoşgeldin canım:)))) ohh ne gzl valla benm bgn hiç halim yok 5 e kadar banka dolaştm

netten araştır canım çok kilo verenler var,yok geçmişi neyim okuyamıyom ben çok yavaş...

fiyona _07, canim esinle problemlerini cozebildinmi? her zaman sorucam aklimda ama denk gelmedik hic, seni bulmusken sorayim dedim.

kızlar bir kase patlamış mısır yiyebilirmişiz bileniniz varmı bilmiyorum ama ben çok mutlu oldum çünkü atıştırmak istediğimde bundan yaparım hem süt de yapıyor sevindirik oldum bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…