- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.121
iyiyim canım yorgunum bu aralar hiç işim bitmiyo.....selam cnm nasılsın?
hoşgeldin canım:)))) ohh ne gzl valla benm bgn hiç halim yok 5 e kadar banka dolaştm
selam kizlar nasilsin? bende kalktim kahvaltimi yaptim, simdicay iciyorum
sorun var sayfalarda canim
aaayyy ne hoş bizde bitiyo sizde yeni başlıyor..ben napıyım canım defneyle uğraşıyorum üşütmüşüz heralde fınfığı rahatsız biraz
fiyona _07, canim esinle problemlerini cozebildinmi? her zaman sorucam aklimda ama denk gelmedik hic, seni bulmusken sorayim dedim.
formasyon adına soyuyolar ya bizi gittim para yatırdım.cıkıp cıkmayacağı belli değil ama(((
saol tatlım çözdük allaha şükür..birlikte psikoloğa gidiyoruz şimdilik ilk evredeyiz bayaa gelişme var daha 1 kere gittiğimiz halde..
kizlar, 3 gundur esimle limoni aramiz. ufak birsey icin kustu, konusuyor ama yuz vermiyor. bundan daha agir konular hakkinda bile kusmezdi simdi kustu. Ya bide benim kusmem kizmam gereken yerde o benden once kusup uste cikmasina sinir oluyorum. kusmesinin sebebini soyleyecegim sizcede haklimi??
bengecen gun temizlik yaptim ) mutfaktayiz, yorgunum falan diye bahsediyordum esime
esim: ya canim cok yoruluyorsun sana bir hizmetci tutalim , kisa mini etekli falan olsun diye espri yapti guya,
ben: ya oylemi , demekki oyle fantazilerin var diye yuksek sesle kizdim, oda ee ben sana giy diyorum giymiyorsun dedi. sonra yerimden kalkip , salona gittim
esim de ya sacmalama kalk gel mutfaga dedi, bende gitmedim, gelmezsen kuserim dedi, bende gitmedim, cunki icimden cok sinirlendim., benim kizgin olmam gereken yerde o kustu, simdi konusmuyor, konussa bile az az konusuyor, zaten aksama kadar iste, 9 da geliyor, bir iki saatimiz var ondada surat yapiyor. Evde yemekte yemiyor, midesi rahatsiz bugunlerde ondan yemiyor ama , ben gene de morelim bozuldu. sizce kim hakli yaa?
fiyona defnoşa geçmiş olsun alıntı yapamıyorum,benim küçükte öksürüyo biraz...
Ne iyi olmus ya, aslinda tum eslerin gitmesi gerekiyor, psikolok olmasa bile evlilik danismanlarina gitmesi gerekiyor..Esini kutluyorum bu sebepten dolayi canim
canım seni çok iyi anlıyorum..ama erkeklerin şöle bir huyu var ima ettiğin hiç bişeyi anlamazlar sen küsersin o sana daha çok küser..sen ağlarsın o senden daha çok ağlar..erkekler eşlerini anlamak yerine onların yaptıklarını taklit etmeyi severlermiş psikoloğa gittiğimde doktor anlattı bunu bana.erkeklerin düz düşündüklerini bayanlar gibi daha detaylı düşünemediklerini söledi (kendiside erkek)
mesela bi örnek veriyim sana..ben kocamın ben istemeden beni alıp gezmeye götürmesini,bana ev işlerinde yardımcı olmasını,kızımla ben istemeden ilgilenmesini isterim yani bazı şeyleri ben sölemeden onun düşünmesini isterim ama bu böle olmaz..bende karşısına geçip bunlar benim için problem oluyor dediğimde ne var bunda bende bişey var zannetmiştim diye bilir...
yani senin için çok kırıcı bi olay onun için çok sıradan olup neden böle bir şey için ona sinir yaptığını anlamaz ve senin bu tepkine sinirlenip senden önce sana küsüp seni öncekinden daha da sinir edebilirler..
en güzeli çok sünmeden karşısına geçip konuş...tatlım birde mini eteği evde kendisi için giymeni istiyorsa gi ne olacak
Ya bu konularda saka yapmamasin kacdefa aramiz iyiken soyledim, hatta bazen boyle saka yaparsa bende ona benzer saka yapip beni anlamasini bile saglamaya calistim, mine etek konusndada , mine etegim var , ama sevmiyorum mini etek giymesine, istemeden giyiroum, ve buda hosuma gitmiyor. biliyorum esin icin giy diyeceksin,ama sevmiyorum gercekten, bakimli olmak makyaj yapmak guzel giyinmek esimin cok hosuna gidiyor, ama makyaj yapip iyi giyinip mutfakta is yapmak evde is yapmak zor oluyor
içinden gelmeyen hiç bişeyi yapma zaten canım giymek istemiyorsan ona belirt bunu...benim eşimde bakımı çok sever azcık salsam kendini çok saldın der(abartılı bir şekilde söyler bunu)ama ben çalıştığım için ne yazık ki hergün makyaj yaptığım için sürekli bakımlıyım...ama şaka olayına gelince gerçekten herkesin bi damarı var..mesela bende de şakayı bi kere kaldırma huyu vardır ilkinde bişey sölemem ama ikinci kez yapılırsa sinirlenirim ilk evlendiğimiz zamanlar eşim çok yapıyodu beni sinirlendirmek için işe de yarıyordu yani gerçekten
prenses konu çok basit her evde olabilecek türden yani,eşinin hatası bu kadar basit birşeyden sana küs kalması canım....
Bende saka yaptigi zaman , kaldirmaya calisiyorum, tepki vermeden gulup geciyorum, cunki cocuklar gibi kusmek istemiyorum, ama bu turlu bayan sakalari yapmasi beni sinirlendiriyor. zaten sinirlendi sana bir daha saka yapmicam dedi. bende yapma dedim . ben 5 yil oldu evleneli canim. sen kac yil evlisin?
ooo baya olmuş valla bende 4 yıldır evliyim canım..artık çocuk zamanınız gelmiş gerçekten..canım bebeiş girişimleriniz ne oldu yok mu bi sonuç
canim yazini kacirmisim kusura bakma, ya oyle kusup sinirlenince, acaba hata bendemi diye dusunmeden edemedim. eger hata bende diyorsaniz,ben duzeltirim hatami, ozur bile derim, hic cekinmem, ama hem suclu hem guclu bana kusmesi beni sinirlendiriyor..
canim tam 5 yil olmadi ama yaklasti ben kisacasi 5 yil diyorum:)
cocuk zamani geldi tabi canim. doktorum 4 aylik tedavi verdi. bu 3. ayim. ilac verdi adetin 2.dunden basliyon 12.gune kadar iciyorsun. hormon ilaci ve yumurtlama ilaci. bu 4 aylik tedavide yuzde 70 hamile kalirsin dedi doktor. eger olmazsa asilama falan dedi.
zaten bizim en buyuk boslugumuz cocuk, cocuk olmadigi icin birbirimizle ugrasiyoruz, bide esim bu konuda cok hassaslasti, onun yasinda arkadaslari 2.cocugu oldu. ve bu kafasini cok mesgul ediyor. hersey Allahtan tabiki buna inaniyorum, Rabbim bizede bir evlatlar nasip eder ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?