- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.141
yok tatlım sen haklısın gerçekten rahatsız olduğun şeylerde tavrını koy ama çok uzatma birde karşına alıp konuşmaya bak..sen bana niye küstün benle niçin konuşmuyorsun diye bi sor bakalım....yaa biz bayanlar çok şey istemiyoruz aslında ama bu erkeklere çok geliyor gerçekten...sadece gelip iki tatlı söz söleseler özürdilerim aşkım bi daha yapmam deseler kimsenin kalbi kırılmıycak...
amin inşallah canım..bende senin gibi tedavi gördüm 4 ayım bitti benim adetim 1 hafta gecikti ve biz çok umutlandık sonra ben kan tahlili yaptırmaya gittiğimde negatif çıktı ve bütün günü ağlıyarak geçirdim ama isyan etmedim hiç bişeye..sadece zaten gergin olan sinirlerim gevşedi ve boşaldı...napayım yaa dedim verende allah vermeyen de vermiyorsa da vardır bi bildiği dedim 3 hafta geçti ve hastalanmam gereken günde hastalanmadım ve allahın izniyle erdik muradımıza..ama şunu anladım birazda sitresten olmuyormuş kafamıza çok takmıştık eşimde bende ne zaman allah bilir dedim o zaman oldu defnem benim..bunu çok gönülden söylüyorum canım inşallah allah gönlünüze göre verir inşallah senin de kucağın dolar allah kimseyi mahrum etmesin bu duygudan sanada nasip etsin inşallah.....
tamam çiçemmm kolay gelsinn ama ben akşam komşu muhabbetini sevmiyorumm yaaa biz çalışan insanınn akşam gelince evde işimiz gücümüz oluyoo yaaaa
kolay gelsin tatlım
28,09,2011 mesaj sayıları
nazco 8
aynalar 20
emidaf 12
mihrace 26
melekayşee 10
fiyona_07 12 :80::80:
pinkcat87 7
fatta83 9
dudujan 3
selinay2002 9
prenses88 9
_aytac_ İZİNLİ
aslıcım bide prensesin 22 tane ceza mesajı vardı onları buraya saymıyoruz dimi kuzum ben onların dışındaki mesajlarını saydım
bide dudujanın son mesajına bak istersen izin istemiş sanırım ben daha tam geçmişi okuyamadım
kızlar sporumu yaptım geldim..valla istikrarlı bi şekilde bir haftadır sporumu yapıyorum hiç aksatmadan şimdi hastalanıncada bırak sporu hiçbişi yapasım gelmiyor...umarım bırakmam
kızlar bendemi sorun var ilk sayfayı göremiyorum son yazdığım mesajıda noluyoki
kızlar bir kase patlamış mısır yiyebilirmişiz bileniniz varmı bilmiyorum ama ben çok mutlu oldum çünkü atıştırmak istediğimde bundan yaparım hem süt de yapıyor sevindirik oldum bir an
genelde birkaç üni hariç her üni 30 50 tl arası önkayıt istio 10 üniye basvursan yaklaşık 400.ama 10 ünide şansın azcanim cokmu para yatiyorsun formasyon icin , bide belli de degilmis
amin cnm aminnn...allah emeklrini boşa çıkarmasın kuzu....
:)))))selam cnmmmmmmmm hoşgeldnnslm kızlar misafirler yeni gitti bend ehemen koştum buraya
kaptancigim kilo bildirimi yapiyorum. bu hafta regl oldugum icin kilo vermemisim,
54.8 yeni kilom
:)))))selam cnmmmmmmmm hoşgeldnn
hoşbulduk canım nasılsın
iidare eder cnm koşturmaca işte sen nasılsın
ilkincim ben çıkıyorum canım iyi geceler sana
yarın bildirim günü unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?