Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim kusmesinin sebebi belli,yanina gitsem sorsam , kavga edicez biliyorum, cunki esimin bir huyu vardir, kuserse onun yanina gidip ne yaparsam yapayim memnun olmaz, daha cok uzatir, ama hic ilgilenmezsem , o kusmekten vazgecer , erkekler gelip yanimiza ozur dileseler gonlumuzu alsalar , aliskanlik yapacak diye korktuklari icin yuz vermek ozur dilemek istemiyorlar heralde. bunu evlendikten sonra anladim:)

Ilk evlendigimiz zaman planlar yapiyorduk, su ayda hamile kalirsam su ayda dogum yaparim turkiye gideriz, su yasta olur falan diye, ama bizim planlarimizin disinda Allahin plani varmis. Hersey Allahtan, eger bize bebek vermiyorsa bir nedeni vardir, oyuzden dua ederken, saglikli sihatli devlete millete hayirli insan olsun diye dua ediyorum.

kızlar ben çıkıyorum sayfada bi sorun var alıntı yapamıyorum.yazdıklarım geç gidiyor bazende yazdıktan sonra son yazılan sayfaya yönlendirmiyor bayadır oluyo bu olay neden acaba:44::44::44:neyse menümü yazıp çıkıyım inşallah gider mesajım
sabah 4 çatal pataesli yumurta
1 dilim peynir
2 adet zeytin
2 dilim kepek ekmeği
domates salatalık
2 bardak şekersiz çay
ara yok fırsat olmadı
öğlen 1 tabak barbunya 7 yemek kaşığı kadardı
2 adet brokoli 1 adet de karnıbahar turşusu
ekmek yok
ara 1 dilim karpuz
akşam iki dilim kepek ekemğine peynirli sandiviç(yemek yapmaya üşendim)
2 fincan yeşil çay içtim

kızlar öpüyorum hepinizi iyi geceler diliyorum sizlere tatlı rüyalar görün inşallah...

Son düzenleme:
tamam çiçemmm kolay gelsinn ama ben akşam komşu muhabbetini sevmiyorumm yaaa biz çalışan insanınn akşam gelince evde işimiz gücümüz oluyoo yaaaa

canım burda tek görüştüğümüz kişiler aslında yorgunduk bizde ama napalım müsaitseniz akşama gelcez dediler bizde yok diyemedik

kolay gelsin tatlım

sağol canım

evet canım ceza mesajlarını saymıyoruz
duygunun izin almasından haberim var canım izinliydi

kızlar sporumu yaptım geldim..valla istikrarlı bi şekilde bir haftadır sporumu yapıyorum hiç aksatmadan şimdi hastalanıncada bırak sporu hiçbişi yapasım gelmiyor...umarım bırakmam

,nş devam edersin canım

kızlar bendemi sorun var ilk sayfayı göremiyorum son yazdığım mesajıda noluyoki

arada oluyor canım siteden kaynaklanıyor

kızlar bir kase patlamış mısır yiyebilirmişiz bileniniz varmı bilmiyorum ama ben çok mutlu oldum çünkü atıştırmak istediğimde bundan yaparım hem süt de yapıyor sevindirik oldum bir an

yiyebilirsin canım ama tuzsuz ve yağsız olcak

canim cokmu para yatiyorsun formasyon icin , bide belli de degilmis
genelde birkaç üni hariç her üni 30 50 tl arası önkayıt istio 10 üniye basvursan yaklaşık 400.ama 10 ünide şansın az( bnm toplam 9 olmus su an..
allah emeklrini boşa çıkarmasın kuzu....
amin cnm aminnn...

slm kızlar misafirler yeni gitti bend ehemen koştum buraya
:)))))selam cnmmmmmmmm hoşgeldnn

kaptancigim kilo bildirimi yapiyorum. bu hafta regl oldugum icin kilo vermemisim,

54.8 yeni kilom

bu hafta gerçekten takım kan ağlıyo

canım 2. hafta kilo verememen haftaya mutlaka kilo vermen gerekiyor biliyorsun

eşinle tartışmana gelince canım bence ortada hiç sorun yokken tartışmışsınız
olayı büyütmüşsünüz
erkeğin küsenide hiç çekilmez doğrusu eşin hala çocuk ruhlu galiba
mini etek konusuna gelince sevmediğini söylemişsin ama bir düşün istemeyipte yaptığın ya da isteyipte yapamadığın başka şeyler yok mu sırf eşin istiyor diye. bence eşin mutlu olacaksa giy mini eteği dışarda giymiyorsan bile evde giy

sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
1 elma

öğle
3-4 dilim sucuk
1 kk kadar peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
2 bardak çay

akşam
4-5 kaşık tavuk sote
3 kaşık patates saltası
1 küçük poğaça
2 bardak çay

selam hatunlar ne var ne yok?ben çok yorgunum...açık konuşucam bu akşam sadece cezzaya kalmıyacak kadar yazıp çıkcam....sizde ne var ne yok?
bugün yediklerim sabah yazmıştım....
öğle 3 yemek kaşığı pilav, 1 porsiyon tavuk
ikindi 2 dilim ekmek,1 köfte
akşam 1,5 kepçe çorba,2 lokma ekmek,2 çatal kıymaalı patlıcan,2 yemek kaşığı yoğurt
gece de 15 kara üzüm

ilkin yavru kuşum ne ettin gönderdin mi kargoları?hazır seni bulmuşken soriim bare....geçmişte yazmıştım ama bi daha hatırlatıyım...tarakya ve kırklareli ün,ye ait bişey varsa ben elden verebilirim istersen....

merhaba ii geceler canlarımmm nasılsınız bakimmmm :)) yarın tartı günü hehe haftayı çok fena kapatıyorumm önümüzdeki maçlara bakacağım GALİİİİİİİ:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…