- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.161
bacıımmmmm bana özelden bişey gelmedi ki yaaaafff?acep sen başkasına atmış olmayasın?bi kontorl et istersen....bende özelden dilek dileyim dedim ama bana cevap vermedin tüstüm sana
yok be aslı bak keyfine işte....inan ki insan bu günleri mumla arıyorrr....canım önce güzel vücut sonra koca zaten
yok canım hiç kusura bakmadım
valla bende sıkıldım artık yalnızlıktan böylede sorun yaşıyorum birazda öyle sorun yaşayım
bendede o gelinliği giyme gibi bir durum olsa bend egaza gelirdimde işte gaza gelecek durum yok
kızlar birbirine kalple bağlı olan bi grupta grubun en baskın ve en sevilen üyesi kimse herkeslerin adet günleri o kişinin gününe uyarak hep beraber olurmuş...öle bi sölenti avrdı bi araherkesin aynı döneme gelmesi çok ilginç hehehehehetakımımız kan mı ağlıyo ilahi aslı yaa
zaten akşmlar yalan oluyor :)
akşam cok gec ve kalorili yiyoruz
ya aslında görev iççin yazıyorum perişan durumdayım 1 hafta izin alacağım işler bitsin belki daha erken dönerim?
cnm trakyaya basvurmıcam oraya cok yığılma olmus teşekkür ederim düşündüğün için:) verdim kargoları zar zor..daha açıklanmayan üniler var muhtemelen ben pzt ankaraya gidicem basvurular için.ilkin yavru kuşum ne ettin gönderdin mi kargoları?hazır seni bulmuşken soriim bare....geçmişte yazmıştım ama bi daha hatırlatıyım...tarakya ve kırklareli ün,ye ait bişey varsa ben elden verebilirim istersen....
merhaba ii geceler canlarımmm nasılsınız bakimmmm :)) yarın tartı günü hehe haftayı çok fena kapatıyorumm önümüzdeki maçlara bakacağım GALİİİİİİİ:)))
kızlar sporumu yaptım geldim..valla istikrarlı bi şekilde bir haftadır sporumu yapıyorum hiç aksatmadan şimdi hastalanıncada bırak sporu hiçbişi yapasım gelmiyor...umarım bırakmam
eline sağlık nazlıcığım..ama ilknur olmamış bu sefer bu ne 26 mesaj sana yakıştıramadım
kızlar bir kase patlamış mısır yiyebilirmişiz bileniniz varmı bilmiyorum ama ben çok mutlu oldum çünkü atıştırmak istediğimde bundan yaparım hem süt de yapıyor sevindirik oldum bir an
canımcım haklısın ama bide onun gözünden bak olaya...eminim onun da sırf sen mutlu olasın die istemeden yaptığı biçok şey vardır...illle de hergün hergün öle ol demiyorum ama en azından haftada 2 veya 2 haftada bir giyinip süslensen emin ol çok etkiliyo evliliği.....bilmiyorum ben bu konuda bazı erkeklerin özellikle haramdan kendini koruyan erkeklerin özel ilgiyi hakettiğini düşünğyorum....ama yine de tabi ki karar senin ve saygı duymak lazım..eşinin söleme tarzı yanlış olmuş...sen giyin süslen,yanağına önce bi öpücük sonra da haififten bi yapıştır..senin içiin ne zaman istersen böle süslenirim ama söleme tarzın öle olursa itici oluyo bana falan de...şakalaş olsun bitsin...haklısın kısa sonuçlu bakarsan sen onun ayağına gitmiş oluyosun ama uzun süreli emin ol o sana bağlanıyo bu tür hareketlerle...Ya bu konularda saka yapmamasin kacdefa aramiz iyiken soyledim, hatta bazen boyle saka yaparsa bende ona benzer saka yapip beni anlamasini bile saglamaya calistim, mine etek konusndada , mine etegim var , ama sevmiyorum mini etek giymesine, istemeden giyiroum, ve buda hosuma gitmiyor. biliyorum esin icin giy diyeceksin,ama sevmiyorum gercekten, bakimli olmak makyaj yapmak guzel giyinmek esimin cok hosuna gidiyor, ama makyaj yapip iyi giyinip mutfakta is yapmak evde is yapmak zor oluyor
hayırlısı canım dularım senle...cnm trakyaya basvurmıcam oraya cok yığılma olmus teşekkür ederim düşündüğün için:) verdim kargoları zar zor..daha açıklanmayan üniler var muhtemelen ben pzt ankaraya gidicem basvurular için.
merhaba cnm nasılsın
hoşgeldin canım...kalıp muhabbet etmek isterdim ama çoooookkkk yorgunum kızlarrr..ben kaçıyorum...iii geleceklllrrrhayatım aslı kaptan patlamısırın diyette tavsiye edildiğini söylemişytir yağsz tuzsuzzz yenilebiliyormuş bir çok kerede akşam yemeği yerine yemişti.
canımcım haklısın ama bide onun gözünden bak olaya...eminim onun da sırf sen mutlu olasın die istemeden yaptığı biçok şey vardır...illle de hergün hergün öle ol demiyorum ama en azından haftada 2 veya 2 haftada bir giyinip süslensen emin ol çok etkiliyo evliliği.....bilmiyorum ben bu konuda bazı erkeklerin özellikle haramdan kendini koruyan erkeklerin özel ilgiyi hakettiğini düşünğyorum....ama yine de tabi ki karar senin ve saygı duymak lazım..eşinin söleme tarzı yanlış olmuş...sen giyin süslen,yanağına önce bi öpücük sonra da haififten bi yapıştır..senin içiin ne zaman istersen böle süslenirim ama söleme tarzın öle olursa itici oluyo bana falan de...şakalaş olsun bitsin...haklısın kısa sonuçlu bakarsan sen onun ayağına gitmiş oluyosun ama uzun süreli emin ol o sana bağlanıyo bu tür hareketlerle...
hayırlısı canım dularım senle...
hoşgeldin canım...kalıp muhabbet etmek isterdim ama çoooookkkk yorgunum kızlarrr..ben kaçıyorum...iii geleceklllrrr
merhaba ii geceler canlarımmm nasılsınız bakimmmm :)) yarın tartı günü hehe haftayı çok fena kapatıyorumm önümüzdeki maçlara bakacağım GALİİİİİİİ:)))
yok be aslı bak keyfine işte....inan ki insan bu günleri mumla arıyorrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?