Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende özelden dilek dileyim dedim ama bana cevap vermedin tüstüm sana
bacıımmmmm bana özelden bişey gelmedi ki yaaaafff?acep sen başkasına atmış olmayasın?bi kontorl et istersen....
yok be aslı bak keyfine işte....inan ki insan bu günleri mumla arıyorrr....
herkesin aynı döneme gelmesi çok ilginç hehehehehetakımımız kan mı ağlıyo ilahi aslı yaa
kızlar birbirine kalple bağlı olan bi grupta grubun en baskın ve en sevilen üyesi kimse herkeslerin adet günleri o kişinin gününe uyarak hep beraber olurmuş...öle bi sölenti avrdı bi ara

cnm trakyaya basvurmıcam oraya cok yığılma olmus teşekkür ederim düşündüğün için:) verdim kargoları zar zor..daha açıklanmayan üniler var muhtemelen ben pzt ankaraya gidicem basvurular için.
merhaba ii geceler canlarımmm nasılsınız bakimmmm :)) yarın tartı günü hehe haftayı çok fena kapatıyorumm önümüzdeki maçlara bakacağım GALİİİİİİİ:)))

merhaba cnm nasılsın

kızlar sporumu yaptım geldim..valla istikrarlı bi şekilde bir haftadır sporumu yapıyorum hiç aksatmadan şimdi hastalanıncada bırak sporu hiçbişi yapasım gelmiyor...umarım bırakmam

süpersin arkadaşım yaa maşallah sana bende istiyorum yaaaa hmdeee çokkk (

kızlar bir kase patlamış mısır yiyebilirmişiz bileniniz varmı bilmiyorum ama ben çok mutlu oldum çünkü atıştırmak istediğimde bundan yaparım hem süt de yapıyor sevindirik oldum bir an

hayatım aslı kaptan patlamısırın diyette tavsiye edildiğini söylemişytir yağsz tuzsuzzz yenilebiliyormuş bir çok kerede akşam yemeği yerine yemişti.

kızlar ben iyiyim çok şükürr sizler nasılsınız yarına hazırmısınız:))

bugünkü menüm
sabah
yokkk

öğlen
5 k kadar çorba
4 yk kadar musakka

ara
1 şeftali, 2 erik

akşam
3 yk makarna sade
3yk mantar sote
3 yk yoğurt

ara
1 dilim kek

canımcım haklısın ama bide onun gözünden bak olaya...eminim onun da sırf sen mutlu olasın die istemeden yaptığı biçok şey vardır...illle de hergün hergün öle ol demiyorum ama en azından haftada 2 veya 2 haftada bir giyinip süslensen emin ol çok etkiliyo evliliği.....bilmiyorum ben bu konuda bazı erkeklerin özellikle haramdan kendini koruyan erkeklerin özel ilgiyi hakettiğini düşünğyorum....ama yine de tabi ki karar senin ve saygı duymak lazım..eşinin söleme tarzı yanlış olmuş...sen giyin süslen,yanağına önce bi öpücük sonra da haififten bi yapıştır..senin içiin ne zaman istersen böle süslenirim ama söleme tarzın öle olursa itici oluyo bana falan de...şakalaş olsun bitsin...haklısın kısa sonuçlu bakarsan sen onun ayağına gitmiş oluyosun ama uzun süreli emin ol o sana bağlanıyo bu tür hareketlerle...
hayırlısı canım dularım senle...

hayatım aslı kaptan patlamısırın diyette tavsiye edildiğini söylemişytir yağsz tuzsuzzz yenilebiliyormuş bir çok kerede akşam yemeği yerine yemişti.
hoşgeldin canım...kalıp muhabbet etmek isterdim ama çoooookkkk yorgunum kızlarrr..ben kaçıyorum...iii geleceklllrrr

sağolasn cnm:)))) iyi geceler tatlım ben de cok yorgunummm brz kafamı dinlemeye ihtiyacım var...

merhaba ii geceler canlarımmm nasılsınız bakimmmm :)) yarın tartı günü hehe haftayı çok fena kapatıyorumm önümüzdeki maçlara bakacağım GALİİİİİİİ:)))

merhaba canım ben tekrar geldim yatmadan bakam bi dedim kim var kim yok diye
nasılsın

yok be aslı bak keyfine işte....inan ki insan bu günleri mumla arıyorrr....

banane ya ben istiyom :84::84::84::84::84:

kızlar hemen çıkmama lazım kilom 64.9 yine o kadar şişkinliğe rağman 100 gr vermişim..zaten sahte kilo bu hastalandımmıydı sönerim balon gibi...

günaydın kızlar...kilom nihayet abyram öncesindekine inebildi....72.5 ve sonunda değiştirmediğim çizelgemle doğru rakamı gördük.....bu hafta hep az az gidiyo ama bakalım......400 gram daha gitti..asıl zor dönem bundan sonra ama bakalım....aslıcım beni izinli sayar mısın canım?bugün büroda olmayacağım...şehir dışında görüşmeler var oraya gideceğim....oradan da yemeğe davet edildik...akşam ne zaman gelrim bilmiyorum....erken gelirsem muhakkak girerim...ama giremezsem haberin olsun....

günaydın günaydın günaydın
kilo bildirimi yapıyorum
74.8
aslında hafta içinde daha çok vermiştim ama şu regli işi bozdu biranda davul gibi bir göbek oldu ve böle oldu
aslında yetmişbeş direncimi kırdığım için mutluyum haftalardır birtürlü geçememiştim bu aşamayı nihayet bitti

şimdi giyinip okula gitçem oğluşu bırakıp kuaföre gitçem akşam yemek var oraya katılacaz azcık süslenim öğleden sonra görüşürüz

kilobildirimi yapıyorum ((

67 cıktı bu sabah ama regl olmak üzereyimbirde ilaçlar kullanıyom bir haftadır..şişirdi mahvetti beni..görüşürüzkıslar

kızlar günaydınnn
kilo bildirimi yapmak için girdim bende
62 kg mım
hiç bir değişiklik yokkkk ofsss
kilo veren herkesi tebrik ediyorummm öptüm işleirm çok öğleden sonra ancak girebileceğim

kızlarrr geçmişi okuyorum alıntı ypamıyorumm sorun var galibaaaaa:95::95::95::95::95::95::95:
dün adet oldum diye böyle oldu galiba bir hafta öncesinden başladığı için şişlikk ama inanın kafama çok takmak istemiyorum takıonca hiçç gitmiyooo yaaaa sağlığım yerinde olsun sağlıklı hep beraber destekle kilo verelim bizim için önemli olan bu kızlarrr kilo veremeyen kimse üzülmesinn sakınnn olarmıı hem sizz halaa çıtırsınızzz bu halinizle bileee 14. takımm güzell hatnlarııııı :86::86::86::86::86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…