Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada bugü pozitifimm çünkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii evettt açıklıyorummm fatoşumm bu seninnnnn içinnnnnnn:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

KARŞINIZDAA SINIFIIINIIII (SINAVV PUANIIMM BAYA YÜKSEKK) GEÇMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BİRR HATUNNN DURUYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GEÇTİMMM GEÇTİMMMM YAAA SINIFTA KLAMDIMMMMMMMMMM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR

desteklerinizzzz içinnn hepinizee çokk kocaaamannnnn teşekkküürrrllerrrrrr kızlarrrrr iyiki hayatımdasınızzzz takımımı bu yüzden seviyorum en başından beri söylediğimm gibiii sadece kilo verme amaçlı destekk yokkk bizdee maneviyatıı yüksekk bi takımızz bizzzz

bu arada bugü pozitifimm çünkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii evettt açıklıyorummm fatoşumm bu seninnnnn içinnnnnnn:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

KARŞINIZDAA SINIFIIINIIII (SINAVV PUANIIMM BAYA YÜKSEKK) GEÇMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BİRR HATUNNN DURUYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GEÇTİMMM GEÇTİMMMM YAAA SINIFTA KLAMDIMMMMMMMMMM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR

desteklerinizzzz içinnn hepinizee çokk kocaaamannnnn teşekkküürrrllerrrrrr kızlarrrrr iyiki hayatımdasınızzzz takımımı bu yüzden seviyorum en başından beri söylediğimm gibiii sadece kilo verme amaçlı destekk yokkk bizdee maneviyatıı yüksekk bi takımızz bizzzz

kızçelerr ben şimdilikk çıkıyorumm ofistekii işlere devam etmem lazımmm gelen olursaa pişştt desinnnn:86::86::86::86::86::86::86::86::86:

14. TAKIM 224. Etap

aynalar ( 94,2 / 94,0 / 0,2 / 0,21% )
faTTa83 ( 72,9 / 72,5 / 0,4 / 0,55% )
nazco ( 75,3 / 74,8 / 0,5 / 0,66% )
emidaf ( 67,0 / 67,0 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 64,3 / 64,0 / 0,3 / 0,47% )
prenses88 ( 54,5 / 54,8 / -0,3 / -0,55% )
selinay2002 ( 66,0 / / / % )
dudujan ( 97,0 / / / % ) 223. Etapta izne ayrıldı. Kilosu 2’ye bölündü.
fiyona_07 ( 65,1 / 64,9 / 0,1 / 0,15% ) Geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 2’ye bölündü.
mihracee ( 62,0 / 62,0 / 0,0 / 0,00%)
melekaysee ( 66,0 / 67,0 / -1,0 / -1,52%)
_Aytac_ ( 55,7 ) izne ayrıldı.

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %

kızlar öğle tatilindeyim selinay ve duygu bildirim yapmamış hala
kurarı hatırlatmam gerekiyor galiba bir daha
cuma öğle 12'ye kadar kilo bildirimi yapılır. cuma bu saate kadar nete giremeyecekler perşembe akşamı bildirim yapar.

3 den sonra eve gelir yaparım bildirim inş o saate kadar selinay ve duygu gelmiş olur

selam selam kızlar ben geldim olaylı bir okul muhabbetinden sonra saçlarım fönlü süslü püslü attım kendimi eve
sayımları yapım bi gemişe bakım buralardayım yani

ellerine sağlık canımcım kilo verenleri tebrik ederim arkadaşlar vermeyenlerde üzülmesin haftaya telafi haftası olur inş

kızçelerr ben şimdilikk çıkıyorumm ofistekii işlere devam etmem lazımmm gelen olursaa pişştt desinnnn:86::86::86::86::86::86::86::86::86:

pişşşştt pişşştt ben geldim fıstık kolay gelsin

TEBRİKLEEEEEEEER TEBRİKLER yavru ceylan minik kelebek
çok mutlu oldum okuyunca kuzum okadar emeğinin karşılığı geldi hemde çok güzel bir şekilde hadi bakalım yeni sene yeni mücadele başladı inş bu senede böle mutlu mesut geçer kuzum ve mezun olduğun güzel çıtırcık bir avukat hanım olduğunuda görürüz inş

aslı kuzum dünden beri bağlantımda sorun var ondan böle oldu 65.900 ancak 100gr verebildim ....

süpersin canım benim...

canım benim kızma alıntıları bile tek tek yapıyorum yoksa donup kalıyo yaa....

kızlar bu hafta toptan batmışız.ben az yemem ve dün miğdem bulanarak pirinç lapası yememe rağmen kilo veremdim nsıl iştir anlamadım....

kuz
hoşgeldin selicim dünde benim pc kafayı yemişti bu gün düzeldi şükür cuma günleri site yoğun oluyo herhalde çok ağır çalışıyo

kuzum ben dünden beri siteye zor giriyorum,giesemde yazamıyorum anlamadım valla hazır yazabilirken mesajları dolduram bari...

iyidir kuzum sen nasılsın oğluşun yemeğini yedirdim bende yedim tabiki
bu günkü menüm
sabah
1 kahve
1 dilim ekmek
1 dilip peynir
çeyrek domates
öğle
1 tabak börülce salatası
1 dilim ekmek

menün süper canım...

neyse kızlqr ben kaçar oğlumu okuldan alıp geliyim öpüyorum,gelirim yeniden...

slm kızlar napıyorsunuzz bir geçmişi okuyayımmm kimler neler yapmış nasıl kilo durumları hemencik geliyorum kayoblmayın biryere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…