Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyyyyy benimmm annemeeee bakkk iyi dileklerininnn güzelliğine bakk benimm temiz kalplii annemmm nazommm teşekkür edrimmm inşallaaa seninn oğluşundaa mezun olduğunu görürüzz hattaa hamaktaa kocamann adam olduğunda bileee beraberr sallanırızz yanii biliyosunn birtanede burda kızın varr yani benn:86::86::86::86: yokk öyle tekk oğluşla olmazzz:86::86::86::86::86::86::86:

kızlar bu hafta çok iradeli davranacağımmm
kimi ilkoş yüzün küçülmüş güzel zayıflamışssın diyor kimi bayram yaramış diyor( sürekli alışverişyaptığım bir butik varr orada hiçbirşey beğenemedim bugünn sahibidee yok yok ramazan yaramıl sana dedi(
ofssssss çok kızdım kendimeee 60 olucammmmmmmmm
varmısınız benimle zayıflamyaaaa

bu arada menüm
sabah
bir ısırım poğaça
çay

öğlen
bir kase çorba
2yk tavuk sote
1 ince dilim ekmek

ellerine sağlık canımm

valllaa bennnve çıtır falan diiliz kocaman dombili takımımıyızz hiçbirimiz doğru düzgün kilo veremedikkkk (( aslı kaptan bizi eleştirsin morşlimizi bozsunnn kendimize gelelim yaydık totolarıı(((

tabikide varızzzzzz yawrummm amaçç aynıııı kilo verippp çıtır olmakkk:86::86::86::86::86::86::86:

canımb enim tebrik ederim inş.daim olur başarıların, pozitif olman çok güzel amaa bizim şuanda pozitifliğe ihtiyacımız yok kilo konusunda demorilize olmamızz lazımmm DDDD ofsss

bu ne tablodurrr utanıyorum kendimdenn(( ayy birtek nazcooo güzel vermişi hepimizzz dökülüyorruzzz
kendimizee gelmemiz lazım kızlarrr yaaaa çok yiyoruz demekkiiii menüleirmizi iicekıslaımm birtekfizyona serbest o bebiş emziriyor ama oda abartmıcakkDD beni çok eleştireblirsinizzizin veriyorum hepinizee

29,09,2011 mesaj sayımlar
nazco 9

aynalar 20

emidaf 17

mihrace 27

melekayşee 13

fiyona_07 27

pinkcat87 11 :79::80::79:

fatta83 10

selinay2002 10 :13::13:

prenses88 17

dudujan ?????

_aytac_ izinli

aslı dudujanın izni bu günde devam ediyomu bilmiyorum canım 2 gündür hiç uğramamış

amanın bu neyaa herşey dipteDD

inanılmazzzzzzz birr sancım var kızlarr iki büklümm heldeyimm eve gidip uyumak ıstıyorrum ama uyuyamam çünki sabah kahvaltıya misafirim varr zatenn sonrda kursum var eve gidip temizliğe başlayıpp hazırlık yamam lazımmm

yaaaaaaa nazomm annemmm benii alsana yanınaa wallaa ben sabah işe gitsem akşam gelip yatsamm sana hafta sonları yardımcı olurum sözzz temizlikte felannn wallaaaa

selam kuzum senin mesaj sayılarındada bir performans düşüklüğü görüyorum ben bu günler yoğunmusun

ay canım evett bende herşey dipte bu araa(

işlerim pek yoğun o yüzdenn çok kalamıyorum forumda akşamlarıda ya evde değilim yaa misafirim var falan giremeyiorum çok fazlaaaaaaa kalıyorrr farkındayım yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…