- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.221
prinç lapasıda nerden çıktı yawruşum oda neyawss
29,09,2011 mesaj sayımlar
nazco 9
aynalar 20
emidaf 17
mihrace 27
melekayşee 13
fiyona_07 27
pinkcat87 11 :79::80::79:
fatta83 10
selinay2002 10 :13::13:
prenses88 17
dudujan ?????
_aytac_ izinli
aslı dudujanın izni bu günde devam ediyomu bilmiyorum canım 2 gündür hiç uğramamış
canımcım pirin lapası vücuttaki suyu ödemi atmak için yapılıyo iki gün boyunca sadece 1 bardaktan yapılma yağsız tuzsuz pirinç lapası yiyiyorsun domates salatalıkla bide baharat ekliyosun o kadar ben bir kere yapmıştım içim bulanmıştı hep yerken ama ödemi atmada işe yarıyor
mihrace canımm beni fazlasıyla eleştirin demişşsinn ama canımm bennn okadar eleştirmem sonuçta sağlıklı beslenip sağlıklı kilo vermek gerekk. yaniii 3 beyazdan uzak durmak gerek şeker un tuz yanii az ve sık yemek meyva ve sebzeyi bol tüketmek v.s v.s v.s sporsuz zaten bişey olmuyoo sen elinden gelenii yapıyorsan ben seni eleştirmem yani kimseyi eleştirmem
ay canım yaa yerim seniii sen üzme kendini ver odunu ateşe yak cayır cayır bennnnnn razıyık olmayacak böyleeeeee(( yoksaaa
inanılmazzzzzzz birr sancım var kızlarr iki büklümm heldeyimm eve gidip uyumak ıstıyorrum ama uyuyamam çünki sabah kahvaltıya misafirim varr zatenn sonrda kursum var eve gidip temizliğe başlayıpp hazırlık yamam lazımmm
yaaaaaaa nazomm annemmm benii alsana yanınaa wallaa ben sabah işe gitsem akşam gelip yatsamm sana hafta sonları yardımcı olurum sözzz temizlikte felannn wallaaaa
ay canım evett bende herşey dipte bu araa(
işlerim pek yoğun o yüzdenn çok kalamıyorum forumda akşamlarıda ya evde değilim yaa misafirim var falan giremeyiorum çok fazlaaaaaaa kalıyorrr farkındayım yaniii
slm kızlar nasılsınız
ben felaket durumdayım şifayı kaptım boğazım çok kötü acıyor yavaş yavaş ateşimd eçıkmaya başlıyor antibiyotik aldım bide bugün regl oldum ağrımda var son saat bedendi hava baya soğudu çocukalr istediği için bahçeye çıktık dondum şuan titriyorum
bu haftasonuda yalnızım bir çorba yapacak kimsem yok yize biraz acındırıyım kendimi
zılgıtı yarın çekcem bugün hiç halim yok çünkü
kuzummm bakk ben daha önce kafaya okadar takıyodumm kiii veremedim diye ama baktımm iyice kötüye gidiyoo o zman moral kötü olunca abur cubur yiyesimm geliyo tipik deprosyonn modu yanii öyle olduğu için şimdi tabikide üzülüyorumm ama inan doktor bana bu nasıl beslenmeee demir eksikliği kansızlıkk vitaminsizlik diyince dedim kii sağlıkk sağlıkk ee bunlar yediklerime dikkat edince olucak şeylerr bende dedim hem sağlıklı beslenipp vücudum vitamin alsın hemde kilo vereyimmmmm çıtır olayımm:86::86::86::86::86::86::86:
o yüzdendeee sakınn kafana fazlasıyla takma boşver demiyorum ama fazla takma :13::13::13::13::13::13:
hımsss kabız yapmıyormu pekiDDD
dğeişik birşey ilk defa duydumm belki denerim bir gün(hiç sanmıyorum ))
sıkma canını tatlım ay sonu işlerinizin yoğun olması normal ee kış gelmedende gez biraz napalım kışın pek gezilmiyo çünkü keyfine bak az kaçamak yap yeter
hııı onu söylemeyi unuttum başlarken müsil içiyorsun boşalıyo herşey ondan sonrada lapayı yediğin sürece yeşil yada form çay onlar engelliyo kabızlığı
slm kızlar nasılsınız
ben felaket durumdayım şifayı kaptım boğazım çok kötü acıyor yavaş yavaş ateşimd eçıkmaya başlıyor antibiyotik aldım bide bugün regl oldum ağrımda var son saat bedendi hava baya soğudu çocukalr istediği için bahçeye çıktık dondum şuan titriyorum
bu haftasonuda yalnızım bir çorba yapacak kimsem yok yize biraz acındırıyım kendimi
zılgıtı yarın çekcem bugün hiç halim yok çünkü
gel kuzum gel ben sana iş miş yaptırmam zaten öğleden sonraları evdeyim hallederim herşeyi özgürce yaşarsın arada bir oğluşla oyna yeter beni esir ediyo çünkü kendine oyun diye
sıkma canını tatlım ay sonu işlerinizin yoğun olması normal ee kış gelmedende gez biraz napalım kışın pek gezilmiyo çünkü keyfine bak az kaçamak yap yeter
yok yok bu haftaaaaaa ilkoş coşucakk sizide getirecğeim gaza
ben hiç haz almadım yaa bu lapadanD boşverin tadı güzel şeylerle zaıyflayalımm az yemeye razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?