Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyyyy annemm yaa çokk sağoll ben oğluşlaa oynammm mıı hiçç takar koluma gezerimm wallaaa aslan gibi delikanlı var yanımdaa süper olur wallaaa:90::90::90::90:

anlaştık o zaman atla gel kuzum

kızlar ben şimdi yukarı yatakodasına gidip yorganı kafama çekip uyuycam inş belim karnım çok ağrıyo oğluşuda uyutçam zorla
sakın gürültü edip beni uyandırmayın anlaştıkmı sessiz sessiz yazışın ben akşamüstü gelip geçmişi okurum

coşalım kuduralım bende coşmak istiyom hem bu hafta şu regli olaylarıda bitçek tatlı krizleri falan haftaya iyi bir performans bekliyom kendimden

bencede doğru karar bu

tamam anlaştıkkkk spormu yapsak ekstraaa bendeki eksik oo dediğin gibi yaa havalrda soğudu(

kıyamm ben çiçemmeeeeeeee oyyy bi sevgilimiz bile yokk gelsin çorba yapsınn bnde hastayımm yaa houyy kaderımıze bakkk çiçemmmmm
ben gelim sna bii çorba yapayımmm yaaa

sağol canım valla iyi olur sıcak sıcak

geçmiş olsun aslıcım havalar artık serin dikkat et kuzum kendine
ya bu senin ev arkadaşları ne bööle her hafta yoklar yahu ben hastayım gitmeyin de aslı bana çorba yapın öle gidin de ne bu yahhu

sağol canım burda hava baya soğudu canım
ben çok nazlı biri değilim bazıları hasta olunca ortalığı ayağa kaldırır ya bende sessiz sessiz kimseye zararım olmadam çekerim

kıyamm ben çiçemmeeeeeeee oyyy bi sevgilimiz bile yokk gelsin çorba yapsınn bnde hastayımm yaa houyy kaderımıze bakkk çiçemmmmm
ben gelim sna bii çorba yapayımmm yaaa

sağol kelebeeem sanad ageçmiş olsun

hişştttt mihracee bacuuuu sesız konusakk azcıkkk nazooomm uyusunnnn
iyii uykuylarr annem sanaaa kalkınca ağrılar geçer inşallahh

kızlarrrrrr şişmdii bir kase sıcak çorba yanında da 3. dilim ekmek yedimmm:83::83::83::83::83::84::84::84::84:

kızlarrrrrr şişmdii bir kase sıcak çorba yanında da 3. dilim ekmek yedimmm:83::83::83::83::83::84::84::84::84:

3 dilim yazıyor dimi :52: yanlış görmüyorumm nasıl yaaaa 3 dilimmm gelip totondan ısırırım seniii hemde tartı gününn acısı geçmemişken akşama ekmek yokk şekercimmmm

kızlar bizim evin önündeki caddeyi kazdılar net kablosunu koparmışlar mahallede net yok ben arkadaşdayım oradan giriyorum kimsede dün heber veremedim net olmadığından bugün burada kalırsam girmeye çalışacam offffff bu aralar birşeyler var üzerimde ama hayırlısı dün inanın çok girmeye çalıştım

seni tebrik ediyorum tatlım senin adına çok sevindim emeklerinin karşılığını almış oldun

canım eline sağlık...herkesin hastalanmasına rağmen idare ederiz yine...yanlız ben hala hastalanmadım panik yapmaya başlasam mı acaba

kızlar buarada 96.100 gram çıktım 900 gram vermişim ama geç kaldım biliyorum:18: hep bu belediye yüzünden suyumuz ve netimiz yok

kızlar bu hafta toptan batmışız.ben az yemem ve dün miğdem bulanarak pirinç lapası yememe rağmen kilo veremdim nsıl iştir anlamadım....

yaa canım yeme öle şeyler yaa hiç sağlıklı değil biraz bekle hastalığın geçtiyse spor yap direncini öle kırmaya çalış...zayıflıycaz diye de damak zevkimizin içine etmeyelim ama dimi

kızlarrrrr ben cezama razıyım ama dün bir sürü kontor bile harcadım telefondan girmek için ama yine geç kaldımmmmmmmmmmm

ilknurcuğum o dediğini benimde yapmam lazım..ama sadece yediklerimize dikkat ederek olmaz canım spor şart gel senle spor günleri yapalım tatlım isteyende bize katılsın...
mesela pazartesi 20 mekik artı bacak hareketleri , salı mekik artı yan simit hareketleri vb..olurmu canım..
ben mesela bu hafta kilo veremedim fazla ama ciddi bir incelme var vücudmda

canım birinciliği paylaşmışız seninle nasıl olduda böle bişeye izin verdin sen bakim...olmadı ilknur formdan düşmüşsün
nazlıcığım eline sağlık buarada

canım birinciliği paylaşmışız seninle nasıl olduda böle bişeye izin verdin sen bakim...olmadı ilknur formdan düşmüşsün
nazlıcığım eline sağlık buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…