- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.261
slm kızlar nasılsınız
ben felaket durumdayım şifayı kaptım boğazım çok kötü acıyor yavaş yavaş ateşimd eçıkmaya başlıyor antibiyotik aldım bide bugün regl oldum ağrımda var son saat bedendi hava baya soğudu çocukalr istediği için bahçeye çıktık dondum şuan titriyorum
bu haftasonuda yalnızım bir çorba yapacak kimsem yok yize biraz acındırıyım kendimi
zılgıtı yarın çekcem bugün hiç halim yok çünkü
kızlar buarada 96.100 gram çıktım 900 gram vermişim ama geç kaldım biliyorum:18: hep bu belediye yüzünden suyumuz ve netimiz yok
canımcanımm merhaba hoşgeldinn görmedimm seni nezaman girdin fıstık gördünmü tabloyugitmiyoruz canım burdayız hadi koşarak bak gel
ilknurcuğum o dediğini benimde yapmam lazım..ama sadece yediklerimize dikkat ederek olmaz canım spor şart gel senle spor günleri yapalım tatlım isteyende bize katılsın...
mesela pazartesi 20 mekik artı bacak hareketleri , salı mekik artı yan simit hareketleri vb..olurmu canım..
ben mesela bu hafta kilo veremedim fazla ama ciddi bir incelme var vücudmda
canımcanımm merhaba hoşgeldinn görmedimm seni nezaman girdin fıstık gördünmü tabloyu
canım birinciliği paylaşmışız seninle nasıl olduda böle bişeye izin verdin sen bakim...olmadı ilknur formdan düşmüşsün
nazlıcığım eline sağlık buarada
14. TAKIM 224. Etap
aynalar ( 94,2 / 94,0 / 0,2 / 0,21% )
faTTa83 ( 72,9 / 72,5 / 0,4 / 0,55% )
nazco ( 75,3 / 74,8 / 0,5 / 0,66% )
emidaf ( 67,0 / 67,0 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 64,3 / 64,0 / 0,3 / 0,47% )
prenses88 ( 54,5 / 54,8 / -0,3 / -0,55% )
selinay2002 ( 66,0 / / / % )
dudujan ( 97,0 / / / % ) 223. Etapta izne ayrıldı. Kilosu 2ye bölündü.
fiyona_07 ( 65,1 / 64,9 / 0,1 / 0,15% ) Geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 2ye bölündü.
mihracee ( 62,0 / 62,0 / 0,0 / 0,00%)
melekaysee ( 66,0 / 67,0 / -1,0 / -1,52%)
_Aytac_ ( 55,7 ) izne ayrıldı.
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %
kızlar öğle tatilindeyim selinay ve duygu bildirim yapmamış hala
kurarı hatırlatmam gerekiyor galiba bir daha
cuma öğle 12'ye kadar kilo bildirimi yapılır. cuma bu saate kadar nete giremeyecekler perşembe akşamı bildirim yapar.
3 den sonra eve gelir yaparım bildirim inş o saate kadar selinay ve duygu gelmiş olur
canım çok teşekkür ederim ama anlamadık ne net ne su var 2 gündür bugün öğrendik yol çalışmasından borular gitmişkızlar duygu hala gelmedi dünde hiç girmemiş daha önceki gün izin almıştı zaten geçen hafta izindeydi onun iznini devam ettirecem
hımsss tamam canım bana uyarr güzel olur hattaa sen bu hafta güzel spor yaptın azda olsa kg vermenin nedeni o olaiblir fıstık önümüzdeki hafta coşalım inş.
bu akşamdan başlayalım spor faslına olurmu
:))) aradaa paylaşımcı olayım dimii:)) bu arada işlerr pek yoğundaa ondan parmaklarım forumda gezmek yerine denetim raporlaırnı şekillendirdi:))
canım merhaba TEBRİK EDERİM SENİ durumu tek ii olan sensinn yani süpersinn 900 gr vermişssin bu hafta hepimiz dökülüyoruz yaaa darısıda önümüzdeki haftaya inş.
slm kızlar nasılsınız
ben felaket durumdayım şifayı kaptım boğazım çok kötü acıyor yavaş yavaş ateşimd eçıkmaya başlıyor antibiyotik aldım bide bugün regl oldum ağrımda var son saat bedendi hava baya soğudu çocukalr istediği için bahçeye çıktık dondum şuan titriyorum
bu haftasonuda yalnızım bir çorba yapacak kimsem yok yize biraz acındırıyım kendimi
zılgıtı yarın çekcem bugün hiç halim yok çünkü
gördüm canım ama bu hafta takımın yarısı regl olmuş durumda benimde olmam lazımdı dün son günüydü göbeğim davul gibi kocaman şişti ama olmadım...tırsıyorum:18::18::18:ama arkadaşım doğumdan sonra adetin düzene sürmesi bi kaç ay alıyo korkma dedi ama ben yinede yarın test alıp bakıcam..çünkü doktorum en az 3.5 yıl hamile kalamazsın dedi bi kalırsam mahvolurum..
ilknurcuğum o dediğini benimde yapmam lazım..ama sadece yediklerimize dikkat ederek olmaz canım spor şart gel senle spor günleri yapalım tatlım isteyende bize katılsın...
mesela pazartesi 20 mekik artı bacak hareketleri , salı mekik artı yan simit hareketleri vb..olurmu canım..
ben mesela bu hafta kilo veremedim fazla ama ciddi bir incelme var vücudmda
canım çok teşekkür ederim ama anlamadık ne net ne su var 2 gündür bugün öğrendik yol çalışmasından borular gitmişama şimdi hal ettim telefondan internet paketlerine üye oldum artık okuldan,kursdan bile girebilecem..
kılzar hepinizden çok özürrr diliyorummm ama haftaya söz af etdirecem kendimi
buarada diyetisyen bana bir karışım vardı sabah aç karnına içecem kilo direncini kıracakmış inş haftaya 3 kilo vermiş olacam
3 dilim yazıyor dimi :52: yanlış görmüyorumm nasıl yaaaa 3 dilimmm gelip totondan ısırırım seniii hemde tartı gününn acısı geçmemişken akşama ekmek yokk şekercimmmm
seni tebrik ediyorum tatlım senin adına çok sevindim emeklerinin karşılığını almış oldun
tamam canım bi çizelge hazırlıyalım mesela bi gün önceden bildirelim yarın bu yapılacak diye...bgn 20 tane mekik vede bacakla kalça çalışalım..mekiği biliyosun zaten bacaklarıda sağ elini duvara dayayıp sol bacağını yukarı kaldırıp indiriyorsun yere değdirmeden iki tarafa 20 şer yapsak yeter..aynı şekilde 20 şer arkaya doğru kaldırarak kalça için yapalım belki beş dakikamızı almaz ama yatmadan önce yapıpda yatarsan bak gör çok faydasını görürüz..
:)))) heheheolsun canım arada bi yandan da olsa bizede birinci olma fırsatı taıman çok güzel
hımss demek dirneç kırmak için karışım verdiDDD way way wayy,, hadi şeke rinş. 3 kg verirsin de bize şevkleniriz..
canım teşekkür ederim ama keşke zamanında yetişebilseydim ama aksilikler başladı mı üst üste geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?