Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım geçmiş olsun dikkat ama kendine bak hasta olup gidersen valla biz iyice salarız kendimizi...yarın azar varsa bgn tadını çıkaralım o zaman biz :26::26::26:

kızlar buarada 96.100 gram çıktım 900 gram vermişim ama geç kaldım biliyorum:18: hep bu belediye yüzünden suyumuz ve netimiz yok

canım merhaba TEBRİK EDERİM SENİ durumu tek ii olan sensinn yani süpersinn 900 gr vermişssin bu hafta hepimiz dökülüyoruz yaaa darısıda önümüzdeki haftaya inş.

hımsss tamam canım bana uyarr güzel olur hattaa sen bu hafta güzel spor yaptın azda olsa kg vermenin nedeni o olaiblir fıstık önümüzdeki hafta coşalım inş.
bu akşamdan başlayalım spor faslına olurmu

canımcanımm merhaba hoşgeldinn görmedimm seni nezaman girdin fıstık gördünmü tabloyu

gördüm canım ama bu hafta takımın yarısı regl olmuş durumda benimde olmam lazımdı dün son günüydü göbeğim davul gibi kocaman şişti ama olmadım...tırsıyorum:18::18::18:ama arkadaşım doğumdan sonra adetin düzene sürmesi bi kaç ay alıyo korkma dedi ama ben yinede yarın test alıp bakıcam..çünkü doktorum en az 3.5 yıl hamile kalamazsın dedi bi kalırsam mahvolurum..

canım birinciliği paylaşmışız seninle nasıl olduda böle bişeye izin verdin sen bakim...olmadı ilknur formdan düşmüşsün
nazlıcığım eline sağlık buarada

:))) aradaa paylaşımcı olayım dimii:)) bu arada işlerr pek yoğundaa ondan parmaklarım forumda gezmek yerine denetim raporlaırnı şekillendirdi:))

kızlar duygu hala gelmedi dünde hiç girmemiş daha önceki gün izin almıştı zaten geçen hafta izindeydi onun iznini devam ettirecem
canım çok teşekkür ederim ama anlamadık ne net ne su var 2 gündür bugün öğrendik yol çalışmasından borular gitmiş ama şimdi hal ettim telefondan internet paketlerine üye oldum artık okuldan,kursdan bile girebilecem..
kılzar hepinizden çok özürrr diliyorummm ama haftaya söz af etdirecem kendimi
buarada diyetisyen bana bir karışım vardı sabah aç karnına içecem kilo direncini kıracakmış inş haftaya 3 kilo vermiş olacam

hımsss tamam canım bana uyarr güzel olur hattaa sen bu hafta güzel spor yaptın azda olsa kg vermenin nedeni o olaiblir fıstık önümüzdeki hafta coşalım inş.
bu akşamdan başlayalım spor faslına olurmu

tamam canım bi çizelge hazırlıyalım mesela bi gün önceden bildirelim yarın bu yapılacak diye...bgn 20 tane mekik vede bacakla kalça çalışalım..mekiği biliyosun zaten bacaklarıda sağ elini duvara dayayıp sol bacağını yukarı kaldırıp indiriyorsun yere değdirmeden iki tarafa 20 şer yapsak yeter..aynı şekilde 20 şer arkaya doğru kaldırarak kalça için yapalım belki beş dakikamızı almaz ama yatmadan önce yapıpda yatarsan bak gör çok faydasını görürüz..

canım merhaba TEBRİK EDERİM SENİ durumu tek ii olan sensinn yani süpersinn 900 gr vermişssin bu hafta hepimiz dökülüyoruz yaaa darısıda önümüzdeki haftaya inş.

canım teşekkür ederim ama keşke zamanında yetişebilseydim ama aksilikler başladı mı üst üste geliyor

Çok geçmiş olsun canım

hımsss etkisi oluyormu onunn bunuda yeni duydum enteresann DDD ama ben reglolduğum hafta 1,5 kg verdimDDD, doğum yapan arkadşalaırm var onların da 7-8 ay regl düzensizdii gelmedi falan geç geldi
bu arada neden 3,5 yıl hamile kalamazmışssın alala merak ettim sakıncası yoksa paylaşırmısın canım

kızlar bende katılabilir miyim

hımss demek dirneç kırmak için karışım verdiDDD way way wayy,, hadi şeke rinş. 3 kg verirsin de bize şevkleniriz..

3 dilim yazıyor dimi :52: yanlış görmüyorumm nasıl yaaaa 3 dilimmm gelip totondan ısırırım seniii hemde tartı gününn acısı geçmemişken akşama ekmek yokk şekercimmmm

ama ama ama hanii şuu küçük sandvç ekmekleri varya bagetlerr ufacıkk dilimletiyorumm furundaa ondan 3 parça hayatımm ama tamm yemem akşamm bişeycikk ilaç için yedin walla miğde bulantısı yapıyo zatenn ialçlarımmm

seni tebrik ediyorum tatlım senin adına çok sevindim emeklerinin karşılığını almış oldun

teşekkür ederimm canımm benimm

tamam olur ben jimnastik konusunda pek bilgili değilim hareket pek bilmem ama netten bakayım hareketlere falan olurmu önce snein bildiklerini senin önerilerini yapalım sonra bendebulursam ben söyleyeyim.

hımss demek dirneç kırmak için karışım verdiDDD way way wayy,, hadi şeke rinş. 3 kg verirsin de bize şevkleniriz..

inş canım haftaya çok çalışacam. evet diyetisyende nette bildiğin elma limon olan karışım verdi annemde lokman hekimeme gidiyorsun diye dalga geçiyor
buarada kızlar ben spor salonunu yazıldım haftada 3 gün gidecem inş faydasını görürüm

kızlarrr spor konusunda bvencedeeeeee mesela ben haftada 3 gün gidicem spora ki zaten sölemiştim yaaa ne öğrenirsem hemncikk gelip en ayrıntılı şekildee burda anlatıcamm sizdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…