Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 elma
1 limon
1 kuru dal tarçin
1 tatli kaşığı tane karabiber yada bir tuttam toz karabiber
3 tane karanfil
3 litre su
Yapılışı: Elma ve limonlar 4 eşit parçaya kabuk ve çekirdekleri ile bir kaba konulur. İçine karabiber, tarçin, karanfil eklenir. 2 veya 3 litre suda kaynatılır. Sonra karışım iyice süzülür ve bir kaba konur.
sabah aç karnına 1 bardakla başlayacam ilk 3 gün sonra her ana öğünden sonra 1 bardak içecem bakalım ne işe yaracak ama zaten bildiğimiz şeyler yinede paylaşayım dedim

hımsss hadi ilaçalrın hatrına dediklerimi geri aldım(((((( ama ama ama ama ama yaaaaaaaaaaaaaaaaa

sağlık olsun üzme tatlı canını haftaya telafi edersin peşmbe akşamındaaan bildirim yaparsın daha tedbirli olur
canım net 2 gündür yok ki şuandada yok arkadaşdan giriyorum inş yarın yapılacak öyle dediler ama 2 gündürde yarın diyorlar

kesinlikle gelmelisin:)))
en kısa zamanda başlayalım o zaman

hımsss hadi ilaçalrın hatrına dediklerimi geri aldım(((((( ama ama ama ama ama yaaaaaaaaaaaaaaaaa kıyamam yaaa

spora yazılman süper olmuş canımmmmm harikasınnnn bize öğrendiin hareketleride yaptırırsınn olarmı.

:)))))) annene bakma sen vardır diyetisyeninbildiği hehe

kızlarrr spor konusunda bvencedeeeeee mesela ben haftada 3 gün gidicem spora ki zaten sölemiştim yaaa ne öğrenirsem hemncikk gelip en ayrıntılı şekildee burda anlatıcamm sizdee

tamam şeker dört gözle bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))))))

sağlık olsun üzme tatlı canını haftaya telafi edersin peşmbe akşamındaaan bildirim yaparsın daha tedbirli olur

spora yazılman süper olmuş canımmmmm harikasınnnn bize öğrendiin hareketleride yaptırırsınn olarmı.

:)))))) annene bakma sen vardır diyetisyeninbildiği hehe

bencede vardır doktor hatun taş gibi bilmese kendi olmaz
hareketleri öğretirim tabiki bakalım step ve spor aletlerine yazıldım iyi olur inş

hemen yazıyorum karışımı
ben yeni denk geldim bu karışıma canım şimdi bu direnci kırmak içinmi canımmmm evet de ne olursunnnnlütfennnnn

canım benim fındık normal doğmadı sezeryanla aldılar dikişler 3 yılda ancak iğleşiyormuş izin yok o yüzden ikinciye..normal olsaydı arka arkaya doğururdum ama benim ki doğum günü geçti içerde 7 gün fazladan kaldı artık gelmeyince de sezeryanla çıkardılar..yeri çok rahatmış gelesi gelmemiş defnenin

yeni bir haftaya başlıyoruz kızlar sporluuu hareketlii bir haftaaa hadi bakalım totolar havayaaDDDDD oturmak yokkk akşamlarıı yedkleirmiz eriyecek
benim kociş gibi "madem eritecektik neden yiyoruzz" demek yok:))))). Kayınvalidemin dediği gibi "yemeği seven insan sporu sevecekk, sevecekki daha güzel şeyler yemeye fırsatımız olsun".. Filozof bir aileye gelin gelmişim hee

kızlar bende katılabilir miyim
gel tabi canım ne kadar çok olursak o kadar iyi olur..bgn ki hareketleri yazdım..
tamam olur ben jimnastik konusunda pek bilgili değilim hareket pek bilmem ama netten bakayım hareketlere falan olurmu önce snein bildiklerini senin önerilerini yapalım sonra bendebulursam ben söyleyeyim.

canım sırayla yaparız her gün biraz daha arttırarak yaparız hareketleri o zaman sıkılmayızda..sen de bak hareketlere sırayla değiştirerek yapalım hem spor yapıldığı zaman yemek yeme isteğide azalıyo

kızçelerimm ben çıkıyorumm cümletenn iyi akşamlarr allah emanet olun hafta sonlarıı yokum bliyosunuzz öpüyorum hepinizi

bak bıdığa yerini sevmiş demek :)))) şirin yaaa özgecimm o fıstık biraz hareketlensin varya sende kilodan eser kalmayacak peşindne koşturmak için. komşum varr arka arkaya ikitane bebiş yatp 3 yaş var aralarında. Hatun doğumdan dolayı haliyle güzel aldı kocaman bir göbeği vardı sanki bebişler çıkmamıştı. haftada bir görüşüyoruz toplanıyoruzz ay akşam maşallahı vardıı hiçbirşey kalmamıştı dümdüzdü karnışıı tüm hepsi gitmiş fıtık kızı 1,5 yaşına daha girmedi ama yürüyor amanın bir hareketli anlatama sana annesi peşinden koşturmaktan eğilip kalkmaktan:)) incecik kaldı ve güzel yeidğini söylüyor yemezsem bu bıdıklara enerjim yetmez diyor.

hemen yazıyorum karışımı
ben yeni denk geldim bu karışıma canım şimdi bu direnci kırmak içinmi canımmmm evet de ne olursunnnnlütfennnnn
evet canım direnci kırmak için dedi

bence çok haklılar
kızçelerimm ben çıkıyorumm cümletenn iyi akşamlarr allah emanet olun hafta sonlarıı yokum bliyosunuzz öpüyorum hepinizi

görüşürüz canım iyi akşamlar

ayy hadi darısı başıma..ama çokta yaramaz olmasın canım kızlar defne uyandı ben biraz onla oynaşacam görüşürüz uyuttuktan sonra akşam tekrar girerim öpüldünüz yavruşlar

kayınvalidenin sözü çok doğru gerçekten..bir arkadaşım doğumda 28 kilo almıştı doğumdan sonra doğurmamış gibiydi çok şişmandı..oda evine bisiklet almıştı kız saçmalama boşa para vermişsin zayıflıyamazsın onunla demiştik hepimiz..şimdi bebeği 9 aylık ve kendisi 53 kilo doğum sonrasında 20 kilo fazlası vardı düşünün...ne yaptın diye sorduğumda sadece spor yaptım dedi emzirdiğim için yememi kısmadım hiç özge dedi sadece gün içinde bebeğimden her fırsat bulduğunda sürekli bindim bisiklete 5 dakikada olsa aman ne olacak beş dakikadan yapmasamda olur demedim her fırsatta spor yaptım dedi...yani gerçekten öle çok abartmadan istediğini yiyeceksin o yediğin yüzündeb 15 dk fazla spor yapacaksın...şimdi 48 kilo olmuş çocuğu yürüyor çünkü onun peşinde koşturmaktan iyice kilo vermiş 3 kilo almam lazım diyo şimdide...sinir şey

nereye gittiniz kızlar yaa kimse yok kızlarben bundan sonra menümü yazarken yaptığım sporları da yazacağım günlük yediklerimi etkiliyor çünkü...
sabah 1 yumurtayla yapılmış omlet
1dilim peynir
3 adet zeytin
domates salatalık
ara küçük bir salkım üzüm
öğlen kızlar iş arkadaşlarıyla birlikte her ay sonunda toplanıp yemek yeriz bu sefer burgere gittik
1 hamburger yedim yanındada ıce tea içtim kızartma yemedim
ara yapmadım
akşam küçük bir parça ızgara balık
bol salata
ekmek yok

sabah kalktığımda 29 dakika bisiklete bindim 10 dk plates yaptım
saat 5 gibi yediğim hamburgeri yakmak için 30 dk bisiklete bindim(yediğim hamburgeri yemiş ama kalorisini öldürmüş oldum bölelikle)
bundan sonra yesemde sürekli spor yapıp yediğim yemekleri kalorisini öldürücem.valla diğer türlü sadece diyetle olmıyacak kızlar.spor yapalımda şöle taş gibi olalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…