- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.761
01/10/2011 msj sayım listesi
nazco 12
aynalar 32
mihrace 48
fiyona 15
dudujan 12
prenses 19
pincat87 7
melekayşe izinli sanırım
fatta83 izinlii
aytaç izinli
selinay izinli sanırım yada p.c bozuldu
nazco izini
melekayşe izinli sanırım
fatta83 izinlii
aytaç izinli
selinay izinli sanırım yada p.c bozuldu
aynalar 20
mihrace 45
fiyona 8
dudjan 15
pincat 9
prenses 6
bitti kızlar biraz acele yapmak zoruıunda kaldım çünki ofiste işlerim var yapılması gereken acil..
vaaaayy buraya da foto isterizzz istaerrriiiizzzzzzkızlar bi elbise aldım siyah kısa mükkemmel seksidüğünde giymek için eşim çok beyendi..ama elbise için 4 kilo daha vermem lazım hadi bakalım iyice gazdayım bu hafta...öpüyorum kızlar hepinizi ben çıkıyorum iyi geceler talışlar
yaaa ne alaka şimdi...yuhh yanii.....acaba diom diğer memurlarla aynı saatte mesai olsun die bi şikayet falan mı oluyo...çünkü bizim bburda belediyede insanlar şikayet etmiş okul öğretmenlerini..bzi de memuruz onlarda ama bizden 3-4 saat daha az geliyolar..nasıl adaletsizlik falan die dilekçe vermişler.....kızlar çok kötü bir haber aldım
son zamanlarda bizim bakanın saçmaladığı şeyler gerçekleşmeye başladı
mersin pilot bölge olmuş orda öğretmenler sabah 8 akşam 5 e kadar okuldaymışlar dersten sonra boş boş okulda oturuyorlarmış cumarteside dönüşümlü okulda oluyorlarmış
kırıkkale ve yozgatta pilot bölge olmuş onlarda performansa dayalı maaşı yapıyormuş arkadaşım anlatıyor veliler öğretmene puan verecekmiş hizmetli puan verecekmiş müdür puan verecekmiş ona göre maaşı belirlenecekmiş
allah sonumuzu hayır etsin
hoşbuldum cnm..gördüm şimdi yazdığın şeyi..artık öğretmenlik de berbat bir meslek haline geldi..kutsallığı fln kalmadı.ne için ugrasıosam.....benim de bozuk bikaç üni açıklamıs hepsi cok yüksek kapatmıs kontenjanları cok mutsuzum...boşuna kürek cekiorm
hatnlarrrrr günaydınn....nasılsınızzzz?ben kombicilerle uğraşıyorum....büroya mal sahibi kombi taktırıyo onların başındayım...dün bi çıktım pir çıktımmm...giremedim bi daha...öğlenliyin mimarlar odasının yemeği varmış tamamen unutmuştum onu..oraya gittim....öğleden sonra gelenin gidenin peşi bitmedi....akşam yemeğe kayınvalidemlerdeydik....gece de bi ark çağırmş onlarda idik.....akşam yatağa girer girmez uyumuşum o kadar yaniii:))
şimdikk gelelim dün yediklerime
sabah 1 tost
ara yarım litre sıcak su
öğlen salata,1 shinitzel tavuk,2 yemek kaşığı pilav,1 ayran
ara 2 çatal yaş pasta
akşam 1 kaze çorba,3 yemek kaşığı tavuklu güveç,2 dilim ekmek,salata
gece de yarım milföyyy(yaaa buna çok pişmannn oldum yedikten sonra ama dönüşte 40 dakka yürüdük eşimle)
yaaa bizim halkımız ne kadar beleşçi olmuş hemen dün yaşadığım ve şaşırdığım bi oalyı söliimm..içimde kaldı çünküüü:))
şimcik dün dünya mimarlar günüydü o yüzden önce oda başkanı bi konuşma yaptı sonra dda yemek yencek..toplamda da 24 tane mimar var ama başkanla beraber 7 kişiyiz gelen sayısı olarak:))neyse konuşmadan sonra yemeğe geçtik..ii bi yere götürdüler..millet para kendilerinden çıkmıyo die vali kebap ısmarladı ve tabakların yarısı geri gitti...o kadar üzüldüm ki(hem israf anlmında hem de doyumsuzluk anlamında...ellerine ne geçti die sor hiçç koskoca bi hiççç.akşama zaten o yedikelri çıkmıştır ya da bu güne...yani vücütlarında kalmadı bileee..üztelik bu insanlar ısmarlarken açık açık da sölüyolar yaa en pahalısı hangisi o olsun nbasılsa odadan falan die....bi de bu gelenler hep 40 yaş üstü kodaman kesim..şoka girdim...la bi durun falan da diemedim..bi de ben tavuk ısmarladım die de laf sokuyolar..ne uyumsuzsun falan die neyse dedim güldüm geçtimmm ama içimde kaldı...çünkü yemekten 15 dakka önce konuşma yapıldı ve herkes işte şu kişi bu kadar lüks yaşıyo hiç ülkenin gidişatını düşünmüyo falan die bi kişiyi yerden yere vurdu hey allahım dedim ne insanlar var...neyse kimse yokken bi geçmiş yapalım bakalım...
canım ALlah işlerini rast getirsin inş...güzel sonuçlarla dönersin..dualarımız seninle....yarın sabah 6 da kalkıcam 7 de evden cıkıcam.terminale gitcem ilk arabayla boluya gitcem ön kaydımı yaptrcam cok kalabalık oldugu için bir günüm orda gececek orda vakit öldürüp eskişehire geccez diğer sabah eskişehirde olcam oraya basvurucam.eğer haşatım cıkmaz ve o gücü kendimde bulursammm bursaya balıkesire ve çanakkaleye gidicem...sonra geri izmite dönücem...nasıl?????bunları cuma gününe bitirmem gerekiyor..
bacıımmm eline sağlık tarifi aldım ilk fırsatta yapceemm..bu arada dün aynı takılmışız hemen hemen..ama benim milföy böreği yarımdı ve yaş pasta bi kaç çataldı..hee heee heeeekızlar merhabalarr nasılsınız bakalımm ben yorgun savaşçı modundayım misafirleirmi gönderdim az öncee ortalığı toparlayıpp hemencik geldim bir bakayım geçmişe neler kaynatmışsınız:)
bu arada akşam yedikleirm(
akşam yemeğim
1 yk bulgur pilavı
1 yk et yemeği
misafirlerle yediklerim çok vahim
2 tavuklu milföy böreği
1 küçük dilim revanii
yaş pasta için zor tuttum kendimi
isterisiszz isterizzz..ama facei olmayana mail atarsın artıkın:)))paylaşıcam tabi hayatım iki tane düğün var ikisinede ayrı elbise aldım ikisinide face koyarım..hem ne kadar zayıfladığımıda görürsünüz
03/10/2011 mesaj sayım listesi
selinay izinli
nazco izinli
fatta 83 izinli sanırım
aytaç izinli
melekayşe izinli
aynalar 29
fiyona_07 13
mihracee 24
pincat87 9
prenses 8
dudujan 8
bukadar kızlarrr....
yok be fadikim benim tepkim insancıl bi hareketti.eminim bizim takımdaki herkes te aynı şeyi yapardı ama ne biliyim be fadikim işte orda da sen bize uymuyosun oyun bozan muhabbeti oldu.bu insanlar epey bi farklı topluma göre aynı burjuva mantığı var....üstelik gelen insanlar deli gibi iş yapan ve para kazanan insanlar..sen orda 15 lira kar etmiş sanıyon kendini halbuki tabağın yarısı geri gitti...haa bi de ne diolar somaliye yardım gönderdiler sanki bizim halkımız çok tok da milletin halkını besliyozzz...bilinçsiz mileltizi falan dedi adam düşün artıkk ohaaa didiimmdiii adama....orada da toprak var onlar da eksin biçsin onların da olsun dio o kadar yani:)))ay çok doldumm seni bumlmuşken yaziiimm didim....hoşgeldinn fatoşummm
yazdığını okudum da canım baya hareketli bi gün geçirmişşsin birde canım bizim insanlarımıza ne olmuş anlamış değilim müsriflik var açgözlülük hat safhada yazıkk gercekten yazık lüks içinde yaşamak onlar için ayrı bir heves tutku haline gelmiş hatta yetmemiş hırss yapmışlar. bişeylerin acısını başka bişeyden çıkarmaya çalışıyorlarrr amannn ben mi ödücem sanki deyipp ohhh yemeseler bilee söylüyorlarr hayır yanii sanki o para onlardan çıkmayacak sanki....
senin gözünde gönlünde tok olduğu için canım arkadaşım yine kendini belli etmişşsin orda ne diyimm ki muhteşeemsin....
birde insanlarr sadece bu dünyaya odaklanmış be fatoşumm hiçç ahireti düşünen yok kii baksana çevrene yazık çokk yazıkk allah herkezii doğru yoldan ayırmasın...
hemen dün akşammm yediğimi paylaşayım
sadece 1 tane muz yedimm ve suu tabıkıde
sabah kahvaltım
1 tane kaşarlı poğaça (eniştem zorla veriyo kızlarr walla diett bu diet diyo=)
şekersiz çay
veee 0,5 suyumm
kızlarr dün eve gidince bi tartılayım dedım ve sonuçç hoşuma gitti azda olsa adetli olmamam ragmennn güzelldiii sonuççç
yok be fadikim benim tepkim insancıl bi hareketti.eminim bizim takımdaki herkes te aynı şeyi yapardı ama ne biliyim be fadikim işte orda da sen bize uymuyosun oyun bozan muhabbeti oldu.bu insanlar epey bi farklı topluma göre aynı burjuva mantığı var....üstelik gelen insanlar deli gibi iş yapan ve para kazanan insanlar..sen orda 15 lira kar etmiş sanıyon kendini halbuki tabağın yarısı geri gitti...haa bi de ne diolar somaliye yardım gönderdiler sanki bizim halkımız çok tok da milletin halkını besliyozzz...bilinçsiz mileltizi falan dedi adam düşün artıkk ohaaa didiimmdiii adama....orada da toprak var onlar da eksin biçsin onların da olsun dio o kadar yani:)))ay çok doldumm seni bumlmuşken yaziiimm didim....
diett poğaça o daii iimiş yaa çok güldüüm..
kuşum bu arada hiç görüşemiyoruz keyfin sağlığın nasıl?malum ben bu aralar hep diken üstündeyim anca kendimi yatağa atıyorum çoğu zaman...ama inan ki hep aklımdasın...
canım benimm inan sende hep aklımdasın görüşemesekte gönüller bir biliyosun:13::13::13::13::13::13:
benim keyifler ıyı hatta baya iyi canım damat adayıyla ilgili
had, bakalımmmm cumaya 1 kilo isteriz olma mı
ya fadikim ben takıldım kaldım 72.5e....bu sabah baktım aynı...ya bu kadar tempo bu kadar koşturma nee dirençmiş yaaa..anlamadım gitttiiiii....gerçi ben epey uzun yıllar bu kilodaydım..belki onun da etkisi vardır ama....bu kadar da akrarlı olunmaz ki yafff
verirsinnn canımmm benimm direnç gösteriyoo vücuttt biiiii tepkiye ihtiyacıı warrrrr
paylaşıcam tabi hayatım iki tane düğün var ikisinede ayrı elbise aldım ikisinide face koyarım..hem ne kadar zayıfladığımıda görürsünüz
:)))))))))))sen bu yediklerin için iki gün telafi yap bitanem hem tavuklu milföy 2 tane hemde revani...sporda yaparsan yediklerinin kilo olarak sana geri dönüşümü olmaz canım..
merhaba canım, yaa kilitlenme sakın direnç uyguluyor olaiblir vucuttt onndannn dırr bir gün ara versen belki işeyararkızlar hepinize günaydın yaa ben çok yavaş kilo vermeye başladım..
duraksama dönemimi ne bişi oluyomuş ondanmı ki????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?