Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neyse kimsecikler yok ben işe gidecem şimdi akşama görüşürüz...off hiç işe gidesim yokkurban bayramı gelsede tatil yapsak

canım ya sabah gelir gelmezz işlere gömüldümm(( hesap kitappla uğraşıyorummmm ancak fırsatım oldu girmeye şimdide kimse yokk herke işe kaptırmış kendini
kurban daa dinlenebiliyormusun hahah ben kendi adıma söyleyim çok yoruluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:81::81::81::81:
merhaba fıstıkkk,, bahsettiğin olayın benzerlerine bende birçok kere karşılaştımmmmm bizim smmm odasındada aynı olaylar dönüyor, aslında olaylar aynı sadece kişiler fakrlıı insanlar çok menfaatçi olmuş, sen doğru olanı yapmışssın canımm

ahanda biirincilik gitmiş eldenDD tebrikler kaptancımmmmmmmmmmmmmm,emidafcım seninde elleirne sağlık

:)) çok hoşmuş diyet poğaçaa bayıldım bizede göndersin enişten:)))

hehe afiyet olsun şimdiden inan pişma olmayacaksın mutlaka yap:)). ay evet send emilföy ve yaşpasta menüsüyle karşı karşıya kalmışssınD yoksa bana gelen senmiydinD

selam kızlar ben geldim
nöbetçiydim bugün yorucu geçti

bugün çok sinirlendim
bizim okulun fotokobi makinesi bozuldu şöyle bozuldu yer yer silik çıkarıyor toneri biterken olur ya onun gibi
ben bazen normal kağıt değilde elişi kağıdına çıkartırım bazı şeyleri
bugün oturmuşlar hanımefendiler bu yüzden fotokobi makinesinin zarar gördüğüne kanaat getirmişler
bana biri hocam zararı verebilir elişi kağıdına çıkarmak adamlar 600 tl diye hasar için dedi bir daha çıkartmayın ben bozuldum suçlu hissettim kendimi derse girdim hep aklım bunda benim yüzümden bozuldu diye sordum adamlar mı dedi elişi kağıdı yüzünden diye biri dedi ki adam mı geldi bakmaya benim haberim yok biz acaba yağlı kağıt ya o yüzden olabilir mi dedik diyo bende dedim ki bana böyle dendi 600 tl lik masraf var dediler bend eadam söyledi bu yüzden olmuştur diye sandım kendi kendilerine karar veriyorlar sinirlendim
tamirci dedi bu yüzden oluyormuş hocam yapmayalım bir daha tamam bişey demem zaten moralim bozulmuş benim yüüzmden oldu diye ama böyle bişey yok kendilerince fikir üretiyorlar

sabah
2 tost ekmeği ile yapılmış peynirli tost
1 bardak çay

öğle
3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
1 kepçe hoşaf
1 dilim ekmek

Son düzenleme:

canım evli olmayınca her gün yemek yapılmıyor tabi bide fazla yapıyoz bir hafta yiyoruz aynı yemeği

kızlar hepinize günaydın yaa ben çok yavaş kilo vermeye başladım..
duraksama dönemimi ne bişi oluyomuş ondanmı ki????

canım ben sana daha önce dedim 2-3 hafta sonra kilo vermen yavaşlayacak gram gram vereceksin hatta bazen duraklama dönemine gircen
sen diyetten çok sağlıklı besleniyordun canım biraz daha kısarsan yediklerini kilo vermen hızlanır

ellerine sağlık canım

canım bu şikayetler hep vardı öğretmenler az çalışıyo bol tatil yapıyo diye
ama ben öğretmenler kadar fedakarlık yapan başka meslek tanımıyorum
hangi meslek hayvanın bile kalmayacağı yerde lojman diye kalıyor
hangi meslek çalıştığı yerin temizliğini boyasını yapıyor
hangi meslek çalıştığı yerin kömürü bitti diye para toplayıp çaşıltığı yere alıyor
malesef öğretmenlere saygı kalmadı bunuda bakanlığımız yaptı sağolsun(!)
siz hiç içişleri bakanının çıkıp polislere milleti üzerseniz bende sizi üzerim dediğini duydunuz mu polislerin yaptıkları haksızlıkları kanunsuzlukları kapattılar görmezden geldiler
milli eğitim bakanlığı kuruldu kurulalı kaç tane eğitimci bakan geldi eğitime eğitimin e sinden anlamayan kişiler bakan oldu hep

kızlarr dün eve gidince bi tartılayım dedım ve sonuçç hoşuma gitti azda olsa adetli olmamam ragmennn güzelldiii sonuççç

tebrik ederim canım

canım yıllardır bu kiloda kalmanın etkiside var tabi bide dukan diyetinde vücut kütle indeksi 29 u aşmak zor oluyormuş baya uğraşılırmış senind eşuan 29 ondan belki takılıp kaldın

canım bende seni heyecanlandırmak isterdim ama malesef

ahanda biirincilik gitmiş eldenDD tebrikler kaptancımmmmmmmmmmmmmm,emidafcım seninde elleirne sağlık

sağol cnaım valla hiç farketmemiştim 1. olduğuma sen diyince farkettim

paylaşırım tatlım ayıp ediyorsun burada da yayınlarım ne olcak :))))

ben varya annemin yanına beyşehire kaçıyorum kocamıda alıp..kurbanıda orda kestiriyoruz elimi bi işe de sürmüyorum çok rahat ediyorum valla...bu sefer defnoşumuz da var işten kaytarmak için ayrı sebep daha :)) zaten gezme işi bitiyor oraya gittikmiydi herkesi telefonla arayıp mübarekliyoz bayramlarını..bu sene kısmet olursa yine çok istiyoruz ama belki hava değişikliği defnoşu bozar diye gitmeyiz...

600 tl mi makinenin kendisi o kadar etmez bee öle saçmalıkmı olur...günah keçisi bulmaya çalışıyolardır yada biri bozmuştur suç kendinden gitsin diye sana atıyordur topu aslıcığım..sıkma canını hiç elişi kağıdından bozulmaz o tarz makinalar...

600 tl mi makinenin kendisi o kadar etmez bee öle saçmalıkmı olur...günah keçisi bulmaya çalışıyolardır yada biri bozmuştur suç kendinden gitsin diye sana atıyordur topu aslıcığım..sıkma canını hiç elişi kağıdından bozulmaz o tarz makinalar...

yuh kaç kere yollamış aynı şeyi..aslıcığım merhaba canım nasılsın????günde iki öğün nesfit yemeyi düşünüyorum çünkü kilom aynı yaa o kadar spor yapıyorum kaç gündür...ama ciddi sıkılaşma var vee hiç selülütüm kalmadı

kızlar gebelik testi yaptım ve sonuç negatif şükür allaha...yaa bu ay bi hastalanayım hemen gidip spral taktıracam.o kadar da bu ay olacam diye bekledim bi olamadım gitti karnım davul gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…