Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bencede olmaz ha düz kağıda çıakrtmışsın ha elişi kağıda ne fark var geçen senede yaptım ben o zaman niye olmadı

ooh ne güzel sıkılaşmalar selülütler gidiyor süpersin cnaım

kızlar gebelik testi yaptım ve sonuç negatif şükür allaha...yaa bu ay bi hastalanayım hemen gidip spral taktıracam.o kadar da bu ay olacam diye bekledim bi olamadım gitti karnım davul gibi

olursın canım doğumdna sonra düzensizlikler normal değil mi

aman sallamışlarr bir günah keçisi aramışlar seni bulmuşlarrrr için rahat etmesi için arayıp sorrr takılma böylee ufak şwylere canımcımm

canım evli olmayınca her gün yemek yapılmıyor tabi bide fazla yapıyoz bir hafta yiyoruz aynı yemeği

hımssss 1 hafta aynı yemek yenirmi yaws zehirlenmeyin bakalım:)) ben en fazla 3 gün tutarım yemeği dolapta hoş günlerce kalan yemeğim olmaz bu boğazla hepsi gidiyor:))

hımsss sen işin kolyını bulmuşssun şekerim madem dinleneceksin kaç tabi:))), ama gezecem diyede dediğin gibi defnoşu hasta etmeyin kuzucuk. biz kurban bayramlarında kayınbalidemlerle birlikte hareket ediyoruzzz onların kurbanı bizimki birde bu sene bekar kanyımın kurrbanı canımız çıkacak ( geçen sene çok yorulmuştummm gelen gidende çok olmuştu bu sene farklı taktikle rizleyeceğimDD

kızlar gebelik testi yaptım ve sonuç negatif şükür allaha...yaa bu ay bi hastalanayım hemen gidip spral taktıracam.o kadar da bu ay olacam diye bekledim bi olamadım gitti karnım davul gibi

bak yaaa :) burada hamile olmak için can atan varrr sendee olmayayım diyorsun:))) ay ay şaka bir yana iki tane bıdık zor olur dimi birde dr un 3 yıl bebiş yok demiş sen tedbirli davran mademse

valla sen bide tek gelinsin kaçışın yokartıkın ikinci gelin gelene kadar işlerin hepsi sende :)))

aman sallamışlarr bir günah keçisi aramışlar seni bulmuşlarrrr için rahat etmesi için arayıp sorrr takılma böylee ufak şwylere canımcımm

canım öyle ama moralim bozuldu işte

hımssss 1 hafta aynı yemek yenirmi yaws zehirlenmeyin bakalım:)) ben en fazla 3 gün tutarım yemeği dolapta hoş günlerce kalan yemeğim olmaz bu boğazla hepsi gidiyor:))

canım bide benim elim aza gitmiyor hep çok yapıyorum

tebrikler şekerim, ben hatırlatırım kaçmaz benm gözümden:)))

sağol canım benim

afiyet olsun canımmmm çok beğendim menünü hoşaffa bayıldım özelliklerrr

canım bizim okula taşımalı öğrencilerde geliyor öğlen yemek veriyoruz onlara bugün nöbetçiydim öğle yemeğini okulda yedim

bak yaaa :) burada hamile olmak için can atan varrr sendee olmayayım diyorsun:))) ay ay şaka bir yana iki tane bıdık zor olur dimi birde dr un 3 yıl bebiş yok demiş sen tedbirli davran mademse

ben üçüz istiyom ama

canım biraz büyük olsa hani 4 yaşında filan hamile kalsamda umursamam ama hem bebikim çok minik onun sütünün hakkı zaten 18 ay onun rıskınıda engellemek istemiyorum...annem bana hamile kaldığında abim 7 aylıkmış birde seviyormuş ki emmeyi sorma tabi beni öğrenince kesmiş hemen memeden abişimi...annem diyoki sen de 5 gün emdin bidaha emmedin hem abinin hakkına el koydun hemde emmedin boşa gitti sütlerim hep senin yüzünden diyor :)))))))

canim sana demistim gebe degilsin diye.:) hadi gozun aydin

selam kizlar nasilsiniz? ben iyiym kahvaltimi yaptim. bugun cay yok. cunki speacle k nin uzerine cay gitmiyor:)

birazdan arkadasim okula giderken ogluna bana birakacak. sali prs gunleri birakiyor, 2 yasinda cok sevimli masallah.

bugunki menum

sabah : speacle k

ogle : henuz karar vermedim

aksam : speacle k

sporumu aksamustu yapicam artikins)

Asli cigim cok uzuldum ya, bencede elisi kagisiyla bozuldugunu sanmiyorum. Sucu baskasina atmasi ne kolay yaa.Makineli aletlerin nezaman neasil bozuldugu belli olmuyor. Belki teknik sorundur canim. Ogretmen arkadaslarinda biraz anlayisli olmaya davet ediyorum, tekrarda gecmis olsun.

Kizlar biliyorsunuz abim evlendi 2 ay once. dun ruyamda abimin bebegi olmus gordum. bir erkek bebek. Hayirlisi bakalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…