- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.801
600 tl mimakinenin kendisi o kadar etmez bee öle saçmalıkmı olur...günah keçisi bulmaya çalışıyolardır yada biri bozmuştur suç kendinden gitsin diye sana atıyordur topu aslıcığım..sıkma canını hiç elişi kağıdından bozulmaz o tarz makinalar...
yuh kaç kere yollamış aynı şeyi..aslıcığım merhaba canım nasılsın????günde iki öğün nesfit yemeyi düşünüyorum çünkü kilom aynı yaa o kadar spor yapıyorum kaç gündür...ama ciddi sıkılaşma var vee hiç selülütüm kalmadı
kızlar gebelik testi yaptım ve sonuç negatif şükür allaha...yaa bu ay bi hastalanayım hemen gidip spral taktıracam.o kadar da bu ay olacam diye bekledim bi olamadım gitti karnım davul gibi
selam kızlar ben geldim
nöbetçiydim bugün yorucu geçti
bugün çok sinirlendim
bizim okulun fotokobi makinesi bozuldu şöyle bozuldu yer yer silik çıkarıyor toneri biterken olur ya onun gibi
ben bazen normal kağıt değilde elişi kağıdına çıkartırım bazı şeyleri
bugün oturmuşlar hanımefendiler bu yüzden fotokobi makinesinin zarar gördüğüne kanaat getirmişler
bana biri hocam zararı verebilir elişi kağıdına çıkarmak adamlar 600 tl diye hasar için dedi bir daha çıkartmayın ben bozuldum suçlu hissettim kendimi derse girdim hep aklım bunda benim yüzümden bozuldu diye sordum adamlar mı dedi elişi kağıdı yüzünden diye biri dedi ki adam mı geldi bakmaya benim haberim yok biz acaba yağlı kağıt ya o yüzden olabilir mi dedik diyo bende dedim ki bana böyle dendi 600 tl lik masraf var dediler bend eadam söyledi bu yüzden olmuştur diye sandım kendi kendilerine karar veriyorlar sinirlendim
tamirci dedi bu yüzden oluyormuş hocam yapmayalım bir daha tamam bişey demem zaten moralim bozulmuş benim yüüzmden oldu diye ama böyle bişey yok kendilerince fikir üretiyorlar
canım evli olmayınca her gün yemek yapılmıyor tabi bide fazla yapıyoz bir hafta yiyoruz aynı yemeği
sağol cnaım valla hiç farketmemiştim 1. olduğuma sen diyince farkettim
afiyet olsun canımmmm çok beğendim menünü hoşaffa bayıldım özelliklerrrsabah
2 tost ekmeği ile yapılmış peynirli tost
1 bardak çay
öğle
3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
1 kepçe hoşaf
1 dilim ekmek
:))) çok spor yapasım geldiii:)))) bakkk bu sloganı sevmiyorumtebrik ediyorum seni canım yılmak yok yola devam ben bgn çok yoruldum perişan durumdayım ama yinede sporumu yapacağım
hımsss sen işin kolyını bulmuşssun şekerim madem dinleneceksin kaç tabi:))), ama gezecem diyede dediğin gibi defnoşu hasta etmeyin kuzucuk. biz kurban bayramlarında kayınbalidemlerle birlikte hareket ediyoruzzz onların kurbanı bizimki birde bu sene bekar kanyımın kurrbanı canımız çıkacakben varya annemin yanına beyşehire kaçıyorum kocamıda alıp..kurbanıda orda kestiriyoruz elimi bi işe de sürmüyorum çok rahat ediyorum valla...bu sefer defnoşumuz da var işten kaytarmak için ayrı sebep daha :)) zaten gezme işi bitiyor oraya gittikmiydi herkesi telefonla arayıp mübarekliyoz bayramlarını..bu sene kısmet olursa yine çok istiyoruz ama belki hava değişikliği defnoşu bozar diye gitmeyiz...
kızlar gebelik testi yaptım ve sonuç negatif şükür allaha...yaa bu ay bi hastalanayım hemen gidip spral taktıracam.o kadar da bu ay olacam diye bekledim bi olamadım gitti karnım davul gibi
olursın canım doğumdna sonra düzensizlikler normal değil mi
hımsss sen işin kolyını bulmuşssun şekerim madem dinleneceksin kaç tabi:))), ama gezecem diyede dediğin gibi defnoşu hasta etmeyin kuzucuk. biz kurban bayramlarında kayınbalidemlerle birlikte hareket ediyoruzzz onların kurbanı bizimki birde bu sene bekar kanyımın kurrbanı canımız çıkacak( geçen sene çok yorulmuştummm gelen gidende çok olmuştu bu sene farklı taktikle rizleyeceğim DD
aman sallamışlarr bir günah keçisi aramışlar seni bulmuşlarrrr için rahat etmesi için arayıp sorrr takılma böylee ufak şwylere canımcımm
hımssss 1 hafta aynı yemek yenirmi yaws zehirlenmeyin bakalım:)) ben en fazla 3 gün tutarım yemeği dolapta hoş günlerce kalan yemeğim olmazbu boğazla hepsi gidiyor:))
tebrikler şekerim, ben hatırlatırım kaçmaz benm gözümden:)))
afiyet olsun canımmmm çok beğendim menünü hoşaffa bayıldım özelliklerrr
bak yaaa :) burada hamile olmak için can atan varrr sendee olmayayım diyorsun:))) ay ay şaka bir yana iki tane bıdık zor olur dimi birde dr un 3 yıl bebiş yok demiş sen tedbirli davran mademse
bak yaaa :) burada hamile olmak için can atan varrr sendee olmayayım diyorsun:))) ay ay şaka bir yana iki tane bıdık zor olur dimi birde dr un 3 yıl bebiş yok demiş sen tedbirli davran mademse
03/10/2011 mesaj sayım listesi
selinay izinli
nazco izinli
fatta 83 izinli sanırım
aytaç izinli
melekayşe izinli
aynalar 29
fiyona_07 13
mihracee 24
pincat87 9
prenses 8
dudujan 8
bukadar kızlarrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?