- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.821
canim sana demistim gebe degilsin diye.:) hadi gozun aydin
bugunki menum
sabah : speacle k
ogle : henuz karar vermedim
aksam : speacle k
sporumu aksamustu yapicam artikins)
Asli cigim cok uzuldum ya, bencede elisi kagisiyla bozuldugunu sanmiyorum. Sucu baskasina atmasi ne kolay yaa.Makineli aletlerin nezaman neasil bozuldugu belli olmuyor. Belki teknik sorundur canim. Ogretmen arkadaslarinda biraz anlayisli olmaya davet ediyorum, tekrarda gecmis olsun.
Kizlar biliyorsunuz abim evlendi 2 ay once. dun ruyamda abimin bebegi olmus gordum. bir erkek bebek. Hayirlisi bakalim:)
aynen canım benimde öyle çok sinir bozucu birşey motivasyonu düşürüyorkızlar hepinize günaydın yaa ben çok yavaş kilo vermeye başladım..
duraksama dönemimi ne bişi oluyomuş ondanmı ki????
bende anneme çok özledim bir an önce tatil olsada eve gitsemneyse kimsecikler yok ben işe gidecem şimdi akşama görüşürüz...off hiç işe gidesim yokkurban bayramı gelsede tatil yapsak
03/10/2011 mesaj sayım listesi
selinay izinli
nazco izinli
fatta 83 izinli sanırım
aytaç izinli
melekayşe izinli
aynalar 29
fiyona_07 13
mihracee 24
pincat87 9
prenses 8
dudujan 8
bukadar kızlarrr....
insanlara akıl sır ermiyor tatlım ne desem bilemedimselam kızlar ben geldim
nöbetçiydim bugün yorucu geçti
bugün çok sinirlendim
bizim okulun fotokobi makinesi bozuldu şöyle bozuldu yer yer silik çıkarıyor toneri biterken olur ya onun gibi
ben bazen normal kağıt değilde elişi kağıdına çıkartırım bazı şeyleri
bugün oturmuşlar hanımefendiler bu yüzden fotokobi makinesinin zarar gördüğüne kanaat getirmişler
bana biri hocam zararı verebilir elişi kağıdına çıkarmak adamlar 600 tl diye hasar için dedi bir daha çıkartmayın ben bozuldum suçlu hissettim kendimi derse girdim hep aklım bunda benim yüzümden bozuldu diye sordum adamlar mı dedi elişi kağıdı yüzünden diye biri dedi ki adam mı geldi bakmaya benim haberim yok biz acaba yağlı kağıt ya o yüzden olabilir mi dedik diyo bende dedim ki bana böyle dendi 600 tl lik masraf var dediler bend eadam söyledi bu yüzden olmuştur diye sandım kendi kendilerine karar veriyorlar sinirlendim
tamirci dedi bu yüzden oluyormuş hocam yapmayalım bir daha tamam bişey demem zaten moralim bozulmuş benim yüüzmden oldu diye ama böyle bişey yok kendilerince fikir üretiyorlar
kızlar gebelik testi yaptım ve sonuç negatif şükür allaha...yaa bu ay bi hastalanayım hemen gidip spral taktıracam.o kadar da bu ay olacam diye bekledim bi olamadım gitti karnım davul gibi
offfff ben hiç gerçekleştirebileceklerini sanmıyorum tatlım anlarlar ne kadar saçma olduğunu öğretmenlik gibi kutsal mesleği ne hala getiriyorlarkızlar çok kötü bir haber aldım
son zamanlarda bizim bakanın saçmaladığı şeyler gerçekleşmeye başladı
mersin pilot bölge olmuş orda öğretmenler sabah 8 akşam 5 e kadar okuldaymışlar dersten sonra boş boş okulda oturuyorlarmış cumarteside dönüşümlü okulda oluyorlarmış
kırıkkale ve yozgatta pilot bölge olmuş onlarda performansa dayalı maaşı yapıyormuş arkadaşım anlatıyor veliler öğretmene puan verecekmiş hizmetli puan verecekmiş müdür puan verecekmiş ona göre maaşı belirlenecekmiş
allah sonumuzu hayır etsin
nasıl oldun canım iyileştin mi iyiceben geldim nasılsınız
nasıl oldun canım iyileştin mi iyice
aynen öyle bayramlarda kaçamıyorum hiçbiryere bir bekar abimiz varr ama hiç ama hiç niyeti yok evlenmeyeeeeeeeeeeeeeevalla sen bide tek gelinsin kaçışın yokartıkın ikinci gelin gelene kadar işlerin hepsi sende :)))
bozma canım moralini heryerde var öyle tiplerr salla tınlama.canım öyle ama moralim bozuldu işte
canım bide benim elim aza gitmiyor hep çok yapıyorum
afiyet olsun canım hep öyle güzel beslen fıstık. :)sağol canım benim
canım bizim okula taşımalı öğrencilerde geliyor öğlen yemek veriyoruz onlara bugün nöbetçiydim öğle yemeğini okulda yedim
ben üçüz istiyom ama
:canım biraz büyük olsa hani 4 yaşında filan hamile kalsamda umursamam ama hem bebikim çok minik onun sütünün hakkı zaten 18 ay onun rıskınıda engellemek istemiyorum...annem bana hamile kaldığında abim 7 aylıkmış birde seviyormuş ki emmeyi sorma tabi beni öğrenince kesmiş hemen memeden abişimi...annem diyoki sen de 5 gün emdin bidaha emmedin hem abinin hakkına el koydun hemde emmedin boşa gitti sütlerim hep senin yüzünden diyor :)))))))
Mihracee , kurban bayraminda ilk gun is cok yorucu gecer ,ama sonu guzel olur, dolapta etler, istedigin zaman cikar ye, sabah kahvaltida kavurma , bide manevi olarak verilen huzur , gorevinin yerine gelmesi falan. guzel seyler... biz burda oyle seyler yasamiyoruz, o hisleri 5 yil oldu hissetmeyeli. Ama bekarken anneme hep yaprdim ederdim etleri keserken.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?