Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mihracee , kurban bayraminda ilk gun is cok yorucu gecer ,ama sonu guzel olur, dolapta etler, istedigin zaman cikar ye, sabah kahvaltida kavurma , bide manevi olarak verilen huzur , gorevinin yerine gelmesi falan. guzel seyler... biz burda oyle seyler yasamiyoruz, o hisleri 5 yil oldu hissetmeyeli. Ama bekarken anneme hep yaprdim ederdim etleri keserken.

fiyona_07 isten kacma tekniklerin guzelmis sekerim zaten cocuk basli basina kacma teknigi:) bebegim var emzireyim, dur altini degistireyim, yemegi yedireyim derken, karsidaki "aman sen elini sokma bebegine bak der"

yine ben nassınız

akşam yemeğim

5 kaşık domatesli makarna
1 salkım üzüm

ara
küçük bir dilim tavuk göğsü
2 bardak çay

canım bide ben nöbetçiyim ya teneffüste bahçedeydim ben yokken müdüre arkadaş elişi kağıda çıkarıyor acaba ondan mı demişler müdürde olabilir demiş o zaman arkadaşa söyleyelimde bir daha elişi kağıdına çıakrtmasın demişler gelde çıldırma

Kizlar biliyorsunuz abim evlendi 2 ay once. dun ruyamda abimin bebegi olmus gordum. bir erkek bebek. Hayirlisi bakalim:)

hadi canım hayırlısı belki yengen hamiledir

bgn ki menüm
sabah 1 dilimin yarısı ıspanaklı börek
1 kk peynir
4 adet yeşil zeytin
1 adet yeşil biber
domates salatalık
1 adet turunç reçeli tanesinden
ara 1 küçük elma
öğlen 1 kase tarhana çorbası
2 adet lahana sarması
ara 4 badem 1 salkım üzüm
akşam 1 kase nesfit
1 adet erik

bgn hiç ekmek yememişim kızlar şimdi fark ettim yazıncane hoş

kızlar hepinize günaydın yaa ben çok yavaş kilo vermeye başladım..
duraksama dönemimi ne bişi oluyomuş ondanmı ki????
aynen canım benimde öyle çok sinir bozucu birşey motivasyonu düşürüyor

neyse kimsecikler yok ben işe gidecem şimdi akşama görüşürüz...off hiç işe gidesim yokkurban bayramı gelsede tatil yapsak
bende anneme çok özledim bir an önce tatil olsada eve gitsem

ellerine sağlık canım

insanlara akıl sır ermiyor tatlım ne desem bilemedim
kızlar gebelik testi yaptım ve sonuç negatif şükür allaha...yaa bu ay bi hastalanayım hemen gidip spral taktıracam.o kadar da bu ay olacam diye bekledim bi olamadım gitti karnım davul gibi

geçmiş olsun canım

offfff ben hiç gerçekleştirebileceklerini sanmıyorum tatlım anlarlar ne kadar saçma olduğunu öğretmenlik gibi kutsal mesleği ne hala getiriyorlar

ben geldim nasılsınız
nasıl oldun canım iyileştin mi iyice

kızlar grip salgını varmış bugün hoca söyledi sağlık mikrobiyoloji dersinde o hoca ne zaman salgın olacak dese sınıfça bir hafta yatıyoruz hastalığı kendisinin başlattığın korkuyoruz
aman dikkat edelim kızlar

canım öyle ama moralim bozuldu işte

canım bide benim elim aza gitmiyor hep çok yapıyorum
bozma canım moralini heryerde var öyle tiplerr salla tınlama.
D hehe demek elin aza gitmiyorr az yaparsan az yersinizzz hehe, ben yemeklerimi hergün taze yapıyorum ve hep iki kişiliktir kalmazdıı hiç, diyete başladığımdan beri yemeklerim kalıyor yaaa 3.gün kalan yemekleri ben yiyiorum eşime başka şey yapıyorumDD az yiyincee hehe

sağol canım benim

canım bizim okula taşımalı öğrencilerde geliyor öğlen yemek veriyoruz onlara bugün nöbetçiydim öğle yemeğini okulda yedim

ben üçüz istiyom ama
afiyet olsun canım hep öyle güzel beslen fıstık. :)
üçüzmü amanın eminmisin birdaha düşün derimD kızzz kafayı yersin vallaa:)) hayırlısı ne diyim hehe Allah gönlüne göre versin

:
hımss olay anlaşılmıştırrr :) ozaman hayırlı vakitte olsun inş. canım yaa. ee ikizi üçüzleri olanlar neyapıyor onların hakkı ne olcak hehe

canım dediğin gibi geçiyor gerçekten,yorucu ama güzel. Ben adanalıyım biz ramazanda adanaya ailemin yanıan gidiyoruz kurbandada burada kayınvalidemlerle geçiroyruzz. evimizin arası arabayla 15-20 dk taş çatlasın sırf bayram sabahı birlikte olalım diye kayıncalidemlerde kalıyoruzz sırf adandayken özenmesinler diye. Ama saçmalamışım geçen sene farkettim bu yıl öyle yapmıcammm çünkü hışım çıkıyorrrrr.inş. send aile kavuşursun onlarlaa güzel bayramlar geçirisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…