- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.841
afiyet olsun canım çok güzel olmuşşşyine ben nassınız
akşam yemeğim
5 kaşık domatesli makarna
1 salkım üzüm
ara
küçük bir dilim tavuk göğsü
2 bardak çay
hakikaten hiç yemek yok canım yaaaa sen nasılböyle geçiştirdinn ama bence çok güzelbgn ki menüm
sabah 1 dilimin yarısı ıspanaklı börek
1 kk peynir
4 adet yeşil zeytin
1 adet yeşil biber
domates salatalık
1 adet turunç reçeli tanesinden
ara 1 küçük elma
öğlen 1 kase tarhana çorbası
2 adet lahana sarması
ara 4 badem 1 salkım üzüm
akşam 1 kase nesfit
1 adet erik
bgn hiç ekmek yememişim kızlar şimdi fark ettim yazıncane hoş
afiyet olsun canım çok güzel olmuşşş
afiyet olsun canım hep öyle güzel beslen fıstık. :)
üçüzmü amanın eminmisin birdaha düşün derimD kızzz kafayı yersin vallaa:)) hayırlısı ne diyim hehe Allah gönlüne göre versin
sileyim yaaa okumaya bile gönlüm elvermedi yok yok kötü örnek teşkil ediyorum sildim bugün
canım nezleye göndü burnum akıyo
başa geldi çekcez artık
aynen canım benimde öyle çok sinir bozucu birşey motivasyonu düşürüyor
bende anneme çok özledim bir an önce tatil olsada eve gitsem
:
hımss olay anlaşılmıştırrr :) ozaman hayırlı vakitte olsun inş. canım yaa. ee ikizi üçüzleri olanlar neyapıyor onların hakkı ne olcak hehe
hakikaten hiç yemek yok canım yaaaa sen nasılböyle geçiştirdinn ama bence çok güzelsenin yerine ben yedim:d
sileyim yaaa okumaya bile gönlüm elvermedi yok yok kötü örnek teşkil ediyorum sildim bugün
tşk edrm canım
silme silme yaz çabuk
ilahi ilknürkız o başka o zaman emzirrirsin tek gebelikten gelen çocuklar annelerini istediği kadar emebilir.benim anlatmak istediğim,şimdi ben mesela defneyi emzirirken birdaha hamile kalırsam sütüm defneyi zehirleyebiliyor o yüzden sütten kesmem gerekiyor bebeğimi erkenden...olay bu yani :))))))aynı anda üçüz dördüz hatta beşiz bile emzirebilirsin....
yaa ben doyuyorum bunlarla fazlasını istemiyor bünye..sanırım bünyem alıştığı için bu rutine kilom aynı kalıyor..ne yapsam ki acebe sporumu çoğaltsam..:44::44::44:
neyi sildin sen bakiim yediklerini mi yoksa..çabuk yaz ne yediysen bizde sana kızalım sende bi daha yeme
04/10/2011 mesaj sayım listesi
aynalar: 12
dudujan: 7
fiyona : 19
mihracee : 33
fatta : 8
prenses : 9
kızlarr kusura bakmayın böyle hızlı şekilde yapıyorum ama yoğunum öpüyorum çok
kızlarr dün sabah kahvaltımdan sonra sadece 1 tane küçük kurabiye yemiştim canım istememişti akşamda ablamdaydım ve yediklerim
2. yemek kaşığı pilav
yarım kase çorba
suu
ekmek hiç yemedim
bu sabah ki kahvaltım
3. dilim ekmek
2. çay kaşığı reçel
2. ince küçük dilim kaşar peyniri
şekersiz çayy ve suuu
bu hfta hiç iştahım yok kızlarr yaaa :44::44::44::44::44::44:
şunuda sölimm ve çıkıyımmm kızlarr
buraya katılmadan önce aldığım kot pantolonumm vardı ki biliyosun diete başladığımda beri kıyafet alışverişi yapmıyorum veeeee bugün o pantolunumu giydimm sonuççç şöyleeee bacakları bol ve belimden düşüyorrrr kızlarr gömleklerimin de üst kısmı artık daha rahat kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?