Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hakikaten hiç yemek yok canım yaaaa sen nasılböyle geçiştirdinn ama bence çok güzel senin yerine ben yedim:d

sileyim yaaa okumaya bile gönlüm elvermedi yok yok kötü örnek teşkil ediyorum sildim bugün

Son düzenleme:
afiyet olsun canım çok güzel olmuşşş

tşk edrm canım

afiyet olsun canım hep öyle güzel beslen fıstık. :)
üçüzmü amanın eminmisin birdaha düşün derimD kızzz kafayı yersin vallaa:)) hayırlısı ne diyim hehe Allah gönlüne göre versin

amin canım amin

sileyim yaaa okumaya bile gönlüm elvermedi yok yok kötü örnek teşkil ediyorum sildim bugün

silme silme yaz çabuk

aynen canım benimde öyle çok sinir bozucu birşey motivasyonu düşürüyor

bende anneme çok özledim bir an önce tatil olsada eve gitsem

evet ama ben yılmıyorum çok azimli bi şekilde spora dwvam ediyorum kilo azalması olmasada selilütlerim gidiyor o hoşuma gidiyor :))))))))))))
bende çok özledim annemi ama beyşehir çok soğukmuş belki gitmeyiz defnecik hastalanmasın diye

:
hımss olay anlaşılmıştırrr :) ozaman hayırlı vakitte olsun inş. canım yaa. ee ikizi üçüzleri olanlar neyapıyor onların hakkı ne olcak hehe

ilahi ilknür kız o başka o zaman emzirrirsin tek gebelikten gelen çocuklar annelerini istediği kadar emebilir.benim anlatmak istediğim,şimdi ben mesela defneyi emzirirken birdaha hamile kalırsam sütüm defneyi zehirleyebiliyor o yüzden sütten kesmem gerekiyor bebeğimi erkenden...olay bu yani :))))))aynı anda üçüz dördüz hatta beşiz bile emzirebilirsin....

hakikaten hiç yemek yok canım yaaaa sen nasılböyle geçiştirdinn ama bence çok güzel senin yerine ben yedim:d

yaa ben doyuyorum bunlarla fazlasını istemiyor bünye..sanırım bünyem alıştığı için bu rutine kilom aynı kalıyor..ne yapsam ki acebe sporumu çoğaltsam..:44::44::44:

Son düzenleme:

DD ay tamam hayatım cahilliğime ver:))) ben okadarını bilmiyordummmm

yaa ben doyuyorum bunlarla fazlasını istemiyor bünye..sanırım bünyem alıştığı için bu rutine kilom aynı kalıyor..ne yapsam ki acebe sporumu çoğaltsam..:44::44::44:

hımsss bence yüklenme bir haftaaa sakin geçirrr sonra tekrar canlan ben geçen haftaa hiç veremedim kilitlendim neyaptıysam olmadı bu hafta fena gitmiyorum

neyi sildin sen bakiim yediklerini mi yoksa..çabuk yaz ne yediysen bizde sana kızalım sende bi daha yeme

yok yok yazamam yazdım okuyamadım bile ben kendime çok kızdım ceza olarakta jimnastiğin hareketlerini çoğalttımD her akşam yapıyorum artık spor canım rutinebağladım inş. devamıda gelir

günaydın şekerlerimmmm tatlı ihtiyacımı buradan akrşılıyorum yawss bünyeme iyi geliyorsunuzz sizleri sevmeeekkk.

bugünkü kahvaltım
çeyrek poğaça
3-4 dili domates
3-4 dilim salatalık
4 -5 çatal pastırma
şekersiz çayyy

şimide suyumu içeceğim:))

04/10/2011 mesaj sayım listesi

aynalar: 12
dudujan: 7
fiyona : 19
mihracee : 33
fatta : 8
prenses : 9

kızlarr kusura bakmayın böyle hızlı şekilde yapıyorum ama yoğunum öpüyorum çok

kızlarr dün sabah kahvaltımdan sonra sadece 1 tane küçük kurabiye yemiştim canım istememişti akşamda ablamdaydım ve yediklerim

2. yemek kaşığı pilav
yarım kase çorba
suu
ekmek hiç yemedim

bu sabah ki kahvaltım

3. dilim ekmek
2. çay kaşığı reçel
2. ince küçük dilim kaşar peyniri
şekersiz çayy ve suuu

bu hfta hiç iştahım yok kızlarr yaaa :44::44::44::44::44::44:

şunuda sölimm ve çıkıyımmm kızlarr

buraya katılmadan önce aldığım kot pantolonumm vardı ki biliyosun diete başladığımda beri kıyafet alışverişi yapmıyorum veeeee bugün o pantolunumu giydimm sonuççç şöyleeee bacakları bol ve belimden düşüyorrrr kızlarr gömleklerimin de üst kısmı artık daha rahat kapanıyor

04/10/2011 mesaj sayım listesi

aynalar: 12
dudujan: 7
fiyona : 19
mihracee : 33
fatta : 8
prenses : 9

kızlarr kusura bakmayın böyle hızlı şekilde yapıyorum ama yoğunum öpüyorum çok

canım eline sağlık ( nekadar az kişi kalmışızz yaaa yeni birilerini alsakk aramızaaaaa(( taze diyetçilerr gerek bizeee

afiyet olsuncanım çok ama çok az olmuş menünn inş. güçsüz bırakmamıştır senii güzel başarılı

süper arkadaşım tebrik ederim seniii darısıdaaaa bizlere olsun inş.. ayy sen şimdi daha çokk isteklenmişssindir zayıflamak için harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…