- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.861
süper arkadaşım tebrik ederim seniii darısıdaaaa bizlere olsun inş.. ayy sen şimdi daha çokk isteklenmişssindir zayıflamak için harika
kızlar kahvaltımı yazmıştım şimdide öğlen yemeğimi yazayım
akşama birşey yemek istemiyorum inş. başarırım
öğlen
1 küçük hamburger( ekmeğide köfteside çokküçüktü, yanında ki kızartmaları yemedim birtane dahi, ketçap ve mayonezde kullanmadım)
500 ml su
selam kızlar
ben iyice kötüleşiyorum
ateşim var
yarın nefes alamaz duruma gelirim
yatsam uyusam iyi olur ama bir sürü işim var
canım benim yaa geçmiş olsunn gıtsene bı doktora yaaa
ayyy evett hayatım inşallahh devamıda gelirrrrr
inş. akşama yemezsin hayatımm menün korkutucu değill bencee
selam kızlar
ben iyice kötüleşiyorum
ateşim var
yarın nefes alamaz duruma gelirim
yatsam uyusam iyi olur ama bir sürü işim var
doktorları sevmiyorum canım antibiyotik vercek ben onu içtim bile
dinlenmeden geçmez bu mecburen 1 hafta çekcem
canım hoşş geldinnnn, ay sanada geçmiş olsun nazaramı geldi takımımızkızlar ben geldimmmmmm gözlerim ağrıyoooo yaaaaaaa kaşınıyordaa alerji oldum yine sanırım
bu arada soda içiyorummm
canım hoşş geldinnnn, ay sanada geçmiş olsun nazaramı geldi takımımız(( kıyamam.
bende sıcak su içiyorum
heee kızzz arkada pısırık oturan başı önündeki tip vardı ya şaşı ve dişlekkk ,bi de keçe gibi saçlarhehe afiyet olsun şimdiden inan pişma olmayacaksın mutlaka yap:)). ay evet send emilföy ve yaşpasta menüsüyle karşı karşıya kalmışssınD yoksa bana gelen senmiydin D
selam kızlar ben geldim
nöbetçiydim bugün yorucu geçti
bugün çok sinirlendim
bizim okulun fotokobi makinesi bozuldu şöyle bozuldu yer yer silik çıkarıyor toneri biterken olur ya onun gibi
ben bazen normal kağıt değilde elişi kağıdına çıkartırım bazı şeyleri
bugün oturmuşlar hanımefendiler bu yüzden fotokobi makinesinin zarar gördüğüne kanaat getirmişler
bana biri hocam zararı verebilir elişi kağıdına çıkarmak adamlar 600 tl diye hasar için dedi bir daha çıkartmayın ben bozuldum suçlu hissettim kendimi derse girdim hep aklım bunda benim yüzümden bozuldu diye sordum adamlar mı dedi elişi kağıdı yüzünden diye biri dedi ki adam mı geldi bakmaya benim haberim yok biz acaba yağlı kağıt ya o yüzden olabilir mi dedik diyo bende dedim ki bana böyle dendi 600 tl lik masraf var dediler bend eadam söyledi bu yüzden olmuştur diye sandım kendi kendilerine karar veriyorlar sinirlendim
tamirci dedi bu yüzden oluyormuş hocam yapmayalım bir daha tamam bişey demem zaten moralim bozulmuş benim yüüzmden oldu diye ama böyle bişey yok kendilerince fikir üretiyorlar
ne olduysa şu hüsodan sonra oldu..o adamı hiç sevemedim gitti yafff...canım evli olmayınca her gün yemek yapılmıyor tabi bide fazla yapıyoz bir hafta yiyoruz aynı yemeği
canım ben sana daha önce dedim 2-3 hafta sonra kilo vermen yavaşlayacak gram gram vereceksin hatta bazen duraklama dönemine gircen
sen diyetten çok sağlıklı besleniyordun canım biraz daha kısarsan yediklerini kilo vermen hızlanır
ellerine sağlık canım
canım bu şikayetler hep vardı öğretmenler az çalışıyo bol tatil yapıyo diye
ama ben öğretmenler kadar fedakarlık yapan başka meslek tanımıyorum
hangi meslek hayvanın bile kalmayacağı yerde lojman diye kalıyor
hangi meslek çalıştığı yerin temizliğini boyasını yapıyor
hangi meslek çalıştığı yerin kömürü bitti diye para toplayıp çaşıltığı yere alıyor
malesef öğretmenlere saygı kalmadı bunuda bakanlığımız yaptı sağolsun(!)
siz hiç içişleri bakanının çıkıp polislere milleti üzerseniz bende sizi üzerim dediğini duydunuz mu polislerin yaptıkları haksızlıkları kanunsuzlukları kapattılar görmezden geldiler
milli eğitim bakanlığı kuruldu kurulalı kaç tane eğitimci bakan geldi eğitime eğitimin e sinden anlamayan kişiler bakan oldu hep
bacımmm haydeenn kim tutar seniiii....yuh kaç kere yollamış aynı şeyi..aslıcığım merhaba canım nasılsın????günde iki öğün nesfit yemeyi düşünüyorum çünkü kilom aynı yaa o kadar spor yapıyorum kaç gündür...ama ciddi sıkılaşma var vee hiç selülütüm kalmadı
bacım yaa korkmuyon mu spralden yaaaakızlar gebelik testi yaptım ve sonuç negatif şükür allaha...yaa bu ay bi hastalanayım hemen gidip spral taktıracam.o kadar da bu ay olacam diye bekledim bi olamadım gitti karnım davul gibi
hımsss sen işin kolyını bulmuşssun şekerim madem dinleneceksin kaç tabi:))), ama gezecem diyede dediğin gibi defnoşu hasta etmeyin kuzucuk. biz kurban bayramlarında kayınbalidemlerle birlikte hareket ediyoruzzz onların kurbanı bizimki birde bu sene bekar kanyımın kurrbanı canımız çıkacak( geçen sene çok yorulmuştummm gelen gidende çok olmuştu bu sene farklı taktikle rizleyeceğim DD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?