Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar kahvaltımı yazmıştım şimdide öğlen yemeğimi yazayım
akşama birşey yemek istemiyorum inş. başarırım

öğlen
1 küçük hamburger( ekmeğide köfteside çokküçüktü, yanında ki kızartmaları yemedim birtane dahi, ketçap ve mayonezde kullanmadım)
500 ml su

inş. akşama yemezsin hayatımm menün korkutucu değill bencee

selam kızlar
ben iyice kötüleşiyorum
ateşim var
yarın nefes alamaz duruma gelirim
yatsam uyusam iyi olur ama bir sürü işim var

doktorları sevmiyorum canım antibiyotik vercek ben onu içtim bile
dinlenmeden geçmez bu mecburen 1 hafta çekcem

ay bende sevmem ama mecbur kalınca gidiliyorrr fıstıkkkk dr hastalığı kokrutuyorr öcü gibi geiyor hastalığa gitmeyince zor atlatılıyor

kızlar ben geldimmmmmm gözlerim ağrıyoooo yaaaaaaa kaşınıyordaa alerji oldum yine sanırım

bu arada soda içiyorummm

selam canlar...bugün bi türlü girmek nasip olmdı büroda..kombiden kayanklı sanırım sigortalarımız atıyo sürekli elektrik yok...evdeyim şu an....
dün yedikerlimi yazıyım hemen
sabah ve öğle yemeğim birleşti mutfakta ustalar vardı diye...
saat 7de kalkmama rağmen saat 11de bişeyler yapabildik anca...3 dilim ekmek,3 dilim salam,1 kk peynir,domates,4 yeşil zeytin,1 çay kaşığı sarelle
ikindi 3 çatal yaş pasta
akşam 4 erik,yarım elma

epey saçma olmuş yaa şimdi yazınca farkettim:))
bugünkiler
sabah 1 dilim ekmek,1 kk peynir,1 yumurta
öğle 3 ceviz,1 dilim ekmek,1 yemek kaşığı patlıcan yemeği
ikindi 1 poğaça
akşam 1 köfte,bol salata,3 yemek kaşığı pilav,1 dilim ekmek

şimcik birazdan da yarım saatlik yürüyüşümüzü yapmaya çıkcaz kocişle....
kimseler yokken bende bi geçmiş yapam madem

hehe afiyet olsun şimdiden inan pişma olmayacaksın mutlaka yap:)). ay evet send emilföy ve yaşpasta menüsüyle karşı karşıya kalmışssınD yoksa bana gelen senmiydinD
heee kızzz arkada pısırık oturan başı önündeki tip vardı ya şaşı ve dişlekkk ,bi de keçe gibi saçlaraha bu da fotom...işte o bendim:))))

ayyyy cehalet diom başka da bişey demiom....yaa toner bitmiş olamaz mı aslı?ya da bazen lazer kısmı tozlanıyor ve temizlenmesi lazım..ondan olmuştur...ne ezik insanlar yaaaaa.saçmalığa bak....oturup fotokopi makinası için tamirci olmuşlar...kızım deseydin keske bu kadar bilgili insanlar dururken neden tamirci çağırıyosak boşuna masraf:))))neyse kaptanım çiçeeeğğeemm..boşver sanırım en iisi bu....

ne olduysa şu hüsodan sonra oldu..o adamı hiç sevemedim gitti yafff...
bacımmm haydeenn kim tutar seniiii....

kızlar gebelik testi yaptım ve sonuç negatif şükür allaha...yaa bu ay bi hastalanayım hemen gidip spral taktıracam.o kadar da bu ay olacam diye bekledim bi olamadım gitti karnım davul gibi
bacım yaa korkmuyon mu spralden yaaaa

hocaaammm bize de bi kaç teknik verir misiniz?gerçi şansa bak iki kurbanda da yanlız olcez heee heee heeee:))geçen kurbanda da bizi bırakıp köye gitmişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…