Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım öyle ama moralim bozuldu işte

canım bide benim elim aza gitmiyor hep çok yapıyorum

sağol canım benim

canım bizim okula taşımalı öğrencilerde geliyor öğlen yemek veriyoruz onlara bugün nöbetçiydim öğle yemeğini okulda yedim

ben üçüz istiyom ama
yaa koaptancımmm salla yaaa.hepsi suçlu arıyo resmen....
ben de üçüz istiyomm en azından ikiz.....
ii düşünmüşsüünn...hakkaten kzızz nie öle ettin kine?hem onunkini tutup hem kendininkini içmemişin ne ayıp:))cık cık cıkkk:))))

Kizlar biliyorsunuz abim evlendi 2 ay once. dun ruyamda abimin bebegi olmus gordum. bir erkek bebek. Hayirlisi bakalim:)
canım durumlar ne alemde abinle?biraz daha düzene girdmi mi?konuşabildin mi?
yaa slımm koyver gitsin yaaaa...insanlar ne anlar sen de öle saçmalık mı olur insanlar fotokopilerini kartona bile çıkartıyolar sadece düz beyaz kağıt olmak sorunda dil de..ya da en iisisi kkızların dediği gibi aç servisi sor yaa telle....sonra da lafı yapıştıtırsın herkesin yanında...cahilik ne köt şey işte felan dersin....
hee aynı taktıkkk ben de 3.gün yemeklerini yüzüm varmıyo ben yiiom:))herife kıyamıyom daha doğrusu:)))
afiyet olsun canım hep öyle güzel beslen fıstık. :)
üçüzmü amanın eminmisin birdaha düşün derimD kızzz kafayı yersin vallaa:)) hayırlısı ne diyim hehe Allah gönlüne göre versin
yaaa ben de üçüz ya da ikiz istiyorum yaaa...hep bi arada büyütürüz...

hee yaa hakkaten insan yaptıktan sonra safça bi hareket olduğunu fak ediyo çoğu şeyin...al bi tanede aynından burda var

yaa ben doyuyorum bunlarla fazlasını istemiyor bünye..sanırım bünyem alıştığı için bu rutine kilom aynı kalıyor..ne yapsam ki acebe sporumu çoğaltsam..:44::44::44:

canım kas su yağ yüzdeni kontrol ettir istersen..belki de spğor yapıyosun die kasın artmıştır yağın azalmıştır..ama k,ilon aynı gözüküyodur...

nasıl olıyımm kaptnacım son sürat hazırlıklara devamm..gelen gidenin arkası kesilmiyo bende....sen ne alemdesin?sizin tamirci tayfası ne ediii:))

canım ben şifayı kaptım fenayım kafamı tutacak halim yok ama çok işim var onlarla uğraşıyorum
okuld aherkes aynı bit koşuşturma sormayın

kızlar ben geldimmmmmm gözlerim ağrıyoooo yaaaaaaa kaşınıyordaa alerji oldum yine sanırım

bu arada soda içiyorummm
haydin bakalım fadikim yaza süper olcen...bu pozitife dönüş devam etcek inş..bu arada sınbıflar geçiliyo kurslara devam bilemiyorum yanimaşallah arkadaçıma....
canım ben şifayı kaptım fenayım kafamı tutacak halim yok ama çok işim var onlarla uğraşıyorum
okuld aherkes aynı bit koşuşturma sormayın
geçmiş olsun kaptancım yaa ıhlamur falan kaynat..bizim de ev ziyaretlerimiz devam ediyo akşamları...birazdan yine bi tanidiğa gitrcez hellalik için....benimki sesleninceye kadar takılıyım accık didiydim....sen bence ıhlamur kaynat..acıcık soğuyunca da bal koy içine..ama sakın sıcakken koyma zehire dönüüyo..sonra onu bol bol iç...bu arada bizimki yavaş yavaş ayaklanmaya başladı sanırfım....içerdekn öksürük aksırık sesleri geliiii

ayy hiçte sevmem
hacda edeceğin duaların listesini yaptın dimi canım

kaptancım bana müsade...biz çıkalım dio benimki...ben de anca hazırlanırım..sen de bi an öcne işşlerini bitir erkenden yat...bal da sevmediğine göre tek çaren istirahat...bi de yeşil biber bulursan onu ye..o da çok ii geliyo soğuk algınlığına...haydin öptüm seni.....ii gecelr....yaa çok ilginç yakınımdakiler uzağımda uzağımdakiler yakınımda...senle yazışırken bunu daha ii hissettim....sağoalsın yaa..şurada yazıştığımız üç beş cümle bile beni düşünen ve benimle konuşmaktan mutlu olan bi insanın olduğunu hissettirdi.ve ii geldin bana inan ki......neyse çiçeeeğemm geçmiş olsun tekrar...

ii akşamlar kuzularımm napıyorsunuz bakimm:))
kaptancım gördüm seni aşağıdaaaa:))) nasıl oldun birtanem.

bu arada akşam yemeğim
1 kepçe çorba
yarım salatık
yarım domates
yarım kırmızı biber
bir geçmiş yapayım geleyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…