- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.881
canım öyle ama moralim bozuldu işte
canım bide benim elim aza gitmiyor hep çok yapıyorum
yaa koaptancımmm salla yaaa.hepsi suçlu arıyo resmen....sağol canım benim
canım bizim okula taşımalı öğrencilerde geliyor öğlen yemek veriyoruz onlara bugün nöbetçiydim öğle yemeğini okulda yedim
ben üçüz istiyom ama
ii düşünmüşsüünn...hakkaten kzızz nie öle ettin kine?hem onunkini tutup hem kendininkini içmemişin ne ayıp:))cık cık cıkkk:))))canım biraz büyük olsa hani 4 yaşında filan hamile kalsamda umursamam ama hem bebikim çok minik onun sütünün hakkı zaten 18 ay onun rıskınıda engellemek istemiyorum...annem bana hamile kaldığında abim 7 aylıkmış birde seviyormuş ki emmeyi sorma tabi beni öğrenince kesmiş hemen memeden abişimi...annem diyoki sen de 5 gün emdin bidaha emmedin hem abinin hakkına el koydun hemde emmedin boşa gitti sütlerim hep senin yüzünden diyor :)))))))
canım durumlar ne alemde abinle?biraz daha düzene girdmi mi?konuşabildin mi?Kizlar biliyorsunuz abim evlendi 2 ay once. dun ruyamda abimin bebegi olmus gordum. bir erkek bebek. Hayirlisi bakalim:)
yaa slımm koyver gitsin yaaaa...insanlar ne anlar sen de öle saçmalık mı olur insanlar fotokopilerini kartona bile çıkartıyolar sadece düz beyaz kağıt olmak sorunda dil de..ya da en iisisi kkızların dediği gibi aç servisi sor yaa telle....sonra da lafı yapıştıtırsın herkesin yanında...cahilik ne köt şey işte felan dersin....canım bide ben nöbetçiyim ya teneffüste bahçedeydim ben yokken müdüre arkadaş elişi kağıda çıkarıyor acaba ondan mı demişler müdürde olabilir demiş o zaman arkadaşa söyleyelimde bir daha elişi kağıdına çıakrtmasın demişler gelde çıldırma
hadi canım hayırlısı belki yengen hamiledir
hee aynı taktıkkk ben de 3.gün yemeklerini yüzüm varmıyo ben yiiom:))herife kıyamıyom daha doğrusu:)))bozma canım moralini heryerde var öyle tiplerr salla tınlama.
D hehe demek elin aza gitmiyorr az yaparsan az yersinizzz hehe, ben yemeklerimi hergün taze yapıyorum ve hep iki kişiliktir kalmazdıı hiç, diyete başladığımdan beri yemeklerim kalıyor yaaa 3.gün kalan yemekleri ben yiyiorum eşime başka şey yapıyorum DD az yiyincee hehe
yaaa ben de üçüz ya da ikiz istiyorum yaaa...hep bi arada büyütürüz...afiyet olsun canım hep öyle güzel beslen fıstık. :)
üçüzmü amanın eminmisin birdaha düşün derimD kızzz kafayı yersin vallaa:)) hayırlısı ne diyim hehe Allah gönlüne göre versin
nasıl olıyımm kaptnacım son sürat hazırlıklara devamm..gelen gidenin arkası kesilmiyo bende....sen ne alemdesin?sizin tamirci tayfası ne ediii:))fatmaaaacıımmmm gördüm seni aşağıda nasılsın canım
hee yaa hakkaten insan yaptıktan sonra safça bi hareket olduğunu fak ediyo çoğu şeyin...al bi tanede aynından burda varcanım dediğin gibi geçiyor gerçekten,yorucu ama güzel. Ben adanalıyım biz ramazanda adanaya ailemin yanıan gidiyoruz kurbandada burada kayınvalidemlerle geçiroyruzz. evimizin arası arabayla 15-20 dk taş çatlasın sırf bayram sabahı birlikte olalım diye kayıncalidemlerde kalıyoruzz sırf adandayken özenmesinler diye. Ama saçmalamışım geçen sene farkettim bu yıl öyle yapmıcammm çünkü hışım çıkıyorrrrr.inş. send aile kavuşursun onlarlaa güzel bayramlar geçirisiniz.
yaa ben doyuyorum bunlarla fazlasını istemiyor bünye..sanırım bünyem alıştığı için bu rutine kilom aynı kalıyor..ne yapsam ki acebe sporumu çoğaltsam..:44::44::44:
nasıl olıyımm kaptnacım son sürat hazırlıklara devamm..gelen gidenin arkası kesilmiyo bende....sen ne alemdesin?sizin tamirci tayfası ne ediii:))
şunuda sölimm ve çıkıyımmm kızlarr
buraya katılmadan önce aldığım kot pantolonumm vardı ki biliyosun diete başladığımda beri kıyafet alışverişi yapmıyorum veeeee bugün o pantolunumu giydimm sonuççç şöyleeee bacakları bol ve belimden düşüyorrrr kızlarr gömleklerimin de üst kısmı artık daha rahat kapanıyor
kızlar ben geldimmmmmm gözlerim ağrıyoooo yaaaaaaa kaşınıyordaa alerji oldum yine sanırım
bu arada soda içiyorummm
geçmiş olsun kaptancım yaa ıhlamur falan kaynat..bizim de ev ziyaretlerimiz devam ediyo akşamları...birazdan yine bi tanidiğa gitrcez hellalik için....benimki sesleninceye kadar takılıyım accık didiydim....sen bence ıhlamur kaynat..acıcık soğuyunca da bal koy içine..ama sakın sıcakken koyma zehire dönüüyo..sonra onu bol bol iç...bu arada bizimki yavaş yavaş ayaklanmaya başladı sanırfım....içerdekn öksürük aksırık sesleri geliiiicanım ben şifayı kaptım fenayım kafamı tutacak halim yok ama çok işim var onlarla uğraşıyorum
okuld aherkes aynı bit koşuşturma sormayın
geçmiş olsun kaptancım yaa ıhlamur falan kaynat..bizim de ev ziyaretlerimiz devam ediyo akşamları...birazdan yine bi tanidiğa gitrcez hellalik için....benimki sesleninceye kadar takılıyım accık didiydim....sen bence ıhlamur kaynat..acıcık soğuyunca da bal koy içine..ama sakın sıcakken koyma zehire dönüüyo..sonra onu bol bol iç...bu arada bizimki yavaş yavaş ayaklanmaya başladı sanırfım....içerdekn öksürük aksırık sesleri geliiii
ayy hiçte sevmem
hacda edeceğin duaların listesini yaptın dimi canım
etmem mi kaptancım
güzel vücut,güzel üçüzler ve güzel koca(bu sen,n için olan kısımdı)
reca ederim...aynından bende de var dua olarak son kısmı hariç tabi....o treni kaçırdım çünkü.:)))he he heee:)))teşekkür edrim canım benim
reca ederim...aynından bende de var dua olarak son kısmı hariç tabi....o treni kaçırdım çünkü.:)))he he heee:)))teşekkür edrim canım benim
reca ederim...aynından bende de var dua olarak son kısmı hariç tabi....o treni kaçırdım çünkü.:)))he he heee:)))
ii akşamlar kuzularımm napıyorsunuz bakimm:))
kaptancım gördüm seni aşağıdaaaa:))) nasıl oldun birtanem.
ii akşamlar kuzularımm napıyorsunuz bakimm:))
kaptancım gördüm seni aşağıdaaaa:))) nasıl oldun birtanem.
hoşgeldin sağol canım nasıl olayım ayakta atlatmaya çalışıyorum sen nasılsın
huhuhu kızlar ben geldim nasılsınızzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?