Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canım hastalık dışında iyiiym sen nasılsın dersler nasıl

geçmiş olsun canım inş hemen iyileşirsin ama hava soğuk iyileşmek zor oluyor bende grip oldum ama herkes grip zaten
dersler zorlaştı canım haftalar ilerledilce ama idare edioz

geçmiş olsun canım inş hemen iyileşirsin ama hava soğuk iyileşmek zor oluyor bende grip oldum ama herkes grip zaten
dersler zorlaştı canım haftalar ilerledilce ama idare edioz

sağol canım sanada geçmiş olsun
kolay gelsin dersler için

sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
5 kaşık domatesli makarna
yarım bardak kola

akşam
2 kurabiye
1 bardak çay
2 dilim kavun

:)) bende yemek istiyorum bunları:)) süper yawsssss afiyet olsun

karşılaşamıyourz yawsss(

yaaaa kızlar yaa şimdi neyapıyorumm biliyormusunuzzz
gündüzden canım doritos cips ilee kola çektiydi canım:))
eşimin arkadaşı geldi şimdi o getirmiş yaaaa ben bir kasenein içine cips koydum bir bardakta kolaD götürüyorumm 10 dk fazla spor yapsam dengelermiyim:)

selam kizlar nasilsiniz? ben iyiyim, bugun disarda isim var, kahvaltimi yaptim. Special k yedim bir kase.

hocaaammm bize de bi kaç teknik verir misiniz?gerçi şansa bak iki kurbanda da yanlız olcez heee heee heeee:))geçen kurbanda da bizi bırakıp köye gitmişlerdi

kelin merhenmi olsa başına sürer deneme yanılma yöntemi uygulayacağım işe yararsaaaa söyleyeyim:)

canim bende cok severim cips cola. cipsin her cesitini yerim:) . gecen alicaktim esim dediki, onun yag oldugunu dusun ve yag yedigini hayal et dedi :) almaktan vazgectim.

afiyet olsun. bir kase kafi bence. spor yapip dengelersin merak etme..

hee aynı taktıkkk ben de 3.gün yemeklerini yüzüm varmıyo ben yiiom:))herife kıyamıyom daha doğrusu:)))

yaaa ben de üçüz ya da ikiz istiyorum yaaa...hep bi arada büyütürüz...

ay biz bayanalr hep anyıyız:)) mutfak konusunda hehee, yemezki bneim kocamm 3.gün yemeklerini:)) mecburen bana kalıyor hehe:).
ikiz ve üçüzz eminmisin sende aslı kaptan gibi istiyorsun alalh gönlünüze göre versin cnaım ya

10 dk yetmez en az yarım saat fazladan spor yapman lazım

selam kizlar nasilsiniz? ben iyiyim, bugun disarda isim var, kahvaltimi yaptim. Special k yedim bir kase.

selam cnaım hoşgeldin ama çıkmışsın hemen

canim bende cok severim cips cola. cipsin her cesitini yerim:) . gecen alicaktim esim dediki, onun yag oldugunu dusun ve yag yedigini hayal et dedi :) almaktan vazgectim.

afiyet olsun. bir kase kafi bence. spor yapip dengelersin merak etme..

çok uzun zamandır yemiyorum aylar olduuuu şımarttım kendimi neyseki akşam yemeğim çok hafiftii. bu arada yedikten sonra okudum yağ olma hayalini:)) geç kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…