Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cocuklar duymasina bakiyorum , izleyen varmi denk gelince? bende internetten canli tv den bakiyorum. suanda canli saniirim

bacım yaa korkmuyon mu spralden yaaaa

valla ödüm kopuyo aklıma geldikçe çok tırsıyorum ama ne yapayım diğer türlü güvenim yok...hap filan kullanıpta bünyemide bozmak istemiyorum...aslında spiralinde çok bi garantisi yok öle hamile kalanda çokmuş ama yine dikkat ederiz yaa napiim..

ayy bilemiyom yaa şimdi doktora gitmek istemiyorum kızıyolar bana daha emzirdiğim için ne zayıflaması diyolar:26::26::26:

kızlar bgn ki menüm
sabah 1 kase nesfit
arada 1 elma 1 erik
öğlen 1 kase sebzeli mercimek çorbası
3 det lahana sarması
bol yeşil salata
ara 1 salkım üzüm
akşam 1 kase nesfit 1 erik

prenses88,fiyona_07,dudujan,

bende buradayım bende buradayım geldimm:) eee anlatın bakalım kızçeler

cocuklar duymasina bakiyorum , izleyen varmi denk gelince? bende internetten canli tv den bakiyorum. suanda canli saniirim

D bizim tv de iki kocaa çocukk oyun oynuyorrrr :)) benim bugün tv seyretme hakkım yok kızlarr özet geçin bana sülüman da neler oluyorr:)

kızlar bgn ki menüm
sabah 1 kase nesfit
arada 1 elma 1 erik
öğlen 1 kase sebzeli mercimek çorbası
3 det lahana sarması
bol yeşil salata
ara 1 salkım üzüm
akşam 1 kase nesfit 1 erik

kuzucum sende hergeçengün menünü azaltıyorsun süpersin yaaa maşallah nazar değmesin herşey çok ölçülüüüü

canim 9 dan sonra esim yemek yiyor, cay fasli oluyor, tv izliyoruz falan saat 2 oluyor, bir ara alistirmistik 11 de yatip erken kalkiyorduk. gece iyi uymayincada sabah zorlaniyorum

canim 9 dan sonra esim yemek yiyor, cay fasli oluyor, tv izliyoruz falan saat 2 oluyor, bir ara alistirmistik 11 de yatip erken kalkiyorduk. gece iyi uymayincada sabah zorlaniyorum

hımss keyfii birrrrr gecikme neyse birşey olmasındaaa:)),,
bende 12 de uyuyacağıma söz verdüm kendime dün oturma odasından yatak odasına geçtiğimde 12 ydi namazdı spordu derken 1 oldu uyumak yineDd ben anlamadım bu işi yaaaa:))
sabah işe geç gitmek zorunda kalıyorum 9 da evden çıkıyorumm neyseki işim problemli değil rahatım

canım bu ayın 25 ve 29 unda düğünlerimiz var o zamana kadar zayıflamam lazım..ondan sonra bu kadar kasmam kendimi sanırım..

hımsss daha var canım yaaa 3 kg rahat verirsinnn böyle devam edersennn düğündee güzel bir forumdaa olacaksınn göre maşallah diyecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…