- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.921
kızlar ben şimdilik çıkıyorum öptüm sizi kocaman
selam kizlar nasilsiniz? ben iyiyim, bugun disarda isim var, kahvaltimi yaptim. Special k yedim bir kase.
sendemi canım yaaa yinemi kaldım yanlızzz
kizlar ben cikiyorum. gorusmek uzre
kızlar ben şimdilik çıkıyorum öptüm sizi kocaman
hoşgeldin canım sen nasılsın
bacım yaa korkmuyon mu spralden yaaaa
hee yaa hakkaten insan yaptıktan sonra safça bi hareket olduğunu fak ediyo çoğu şeyin...al bi tanede aynından burda var
canım kas su yağ yüzdeni kontrol ettir istersen..belki de spğor yapıyosun die kasın artmıştır yağın azalmıştır..ama k,ilon aynı gözüküyodur...
hayırdır kuzum bir sorun yok dimi neden düzensizleşti uykularınızzziyiyim canim, bu hafta geceleri cok gec yatiyoruz, ve sabah kalktigimda uykumu almamis olarak kalkiyorum, sanirim gece uykusu ayri bir sey yaa.
bugunki menum:
sabah: special k
oglen: taze fasulye, pilav
aksam : special k
cocuklar duymasina bakiyorum , izleyen varmi denk gelince? bende internetten canli tv den bakiyorum. suanda canli saniirim
kızlar bgn ki menüm
sabah 1 kase nesfit
arada 1 elma 1 erik
öğlen 1 kase sebzeli mercimek çorbası
3 det lahana sarması
bol yeşil salata
ara 1 salkım üzüm
akşam 1 kase nesfit 1 erik
canim 9 dan sonra esim yemek yiyor, cay fasli oluyor, tv izliyoruz falan saat 2 oluyor, bir ara alistirmistik 11 de yatip erken kalkiyorduk. gece iyi uymayincada sabah zorlaniyorum
kuzucum sende hergeçengün menünü azaltıyorsun süpersin yaaa maşallah nazar değmesin herşey çok ölçülüüüü
canım bu ayın 25 ve 29 unda düğünlerimiz var o zamana kadar zayıflamam lazım..ondan sonra bu kadar kasmam kendimi sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?