Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben çıkıyorum çok yoruldum bgn..çıkmadan yaptığım sporları da yazayım..sabah kalktım ve on dakika açılma hareketlerşi yaptım plates tarzında...öğleden sonrada 25 dk bisiklete bindim..şimdi yatmadan 20 mekik çekecem yan simitlerimi çslıştıracağım....iyi geceler tatlı rüyalar kızlar..

tamam canım kendine çok ciic bak:)) yan simitler derkennnn nasıl yapıyorsunnnn

05/10/2011 mesaj sayım listesiii

mihracee: 35
aynalar : 14 :2::2::2::2::2::2:
fatta : 13 :13::13::13::13:
dudujan : 10 :79::79::79::79::79::79::79::79:
fiyonaa : 9
prensess: 8

kızlarrr sayımıda yaptımm tamamdırr...

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr iyi sabahlarrrrrrr hepinizee gününüz güzel geçsin inşallahh

kızlarr dün iş çıkışıı sertifikamı almaya gittim kurstann zaten arkadasımla beraber gittikk çıkışta bir türk kahvesi içtikk yemek yemedimm akşamları yemediğim içinnn

sabah kahvaltım

1. tane açma
şekersiz çay
suuu

kızlarr bu hafta çok umutluyum iştahım gittiği için ve akşamlarıı yemek yemediğim içinn bilmiyorumm ama inşallah 1 kilo gider almayımda tartuya çıkmadım bugünn yarın allah izin verirse bakıcamm artıkk sonucaaa ayyyy inanılmazz gaza geldimm kendimi gaza getirdimm yahuuuu helekii pantolonlarımın sonn haliii şaşkınımm yaniii yandaki can simitlerimm bile gitmişşşşşş

ellerine sağlık canımmmmmm :)))

şu iştah gitme olayını birde ben yaşayabilsem bıraksalar dünyayı yerim sanırım((
senin adına sevindim canım afiyetolsunn çok azbir menü maşallahh, tartıdada mükafatını alırısn inş.

maşallah maşallaahhh bende istiyorum öyle olmak yaaaaaasüpersinizzz fiyona ve seni çok aizmli görüyorummmmmm benim ışığım sönük(

günaydın fıstıkkkk sanada ii sabahlarr canımcımmmmm
bugün pek neşeli gibisin pzitif bir elektirik alıyorum senden maşallahh canım

günaydınn hayatımmm wallaaa öyle düşünmene çokk sevindim canımm pozitiff olmama yaniiii yaa bir iki aydır durgundum zatennn dersler sınavlar v.s yoksaa inan bu benimm normall halimm yaniii canımmm:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::13::13::13::13:

günaydın fıstıkkkk sanada ii sabahlarr canımcımmmmm
bugün pek neşeli gibisin pzitif bir elektirik alıyorum senden maşallahh canım

şu iştah gitme olayını birde ben yaşayabilsem bıraksalar dünyayı yerim sanırım((
senin adına sevindim canım afiyetolsunn çok azbir menü maşallahh, tartıdada mükafatını alırısn inş.

maşallah maşallaahhh bende istiyorum öyle olmak yaaaaaasüpersinizzz fiyona ve seni çok aizmli görüyorummmmmm benim ışığım sönük(

sagoll hayatımm wallaa menülerimm azaldııı darısı başına inşallaahhhhhhhhhhhh ışığın hiçte sönük değill paylaşımlarına bakınca hayatımm öyle düşünmeee:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

kendimi bir nescafe yaptımm şekersizzz tabisideee içiyorum şimcikk ders çalıyorumm yaaa onun için 1 saat ders sonra işlerimm haydinn öptümm sizi kızlarrr

aman Alalh daim etsin cnaım yahep böyle neşeli ol inş.

ay amin inş.:)) ben ilk haftalar güzel gidiyordum bu ara saldım:) neyse ki kilomda sabit almıyorum

kızlar öğlen yemeğimide yazayım hemen
1 tabak salata
(1 domates,1 kırmızı biber,bir salatalık,80 gr lık konserve ton balığı bir miktar konserve mısır)
1 dilim kepek ekmek

bu arada fatoşummm canım benimmm kurs felan derken ivetttttt bişeyler oluyoo bakalım utandımm bak şimcikk yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…