Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine sağlık canım ama kendin nerdesin
bu arada takımın yarısı izinli biran önce dönseler
nazco perşembe bağlanır net demişti
ilkin cumartesi gelcek
melekayşe yarın gelecekti
seliden haber yok ama pc bozulmuştu telide yok bende
aytaç dönüş tarihini bildirmemişti

maşallah benim kelebeeeğime

kızlar öğlen yemeğimide yazayım hemen
1 tabak salata
(1 domates,1 kırmızı biber,bir salatalık,80 gr lık konserve ton balığı bir miktar konserve mısır)
1 dilim kepek ekmek

güzel menü ama canım sana tavsiyem konservelerden uzak dur onlar normallerine göre daha kalorili

kızlar artık öyle bir kurum haline geldik ki her an bir şok haberi çıkıyor karşımıza
yeni bir uygulama düşünüyorlarmış bir öğretmen bir ilde 8 yıl çalışabilirmiş en fazla 8. yılın sonunda başka bir ile tayin istemek zorunda kalacakmış. aretık ben memleketime geldim ya da emekli olana kadar ben burda kalırım diye bişey yok

ben kendi açımdan düşününce benim ankaraya gitmem imkansızdı zaten ama kendi ailesinin yanında olan kendi memleketinde öğretmen olanlar yandı.
hadi karı koca öğretmen olanlar birlikte tayin ister giderler ama elşlerden biri öğretmen değilse özelde çalışıyorsa o ne olacak. 8 yılın sonunda sen başka bir ile gitmen lazım mı diyecekler eşinden mi ayrılacak. allah sonumuzu hayır etsin yakında bir sürü ruhsal sağlığından olmuş öğretmen göreceksiniz karşınızda. sakın çocuklarımıza kötü davranıyor öğretmenler demeyin şu son zamanlarda öğretmenlere yapılanlar delirmelerine neden oluyor çünkü

selam kizlar nasilsiniz?

emidaf senin adina cok sevindim canim, bu hafta seni 1 kg vermis olarak gorucez ne guzel.. pantolanlarinin bol gelmesi , dusmesi , kemer takmak cok guzel duygular:))) ben yasadim bunlari ve cokk memnunum.

Ama benim kilo verme olayi durdu. sanirim her ayin sonu baslasidigim hormon haplarindan. cok yemedigim halde kilo veremiyorum..

Aslicigim, bu ogretmenlerin halini , es durumdan tayin meselesi isini mutlaka bir cozum bulacaklardir, sen bunlarla kafani yorup sikinti cekme bence. Yani surekli bunlari okuyup uzulursen saclarinda beyazlar cikmaya baslar... umursama demiyorum elbet, ama oyle yada boyle bir sisteme koyucaklar, Nerdeyse Her ailede okumus cocuklardan bir tanesi ogretmenlik mezunu dur, benim iki kardesim ogretmenlik bitirdi, bir tanesi okuyor son sinif. Yani ins tum ogretmen adayi ve ogretmenlerimiz icin hayirli sonuclar cikar ins...

bugun keyfim hic yok kizlar, esimle 2 gun iyiysek bir gun konusmuyoruz nerdeyse.. kusme huyu ve hic konusmama huyu, zeytinyag gibi tum konularda hakli cikmasi beni cok bunaltiyor. ustelik her konuda o hakli, ben haksiz, ben onu uzuyormusum.. ufacik bir mesele buyumeye bile baslamadan tartisiyoruz, daha dogrusu benim damarima dokunuyor kirici cevap veriyorum oda aliniyor.. ya sanirim ben cok kotu birisiyim...aramizda iletisim problemi vvar, anlamiyoruz birbirimizi . benim aldigim egitim, insanlarla iletisimim super, ama esimle oyle olmuyor.... belki cocuk olmadigi icin boyleyiz, bilmiyorum sebebini... dun aksam ufacik birseyden tartistik, ve biz birbirimizi kirdigimiz icin gereksiz konusmama karari aldik, cok konusunca boyle oluyor cunki,. ama biliyorumki buda cozum degil..... ben ona kusemiyorum bile, kussem biliyorum ben ozur dilemesiye kadar 1 ayda olsa konusmaz, oyle bir huyu var.. yani benim sinirlenip kapris yapma luksum bile yok...

ya buraya yaziyorum, cunki konuscak kimsem yok, dostum yok , cok yanlizim ozel konulari paylasmak , dertlescek kimsem yok. bir sizler varsiniz, sizlerle paylasiyorum... cunki biliyorum ki burdaki konusulanlar burda kaliyor...

Alinti yapmadiginiz icin tesekkurler...

Son düzenleme:

selam canım
inş bu hafta kilo vermişsindir gramda olsa geçen hafta uyarmıştım çünkü seni bu hafta 3. hafta olacak kilo veremezsen ve kuralları biliyorsun güzelim

öğretmenlikle ilgili yapılanlar veliler öğrenciler üzülmesin adı altında yapılıyor ama öğretmenin bir robot olmadığını onunda bir insan olduğunu unutuyorlar canım öğretmen bugüne kadar ne denilirse onu yapan bir meslek oldu ve bu yüzden biz yapacaksınız deriz onlarda yapar anlayışı var canım şuan hastanelerde doktor yok neden onlar işine gelmeyince resti çekiyor ama öğretmenler öyle değil

eşinle olan sorununa gelince canım daha önce söylemiştim eşin tam olgunlaşmamış çocuk yanı daha fazla ne demek sen özür dilemeyince 1 ay konuşmaz sen onun sıra arkadaşı değilsin ki
az konuşma kararınızında işe yarayacağını sanmıyorum önemli olan az ya da çok konuşmak değil 2 kelime söyleyipte kavga edebilirsiniz eşlerin birbirleriyle sohbet etmesi gerektiğine inanıyorum
ben senin çok fazla taviz verdiğini düşünüyorum canım ve eşin bunuda biliyor nasıl olsa o gelecek o alttan alacak bunu biliyor sen ona bu kadın beni bırakır düşğüncesini seni kaybetme korkusunu öğretmemişsin

elektrikler gitti gündüz bende uyuyum dedim yeni uyandım bir yandan iyi oldu hastlığım adına ama bir yandan ben gece nasıl uyuyacam ya

kızlar gündüz saati uyudum diye mi acaba rüyamda korku filmi çevirdim geçen haftada aynı olmuştu çok güzel senaryolardı bak film mi yapsam acaba

bugunki menum: bugun hic birsey yiyesim yok,

sabah: bir bardak kahve

ogle : kuru kayisi

aksam : pilav, et kavurma

kızlar gündüz saati uyudum diye mi acaba rüyamda korku filmi çevirdim geçen haftada aynı olmuştu çok güzel senaryolardı bak film mi yapsam acaba

Canim ruyan hayirlara gelsin... bazen oyle ruyalar goruyor insan, biraz hastasin ya ondan oyle ruya gormusundur.

Canim ben az once tartildim, ne yalan soyleyim gram vermemisim( ayni kilodayim,54.8 . napicaz bu durumda?

canım kuralları biliyorsun
ama senin çabanıda biliyoruz
takıma sorarız artık durumunu

Canim ruyan hayirlara gelsin... bazen oyle ruyalar goruyor insan, biraz hastasin ya ondan oyle ruya gormusundur.

olabilir canım

Son düzenleme:
merhaba kızlarrrrr nasılsınız bakalımmmm ben biraz gerginim neyseee geçer inş.

bugün öğleden sonraki menümüde yazayım
satt 4 gibi 1 dilim kek yedim ara öğün olarak

akşam
10 tane fırında hamsi
bol salata
yarım dilimkepekli ekmek
2 çatal revani

Son düzenleme:

canim hayirdir bir problem mi var niye gerginsin?

aksam menun cok lezzetliymis. fakat hem kek hem revani yemisin ama olsun :)

canım merhaba nekadar az yemişssin öyleee afiyet olsunn yarın tartı günü tırsıyorum

canim yaa hic birsey yiyesim yok , aksam yemegi daha yemedim, suan ogle...

ben geldim kızlarrr erken dönüş yaptım çünkü çok yoruldum...bensiz neler yaptınız hımm? ben koşturdum ordan oraya bolu ankara eskişehir ve kuyruklar...formasyon belasıyla ugrastm hala da ugrasıyorum...inşallah emeklerimin karşılığını alabilirim...
eee ben yokken neler oldu?:)

sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek

ara
1 bardak çay

öğle
5 dilim sucuk
1 kk kadar peynir
3 çatal ezme
2 dilim ekmek
2 bardak çay

ara
2 kurabiye
1 bardak çay

akşam
5 kaşık tavuk sote
4 kaşık pilav
1 salkım üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…