- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.961
05/10/2011 mesaj sayım listesiii
mihracee: 35
aynalar : 14 :2::2::2::2::2::2:
fatta : 13:13::13::13::13:
dudujan : 10 :79::79::79::79::79::79::79::79:
fiyonaa : 9
prensess: 8
kızlarrr sayımıda yaptımm tamamdırr...
kızlarr bu hafta çok umutluyum iştahım gittiği için ve akşamlarıı yemek yemediğim içinn bilmiyorumm ama inşallah 1 kilo gider almayımda tartuya çıkmadım bugünn yarın allah izin verirse bakıcamm artıkk sonucaaa ayyyy inanılmazz gaza geldimm kendimi gaza getirdimm yahuuuuhelekii pantolonlarımın sonn haliii şaşkınımm yaniii yandaki can simitlerimm bile gitmişşşşşş
kızlar öğlen yemeğimide yazayım hemen
1 tabak salata
(1 domates,1 kırmızı biber,bir salatalık,80 gr lık konserve ton balığı bir miktar konserve mısır)
1 dilim kepek ekmek
selam kizlar nasilsiniz?
emidaf senin adina cok sevindim canim, bu hafta seni 1 kg vermis olarak gorucez ne guzel.. pantolanlarinin bol gelmesi , dusmesi , kemer takmak cok guzel duygular:))) ben yasadim bunlari ve cokk memnunum.
Ama benim kilo verme olayi durdu. sanirim her ayin sonu baslasidigim hormon haplarindan. cok yemedigim halde kilo veremiyorum..
Aslicigim, bu ogretmenlerin halini , es durumdan tayin meselesi isini mutlaka bir cozum bulacaklardir, sen bunlarla kafani yorup sikinti cekme bence. Yani surekli bunlari okuyup uzulursen saclarinda beyazlar cikmaya baslar... umursama demiyorum elbet, ama oyle yada boyle bir sisteme koyucaklar, Nerdeyse Her ailede okumus cocuklardan bir tanesi ogretmenlik mezunu dur, benim iki kardesim ogretmenlik bitirdi, bir tanesi okuyor son sinif. Yani ins tum ogretmen adayi ve ogretmenlerimiz icin hayirli sonuclar cikar ins...
selam canım
inş bu hafta kilo vermişsindir gramda olsa geçen hafta uyarmıştım çünkü seni bu hafta 3. hafta olacak kilo veremezsen ve kuralları biliyorsun güzelim
Canim ben az once tartildim, ne yalan soyleyim gram vermemisim( ayni kilodayim,54.8 . napicaz bu durumda?
kızlar gündüz saati uyudum diye mi acaba rüyamda korku filmi çevirdim geçen haftada aynı olmuştu çok güzel senaryolardı bak film mi yapsam acaba
Canim ben az once tartildim, ne yalan soyleyim gram vermemisim( ayni kilodayim,54.8 . napicaz bu durumda?
Canim ruyan hayirlara gelsin... bazen oyle ruyalar goruyor insan, biraz hastasin ya ondan oyle ruya gormusundur.
bugunki menum: bugun hic birsey yiyesim yok,
sabah: bir bardak kahve
ogle : kuru kayisi
aksam : pilav, et kavurma
mihracem mihracem nasılsın canım
merhaba kızlarrrrr nasılsınız bakalımmmm ben biraz gerginim neyseee geçer inş.
bugün öğleden sonraki menümüde yazayım
satt 4 gibi 1 dilim kek yedim ara öğün olarak
akşam
10 tane fırında hamsi
bol salata
yarım dilimkepekli ekmek
2 çatal revani
canım merhaba nekadar az yemişssin öyleee afiyet olsunn yarın tartı günü tırsıyorum
ah kuzucum iim saolasın sen nasılsın nasıl oldunn daha iisin inş. fıstık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?