Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim hayirdir bir problem mi var niye gerginsin?
aksam menun cok lezzetliymis. fakat hem kek hem revani yemisin ama olsun :)

canim yaa hic birsey yiyesim yok , aksam yemegi daha yemedim, suan ogle...

canım yaaa bir derdim yoktaa beni kullanmaya çalışan tiplere ayar oluyorum o yüzden gerginim neyse geçer,
ay evet ya revani yemeyecektimde ben yemeyincede kalıyor sonra çöp israf oluyor çok üzülüyorum( yapmayıncada eşim kızıyor o seviyor tatlı falan

yemeksz olmazz azda olsa ye canımmm

hoşgeldin canım
inş emeklerin karşılığını görürsün
yokluğunda takım biraz daha ıssızlaştı çünkü çok fazla izinli var

noldu canım kim üzdü seni

bir uzman demişti ki ben yemesem çöpe gidecek israf diyorsunuz ama sizin mideniz çöp kutusu mu demişti canım

kızlar merhaba nasılsınız..ben bitik bi vaziyetteyim bgn eğitim vardı daha yeni girdik eve.kızım perişan ben perişan kayınvalidem perişan...ne internete girebildim nede haber verebildim..şimdide yediklerimi yazıp uyuycam valla 7 msj hakkını tamamlıyamıycam kaptancığım.sende önceden haber verin diyordun ama öle bi şansım olmadı bırak buraya haber vermeyi bebikimi bile emzirmeye dönemedim çocuğum ağlaya ağlaya bi hal kaldı bgn benim memeler süt topladı kocaman şişti tam bi rezillikti..aslıcığım izinli yazarsan sevinirim yazamazsan da napalım canın sağolsun çekeriz cezamızı...ama keyfi bişey değildi gerçekten..neyse bgn ki yediklerim bi rezalet sinirden kudurduğum için ne yedim ne de içtim...bide üstüne regl oldum tam oldu...
bgn ki menüm
sabah 1 kahve fincan
ara yok çünkü öğlene kadar mola vermedi adiler
öğlen 3 adet ızgara köfte salata
ara yine yok
akşam şiş tavuk sadece bi şiş yedim başkada bişey yemedim...

ne su içtik doğru düzgün ne de dinlendik valla nasıl bitti bgn hayret..
kızlar affınıza sığınarak yatmaya gidiyorum hepinize iyi geceler...

ooo canım geçmiş olsun inş.. sonuda güzel olur, emeklerinin kaşrılığını alırsın inş.

afiyet olsun canımmm gayet güzel olmuş menünnnn kendini toparlayabilmen için biraz yemeng erkeiyordu ii olmuş sevindim

tamam canım izinlisin bugün fadik listede dikkate alır yarın

hmm anladım cnm kaçan göçen yok di mi:)

yok canım şükür

noldu canım kim üzdü seni

bir uzman demişti ki ben yemesem çöpe gidecek israf diyorsunuz ama sizin mideniz çöp kutusu mu demişti canım

aman üzüyorlar işte ben kimseye hayrı diyemiyorum diyemdiğim içindeee
enayi yerine konuşuyorum ofsss artık kötü desinler ii olmak istemiyorum ben (

canım yaaa hangi uzman söylemişse doğru söylemiş eskiden tam çöp gibiydi ama şimdi çöplük değilde tadımlık yiyorum okadarda kıyamıyorum

afiyet olsun canımmm gayet güzel olmuş menünnnn kendini toparlayabilmen için biraz yemeng erkeiyordu ii olmuş sevindim

tşk edrm canım
arkadaş cumartesi sivasa gidelim diyo aslında iyi olur dip boyam geldi
ama hastalık dahada artar diye korkuyom

canım yaa okadar çok şey yazmışssonkii her cümleyi bir mesaj olarak alırsak 7 mesajı geçer bile:)) canım bitmiş geçmiş gidip dinlen dinlenki bizimlede ilgilenebilirisn daha sonra:), yediklerin vahim değil gayet ii gözüküyorrr üzülme, defneciğe çok üzüldüm kıyamam ben onaa yerim onuuu annesii.

canım boşver takma desemde insan takıyor malesef
hımm tadımlıksa sorun yok o zaman canım

ooo canım geçmiş olsun inş.. sonuda güzel olur, emeklerinin kaşrılığını alırsın inş.

hoşbuldum cnm benim daha geçmedi:) balıkesire gitme ihtimalim var.benim yolculugum cok berbat gecti bir daha kimseye güvenip bir yere gitmiycem.boluya gittik arkadaşla güzel güzel kaydımızı yaptık ankara işin içinde yoktu..en son giderim dönüşte dedi o.benim işim yoktu ankarada.ertesi gün ankaraya gittim onla yalnız kalmaması için çok ısrar etti.kaydını yaptık.gece telden nete bakıorz basvurulara kütahya 7 tane yedek alım açmıs ve yedek listesini de vermiş.ortalaması cok cok düşük oldugu halde liste verildiği halde ben kütahyaya gitcem dedi.bşy diemedim..beni yalnız bıraktı gece aştide.benim otobüsüm de 2 deydi gece eskişehire geçtim ordan tek basıma.ilk defa gittiğim bir yer.kız basıma gittim sabah 4 30 5 gibi eskişehirdeydm.üniyi bul kayıt yaptır tekrar terminalden evime döndüm.ama bundan sonra asla böyle birşey yapmayacağım...benim tek hatam onun için ank ya gitmek oldu bas git boludan eskişehire işte.insanlar böyle sen yarı yolda bırakmaya kıyamazsın.o düşünmeden bırakır seni bencillik...

geçmiş olsun canım bilmediğin şehirde tek başına olmak gerçekten korkutucu geliyor insana
arkadaşına gelince yaptığı doğru değil ama kendi açısından bir çıkış yolu bulmaya çalışmış ya olursa diye boşver takma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…