Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım benim
benimde banyodan sonra saç kurutma adetim yoktur ama dikkat etmek lazım
aaa valla en bela şeyyy saç kurutmamak, boyun düzleşmesi oluyorrr fizik tedaviden kurtulamazsın bak aayrıcaa sinüzütünde baş belasıdır( lütfen kurut saçlarınıı

hoşgeldin canım nasılsın
ben çok kötüyüm kaç gündür boğaz ağrısı falan idare ediyordum ama bugün kötüleştim doktora gittim 12 iğneyi aldım geldim

geçmiş olsun canım 12 iğne mi çokmuş yav
delik deşik olacak desene
ben gitmiyom doktora

ben de onun için arkadaşlığımı bitirmedim onla.ama terminalde düşünürken ben kendi kendime sordum.ve onu o şartlarda o durumda bırakmazdım ben.ama olsun napalım onun tarafından bakınca bir umut.kütahyanın yedek açıklayacağı tarih bastan belliydi.bana yola cıkmadan önce gidebilirim diyebilirdi.ben de ona göre başımın çaresine bakardım.ankara işinde de aynı şeyi yaptı..neyseee pzt günü erkek arkadaşım manisaya evraklarımı götürcek.egede de o dolaşıyor.9 eylül üşak manisa o basvurcak...valla şimdi düşünüyorum da her erkek yapmaz bunu değerini bilmeliyim.gecen kuzenimle konusurken anlattım sevgilisi de yanındaydı.bana dedi ki kuzenimin yanında bir de ben olsam yapmazdım valla diye..

aaa valla en bela şeyyy saç kurutmamak, boyun düzleşmesi oluyorrr fizik tedaviden kurtulamazsın bak aayrıcaa sinüzütünde baş belasıdır( lütfen kurut saçlarınıı

boynumda sorun var sanki hep ağrıyor
zaten derim ben bi hastaneye düşsem bir daha kurtulamam diye

canım yaaa ne diyeiymkii pes sadece,, maalesef böyle şeylerrrr oluyorrrrrr ben çok daha sinir bir duurmdayımm yaaaa yazsam bir sayfa olur baş şişirim boşverrr hakaten boşverrr yanlız birdahada kimse için kendini sıkıntıya sokmamaya çalış her yaşadığımız şey bize derss oluyorr olsundaa

DDD efet tadımlıktı canım abartmaıdm tepsinin yarısı duruyorr hehe sevenvarsa buyursun :)

hımm tatlı yerine çiğ köfte desen hayır demem

anladım canım ne güzel gertçekten senin için çaba gösteriyor

aynen canım delik deşik olacamcanım hapla hal edecen belki erteledikçe iğneye dönüyor

hımm yok canım biraz daha bekle geçerdi
bende dişim yüzünden 10 iğne yemiştim 2 yıl önce antibiyotik sabah akşam
2. günden sonra çok acıyordu diğer iğneler geçmediği için ağrı fazla oluyordu
bide antibiyotik vajinal kaşıntı yaptı yan etkisi oldu çok kötü olmuştu

ben dersimi aldım cnm.ama onla gitmeden erkek ark ım kızmıstı bana neden gidiyorsun peşinde diye.böyle şeylerde hep haklı cıkıyor o.senin neyin var cnm anlat derdini.insan rahatlıyor anlatınca inan ki.

hoşgeldin canım nasılsın
ben çok kötüyüm kaç gündür boğaz ağrısı falan idare ediyordum ama bugün kötüleştim doktora gittim 12 iğneyi aldım geldim

geçmiş olsun canım allah şifa versinn iğne çabuk iyi ediyor insanı canımm inş. şifa bulursun en kısa zamanda.

slm canım hoş geldinnnniizz saolasın sen nasılsınnn,, tekrar toparlandıkmı nee ne hoş hereksler burada
hoşbulduk canım sen nasılsın ben 12 iğneyi aldım iyileşecem inş

canım banad a ağır geliyor zaten penisilene alerjim var antibiyotikler hep onu türevi mahediyor ama okula gidemedim iyileşmem lazım haftaya vizeler geliyor 2 vize 1 final olunca

hımm tatlı yerine çiğ köfte desen hayır demem

ben sana çiğköftede yaparım pekde güzel yapaırm tepsim bile varr çiğköfte için özel almıştım hehe gel gell yapalım bir partii
ay kızlar aynı şehirde olsak ne hoş olurdu birgün bulluşur tanışırdıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…