Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay Allah korusun Allah dr ların eline düşürmesin onlarsız da bırakmasınD
ama boyun düzleşmeesi olaiblirrrr ihmal etmeeeeeeeeeeee kuzucummm

amin canım inş yoktur

bencede birinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olacazzzzzz

hımm inş canım sende güzel şeyler var sanırım
ama snein kilon bu hafta baya bölünecek

aaay evet çok güzel olurdu
bak canım çekti

ay ne güzel olurdu yaaaaa
annemde çok güzel yapar ya çok özledim annemi zaten

ben dersimi aldım cnm.ama onla gitmeden erkek ark ım kızmıstı bana neden gidiyorsun peşinde diye.böyle şeylerde hep haklı cıkıyor o.senin neyin var cnm anlat derdini.insan rahatlıyor anlatınca inan ki.

:))
valla erkeklerin önsezileri çokk iyi valla benim kocamda öyleee dinlemediğim epişman oluyorum yawssss bazen:)))

valla yüreğim yok anlatmaya :)) belki sonraa

amin canım inş yoktur

hımm inş canım sende güzel şeyler var sanırım
ama snein kilon bu hafta baya bölünecek

aaay evet çok güzel olurdu
bak canım çekti

evet canım bende baya güsel şeyler ama çok bölünücek malesef ben bildirimimi şimdi yapayım 94.400 kiloyum

kızlar bugün face te paylaştığım şeye bakın hehe
"Doğumdan sonra çok Kilo aldım, 3 kilo doğmuşum şimdi 61 kiloyumDDD"

ayyy hiç sorma yaa tırsıyorummm üç buçuk üçbuçukk:))
haft aiçi güzel şeyler görmüştüm tartıda şimdii öyle değil yaaa bakalım sabah ne olacak

inş eksi çıkar yarın tartı

evet canım bende baya güsel şeyler ama çok bölünücek malesef ben bildirimimi şimdi yapayım 94.400 kiloyum

canım 2 hafta izinlisin 2.6 kilo vermişsin 2 ye bölünce 1.3 kilo vermiş oluyorsun süpersin yani tebrik edrm

kızlar bugün face te paylaştığım şeye bakın hehe
"Doğumdan sonra çok Kilo aldım, 3 kilo doğmuşum şimdi 61 kiloyumDDD"

süpermiş

muhtemelen onun faydasıdır kuzum,
ay çok güzel inan çok sevindim devamıda gelir inş. canım yaaa
inş canım ya ama spora da direnç kazanacak rejim zaten zor gidiyordu bakalım neler olcak
inş eksi çıkar yarın tartı

canım 2 hafta izinlisin 2.6 kilo vermişsin 2 ye bölünce 1.3 kilo vermiş oluyorsun süpersin yani tebrik edrm

süpermiş

teşekkür ederim canımama gelecek haftayı çok merak ediyorum bu sporun kilo verdirmesi haftaya adet olacam bakalım...

inş canım ya ama spora da direnç kazanacak rejim zaten zor gidiyordu bakalım neler olcak

teşekkür ederim canımama gelecek haftayı çok merak ediyorum bu sporun kilo verdirmesi haftaya adet olacam bakalım...

canım merak etme vermeye başladınmı devamıda gelecekk kötü şeylerrr düşünmeeee pozitif ol devamı gelsin olurmuuuu:)) ben sana güveniyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…