- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.021
Ay Allah korusun Allah dr ların eline düşürmesin onlarsız da bırakmasınD
ama boyun düzleşmeesi olaiblirrrr ihmal etmeeeeeeeeeeee kuzucummm
bencede birinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olacazzzzzz
ben sana çiğköftede yaparım pekde güzel yapaırmtepsim bile varr çiğköfte için özel almıştım hehe gel gell yapalım bir partii
ay kızlar aynı şehirde olsak ne hoş olurdu birgün bulluşur tanışırdıkkk
ben sana çiğköftede yaparım pekde güzel yapaırmtepsim bile varr çiğköfte için özel almıştım hehe gel gell yapalım bir partii
ay kızlar aynı şehirde olsak ne hoş olurdu birgün bulluşur tanışırdıkkk
ben dersimi aldım cnm.ama onla gitmeden erkek ark ım kızmıstı bana neden gidiyorsun peşinde diye.böyle şeylerde hep haklı cıkıyor o.senin neyin var cnm anlat derdini.insan rahatlıyor anlatınca inan ki.
evet kızlar yarın bildirim günü
ne hissediyorsunuz kutunuzdan ne çıkacak
:))
valla erkeklerin önsezileri çokk iyi valla benim kocamda öyleee dinlemediğim epişman oluyorum yawssss bazen:)))
valla yüreğim yok anlatmaya :)) belki sonraa
:))
valla erkeklerin önsezileri çokk iyi valla benim kocamda öyleee dinlemediğim epişman oluyorum yawssss bazen:)))
valla yüreğim yok anlatmaya :)) belki sonraa
amin canım inş yoktur
hımm inş canım sende güzel şeyler var sanırım
ama snein kilon bu hafta baya bölünecek
aaay evet çok güzel olurdu
bak canım çekti
kızlar bugün face te paylaştığım şeye bakın hehe
"Doğumdan sonra çok Kilo aldım, 3 kilo doğmuşum şimdi 61 kiloyumDDD"
evet canım bende baya güsel şeyler ama çok bölünücek malesefben bildirimimi şimdi yapayım 94.400 kiloyum
aman :)) dert iştee boşver güzle şeyler konuşalım güzell şeylerr yaşayalım :))alla alla bak merak ettim şimdi :44::44::44:
ayyyyyy hiç güleceğim yoktu yaw koptum
canımm spora başladım o yüzden galiba ama gelecek hafta adet olma arifesine girecem biraz zor verecemooo süpersin kuzum ne hoş maşallah hangi arada verdin bukadar kg
canımm spora başladım o yüzden galiba ama gelecek hafta adet olma arifesine girecem biraz zor verecem
ayyy hiç sorma yaa tırsıyorummm üç buçuk üçbuçukk:))
haft aiçi güzel şeyler görmüştüm tartıda şimdii öyle değil yaaa bakalım sabah ne olacak
evet canım bende baya güsel şeyler ama çok bölünücek malesefben bildirimimi şimdi yapayım 94.400 kiloyum
kızlar bugün face te paylaştığım şeye bakın hehe
"Doğumdan sonra çok Kilo aldım, 3 kilo doğmuşum şimdi 61 kiloyumDDD"
inş canım ya ama spora da direnç kazanacak rejim zaten zor gidiyordu bakalım neler olcakmuhtemelen onun faydasıdır kuzum,
ay çok güzel inan çok sevindim devamıda gelir inş. canım yaaa
inş eksi çıkar yarın tartı
canım 2 hafta izinlisin 2.6 kilo vermişsin 2 ye bölünce 1.3 kilo vermiş oluyorsun süpersin yani tebrik edrm
süpermiş
inş canım ya ama spora da direnç kazanacak rejim zaten zor gidiyordu bakalım neler olcak
teşekkür ederim canımama gelecek haftayı çok merak ediyorum bu sporun kilo verdirmesi haftaya adet olacam bakalım...
canım merak etme vermeye başladınmı devamıda gelecekk kötü şeylerrr düşünmeeee pozitif ol devamı gelsin olurmuuuu:)) ben sana güveniyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?