Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bnm kilom aynı ben yatıp dinleneceğim brz...öptüm sizi.. görüşürüz yine

kızlar bana müsade ben yavaştan çıkayım uyuyum sabah ders beni bekler öpüyorum hepiniziiiiii

mihrace canım desteklerini hep hatırlayacam bu hafta çok teşekkür ederim

inş canım ya ama spora da direnç kazanacak rejim zaten zor gidiyordu bakalım neler olcak

teşekkür ederim canımama gelecek haftayı çok merak ediyorum bu sporun kilo verdirmesi haftaya adet olacam bakalım...

canım faydası olur etkilemez inş

kızlar bana müsade ben yavaştan çıkayım uyuyum sabah ders beni bekler öpüyorum hepiniziiiiii

mihrace canım desteklerini hep hatırlayacam bu hafta çok teşekkür ederim

canım nedemek yaaaa, hep destek tam destek sonuna kadar destekkkkkkkkkk

kızlarr showda filiz akının filimi var ay nekadar yaşlanmış yaaaa ( çok üzüldüm kşeke oynamasaymı onu eski haliyle hatırlamak isterdimm hep güzel gençç

kızlarr showda filiz akının filimi var ay nekadar yaşlanmış yaaaa ( çok üzüldüm kşeke oynamasaymı onu eski haliyle hatırlamak isterdimm hep güzel gençç

canım kanser tedavisi gördü ya onunda etkisi var
biz yaşlandık onlar bizim çocukluğumuzda bizim yaşımızdaydıalr yaşlanmasınlar mı

selam canlar ne yapıyonuz?ben gün boyu olan misafirlerimi daha yeni savdım..ancak girebiliyorum yaa tarih yaklaştı diye iice yoğun olmaya başladı....yemek düzenim ise malesef kalmadı.....
bugün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek,1 yumurta,1 kk peynir
öğle 1 yarım ekmek hamsi
akşam yemek yemedim 1 kase sütlü tatlı
saçma bi dzene girdim ama inş bu koşturmacanın etkisi olur..bu arada yarın adet günüm şişliğim de had safhada..sizler ne yaptınız?

:)) bende yemek istiyorum bunları:)) süper yawsssss afiyet olsun

karşılaşamıyourz yawsss(
iyi anlamda mı abartmışım anlamında mı dion kıs ben anlamadım:)))he he he pişkinliğe veriim biraz:))
kelin merhenmi olsa başına sürer deneme yanılma yöntemi uygulayacağım işe yararsaaaa söyleyeyim:)
tamam beklliyorum hocam...

evet yaa eminim kesinlikle..inş denk gelir bakalım nasip tabi...

eee bacım tamamen risksiz olan ve eşinle alakalı bi kaç yöntem var onları neden denemiyosunuz??eşin biraz fedakar olacak bu konuda ama hepsi senin ve dolayısı ile bebeğinin ve eşinin iyiliği için...
ayy bilemiyom yaa şimdi doktora gitmek istemiyorum kızıyolar bana daha emzirdiğim için ne zayıflaması diyolar:26::26::26:

canım doktora gerek yok hassas tartı da sölüyo bu oranları...

yaa banada nasip olsun dönünce bu spor lar inş....aferin bacım aynen devam..hiiççç bozma...
ellerine sağlık bacım

aslan fadikim yavriiimmmm haydi bi şahlan da bize de gaz olsu inş....

hoşgeldim canım
koşuşturma devam ediyor demek hayırlısı
inş yarın güzel sonuç görürsün canım
bugün yediklerinde pek sorun yok

bu arada fatoşummm canım benimmm kurs felan derken ivetttttt bişeyler oluyoo bakalım utandımm bak şimcikk yaaa
vuuvvvvvvvvdiosun..ya fadikim bee bi ağız tadıyla konuşamadık yaaa..sonunda dün bitti doğalgaz olayları..ama bu arada da giden gelenin haddi hesabı bitmiyo....bi oturamıyorum ki arkadaşlarımın hatrını soriimm...neyse artık anlayışınıza sığınıyorum...
Fatmacigim nasilsin canim? bu hafta kilo verebildinmi?

prensesim şirinem hiç sanmıyorum çünkü tam adet öncesindeyim bugün...muhtemelen vermişsem de görünmeyecek ama bakalım hayırlsıı....

hoşgeldim canım
koşuşturma devam ediyor demek hayırlısı
inş yarın güzel sonuç görürsün canım
bugün yediklerinde pek sorun yok

evet aslıcım aynen devam....ama inş son dakkaya kadar takımda kalmaya ahdettim...haftaya da son gün cumaya kadar gelicem inş...ama cumadan sonra artık izine gireceğim..pazar yolculuk çünkü...bi de kilom ne kadar aza bölünürse kar olacak oarda iken..sırf bu mantıkla en son güne kadar kasıyorum bu telaş içinde...inş faydalı olur...sence tatlıda sorun yokmu yaaa..1 kase büyük bi kaseydi bu arada...8-10 yemek kaşığı eder muhtemelen...

sütlü tatlı olduğu için sorun yok tabi akşam başka bişey yemediysen canım

kızlar gündüz saati uyudum diye mi acaba rüyamda korku filmi çevirdim geçen haftada aynı olmuştu çok güzel senaryolardı bak film mi yapsam acaba
süperr yaa korku filimi haaa..başrolde kim vardı kız onu da bi de bakam:)))jön yakışıklımıydı bare:)))

ayy kıyamam yaa resmen çocuğun rızkı tıkanmış onu bekliyo..neyse çok şükür ki buluşmusunuz....ahh bi de ben regl osam süper olcek...
hmm anladım cnm kaçan göçen yok di mi:)
yok yok burdayız aynen devamm....hoşgeldin canım bu arada:)))
sağol canım benim
benimde banyodan sonra saç kurutma adetim yoktur ama dikkat etmek lazım

aslım kaptanım kurutman lazım baş ağrısından öte bi de sabah kalkınca ağzın da kokar ya da bi süre bi şey yemeyince...ondan dolayı da oluyo koku çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…