- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.041
Sağol cnm desteğin için ben bırakmayacacm zaten ama doktor bile dedi yavaşlayacak diye....
inş canım ya ama spora da direnç kazanacak rejim zaten zor gidiyordu bakalım neler olcak
teşekkür ederim canımama gelecek haftayı çok merak ediyorum bu sporun kilo verdirmesi haftaya adet olacam bakalım...
kızlar bnm kilom aynı ben yatıp dinleneceğim brz...öptüm sizi.. görüşürüz yine
kızlar bnm kilom aynı ben yatıp dinleneceğim brz...öptüm sizi.. görüşürüz yine
kızlar bana müsade ben yavaştan çıkayım uyuyum sabah ders beni bekler öpüyorum hepiniziiiiii
mihrace canım desteklerini hep hatırlayacam bu hafta çok teşekkür ederim
kızlar bana müsade ben yavaştan çıkayım uyuyum sabah ders beni bekler öpüyorum hepiniziiiiii
mihrace canım desteklerini hep hatırlayacam bu hafta çok teşekkür ederim
kızlarr showda filiz akının filimi var ay nekadar yaşlanmış yaaaa( çok üzüldüm kşeke oynamasaymı onu eski haliyle hatırlamak isterdimm hep güzel gençç
iyi anlamda mı abartmışım anlamında mı dion kıs ben anlamadım:)))he he he pişkinliğe veriim biraz:)):)) bende yemek istiyorum bunları:)) süper yawsssss afiyet olsun
karşılaşamıyourz yawsss(
tamam beklliyorum hocam...kelin merhenmi olsa başına sürer deneme yanılma yöntemi uygulayacağım işe yararsaaaa söyleyeyim:)
ay biz bayanalr hep anyıyız:)) mutfak konusunda hehee, yemezki bneim kocamm 3.gün yemeklerini:)) mecburen bana kalıyor hehe:).
ikiz ve üçüzz eminmisin sende aslı kaptan gibi istiyorsun alalh gönlünüze göre versin cnaım ya
eee bacım tamamen risksiz olan ve eşinle alakalı bi kaç yöntem var onları neden denemiyosunuz??eşin biraz fedakar olacak bu konuda ama hepsi senin ve dolayısı ile bebeğinin ve eşinin iyiliği için...valla ödüm kopuyo aklıma geldikçe çok tırsıyorum ama ne yapayım diğer türlü güvenim yok...hap filan kullanıpta bünyemide bozmak istemiyorum...aslında spiralinde çok bi garantisi yok öle hamile kalanda çokmuş ama yine dikkat ederiz yaa napiim..
ayy bilemiyom yaa şimdi doktora gitmek istemiyorum kızıyolar bana daha emzirdiğim için ne zayıflaması diyolar:26::26::26:
kızlar ben çıkıyorum çok yoruldum bgn..çıkmadan yaptığım sporları da yazayım..sabah kalktım ve on dakika açılma hareketlerşi yaptım plates tarzında...öğleden sonrada 25 dk bisiklete bindim..şimdi yatmadan 20 mekik çekecem yan simitlerimi çslıştıracağım....iyi geceler tatlı rüyalar kızlar..
ellerine sağlık bacım05/10/2011 mesaj sayım listesiii
mihracee: 35
aynalar : 14 :2::2::2::2::2::2:
fatta : 13:13::13::13::13:
dudujan : 10 :79::79::79::79::79::79::79::79:
fiyonaa : 9
prensess: 8
kızlarrr sayımıda yaptımm tamamdırr...
kızlarr bu hafta çok umutluyum iştahım gittiği için ve akşamlarıı yemek yemediğim içinn bilmiyorumm ama inşallah 1 kilo gider almayımda tartuya çıkmadım bugünn yarın allah izin verirse bakıcamm artıkk sonucaaa ayyyy inanılmazz gaza geldimm kendimi gaza getirdimm yahuuuuhelekii pantolonlarımın sonn haliii şaşkınımm yaniii yandaki can simitlerimm bile gitmişşşşşş
selam canlar ne yapıyonuz?ben gün boyu olan misafirlerimi daha yeni savdım..ancak girebiliyorum yaa tarih yaklaştı diye iice yoğun olmaya başladı....yemek düzenim ise malesef kalmadı.....
bugün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek,1 yumurta,1 kk peynir
öğle 1 yarım ekmek hamsi
akşam yemek yemedim 1 kase sütlü tatlı saçma bi dzene girdim ama inş bu koşturmacanın etkisi olur..bu arada yarın adet günüm şişliğim de had safhada..sizler ne yaptınız?
vuuvvvvvvvvbu arada fatoşummm canım benimmm kurs felan derken ivetttttt bişeyler oluyoo bakalım utandımm bak şimcikk yaaa
Fatmacigim nasilsin canim? bu hafta kilo verebildinmi?
hoşgeldim canım
koşuşturma devam ediyor demek hayırlısı
inş yarın güzel sonuç görürsün canım
bugün yediklerinde pek sorun yok
evet aslıcım aynen devam....ama inş son dakkaya kadar takımda kalmaya ahdettim...haftaya da son gün cumaya kadar gelicem inş...ama cumadan sonra artık izine gireceğim..pazar yolculuk çünkü...bi de kilom ne kadar aza bölünürse kar olacak oarda iken..sırf bu mantıkla en son güne kadar kasıyorum bu telaş içinde...inş faydalı olur...sence tatlıda sorun yokmu yaaa..1 kase büyük bi kaseydi bu arada...8-10 yemek kaşığı eder muhtemelen...
süperr yaa korku filimi haaa..başrolde kim vardı kız onu da bi de bakam:)))jön yakışıklımıydı bare:)))kızlar gündüz saati uyudum diye mi acaba rüyamda korku filmi çevirdim geçen haftada aynı olmuştu çok güzel senaryolardı bak film mi yapsam acaba
selam canım
inş bu hafta kilo vermişsindir gramda olsa geçen hafta uyarmıştım çünkü seni bu hafta 3. hafta olacak kilo veremezsen ve kuralları biliyorsun güzelim
Canim ben az once tartildim, ne yalan soyleyim gram vermemisim( ayni kilodayim,54.8 . napicaz bu durumda?
prensesçim ilaçlarla alakalıdır muhtemelen..çünkü biz senin önceki kilo verişini biliyoruz...sorun yok bence...eşinle problemine gelince bence sen küz olmadığınız zamanlarda onun etrafında dolaşmayı ve ilgilenmeyi azaltmalısın..ama dikkat et küs değilken bu süreci ayarlamalısın..mesela her sorusuna hemen cevap verme...ya da seninle konulşurken odadan çıkarak cevap veriyosa peşinden gitme sakın..olduğun yerde kal ve döndüğünde ne dediğini kaçırdım ya sen odadan çıkınca sesin az gelmeye başladı faalan de..ya da o varken bazen onunla dil de uzun süre başka bişeyle ilgilen ve laf atma..bırak o laf atsın...ama çnemli oaln küs değilken bunu yapman ve yaparken surat asmaman...hep güler yüzlü olman...emin ol bu taktikler çok işe yarıyor..sonra küstüğünde de bunların içinden herhangi birini seç ve yap o da normal ilgisizliğini görünce geri adım atıyo..teset edildi onaylandı haberin ola:))))))
ayy kıyamam yaa resmen çocuğun rızkı tıkanmış onu bekliyo..neyse çok şükür ki buluşmusunuz....ahh bi de ben regl osam süper olcek...kızlar merhaba nasılsınız..ben bitik bi vaziyetteyim bgn eğitim vardı daha yeni girdik eve.kızım perişan ben perişan kayınvalidem perişan...ne internete girebildim nede haber verebildim..şimdide yediklerimi yazıp uyuycam valla 7 msj hakkını tamamlıyamıycam kaptancığım.sende önceden haber verin diyordun ama öle bi şansım olmadı bırak buraya haber vermeyi bebikimi bile emzirmeye dönemedim çocuğum ağlaya ağlaya bi hal kaldı bgn benim memeler süt topladı kocaman şişti tam bi rezillikti..aslıcığım izinli yazarsan sevinirim yazamazsan da napalım canın sağolsun çekeriz cezamızı...ama keyfi bişey değildi gerçekten..neyse bgn ki yediklerim bi rezalet sinirden kudurduğum için ne yedim ne de içtim...bide üstüne regl oldum tam oldu...
bgn ki menüm
sabah 1 kahve fincan
ara yok çünkü öğlene kadar mola vermedi adiler
öğlen 3 adet ızgara köfte salata
ara yine yok
akşam şiş tavuk sadece bi şiş yedim başkada bişey yemedim...
ne su içtik doğru düzgün ne de dinlendik valla nasıl bitti bgn hayret..
kızlar affınıza sığınarak yatmaya gidiyorum hepinize iyi geceler...
yok yok burdayız aynen devamm....hoşgeldin canım bu arada:)))hmm anladım cnm kaçan göçen yok di mi:)
sağol canım benim
benimde banyodan sonra saç kurutma adetim yoktur ama dikkat etmek lazım
sütlü tatlı olduğu için sorun yok tabi akşam başka bişey yemediysen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?