- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.061
süperr yaa korku filimi haaa..başrolde kim vardı kız onu da bi de bakam:)))jön yakışıklımıydı bare:)))
yok ya yemedim oturmaya fırsatım olmadı ki.....başın ağrıyo mu hala aslım?
kendi kaybetmiş kendi değerini..yazık etmiiş güzelim arkadaşlığınızdaki güvene..bi daha böle bi şey isterse sölersin canım sen beni şurda şu halde bıraktın ben artık o konuda çok güvenemiyorum sana die..ama tabi arkadaşlığınız elbette devam eder...hoşbuldum cnm benim daha geçmedi:) balıkesire gitme ihtimalim var.benim yolculugum cok berbat gecti bir daha kimseye güvenip bir yere gitmiycem.boluya gittik arkadaşla güzel güzel kaydımızı yaptık ankara işin içinde yoktu..en son giderim dönüşte dedi o.benim işim yoktu ankarada.ertesi gün ankaraya gittim onla yalnız kalmaması için çok ısrar etti.kaydını yaptık.gece telden nete bakıorz basvurulara kütahya 7 tane yedek alım açmıs ve yedek listesini de vermiş.ortalaması cok cok düşük oldugu halde liste verildiği halde ben kütahyaya gitcem dedi.bşy diemedim..beni yalnız bıraktı gece aştide.benim otobüsüm de 2 deydi gece eskişehire geçtim ordan tek basıma.ilk defa gittiğim bir yer.kız basıma gittim sabah 4 30 5 gibi eskişehirdeydm.üniyi bul kayıt yaptır tekrar terminalden evime döndüm.ama bundan sonra asla böyle birşey yapmayacağım...benim tek hatam onun için ank ya gitmek oldu bas git boludan eskişehire işte.insanlar böyle sen yarı yolda bırakmaya kıyamazsın.o düşünmeden bırakır seni bencillik...
neee 12 miihoşgeldin canımnasılsın
ben çok kötüyüm kaç gündür boğaz ağrısı falan idare ediyordum ama bugün kötüleştim doktora gittim 12 iğneyi aldım geldim
son dakkada karar vermiştri belki..malum isnalar panik olunca normal hayatta vermeyecekleri tepkiler veriyolar fizikzesl ve ruhsal oalrak...ben de onun için arkadaşlığımı bitirmedim onla.ama terminalde düşünürken ben kendi kendime sordum.ve onu o şartlarda o durumda bırakmazdım ben.ama olsun napalım onun tarafından bakınca bir umut.kütahyanın yedek açıklayacağı tarih bastan belliydi.bana yola cıkmadan önce gidebilirim diyebilirdi.ben de ona göre başımın çaresine bakardım.ankara işinde de aynı şeyi yaptı..neyseee pzt günü erkek arkadaşım manisaya evraklarımı götürcek.egede de o dolaşıyor.9 eylül üşak manisa o basvurcak...valla şimdi düşünüyorum da her erkek yapmaz bunu değerini bilmeliyim.gecen kuzenimle konusurken anlattım sevgilisi de yanındaydı.bana dedi ki kuzenimin yanında bir de ben olsam yapmazdım valla diye..
yaz yaaa bak biz neler yazıyoz neler..rahatlıyosun en azından..benim açımdan sorun dikl yani..okur yardım edebileceksem yardım etmeye de çalışırım..bak sen keyfine...canım yaaa ne diyeiymkii pes sadece,, maalesef böyle şeylerrrr oluyorrrrrr ben çok daha sinir bir duurmdayımm yaaaa yazsam bir sayfa olur baş şişirim boşverrr hakaten boşverrr yanlız birdahada kimse için kendini sıkıntıya sokmamaya çalış her yaşadığımız şey bize derss oluyorr olsundaa
neee diyosunnnnbaşrolde gençlik dizilerinde oynanyan tiplerden vardı işte
aaa bak sen söyleyince farkettim geçmiş
neee diyosunnnnsonunda kavuştunuz mu bare kız:)))
ii hadi geçmiş olsun o zaman
erkekler bu gibi durumlarda duygularını katmadan hareket ediyolar canım..bizim kadar şefkat damarları kabarmmamış o yüzden haklı çıkıyolar....ben dersimi aldım cnm.ama onla gitmeden erkek ark ım kızmıstı bana neden gidiyorsun peşinde diye.böyle şeylerde hep haklı cıkıyor o.senin neyin var cnm anlat derdini.insan rahatlıyor anlatınca inan ki.
küüççüükkk çıkacakkkkk küçüükkk...:18::18::18::18:evet kızlar yarın bildirim günü
ne hissediyorsunuz kutunuzdan ne çıkacak
ben sana çiğköftede yaparım pekde güzel yapaırmtepsim bile varr çiğköfte için özel almıştım hehe gel gell yapalım bir partii
ay kızlar aynı şehirde olsak ne hoş olurdu birgün bulluşur tanışırdıkkk
bende isterem elma yanaklardan bende isterem
ne zaman istersen anlatabilirsin...bak hepimiz paylaşıyoruz kendini yanlız hissettiğinde takımcak sana destek oluruz inş bacım..bu konuda burası çok faydalı oluyo zaten....:))
valla erkeklerin önsezileri çokk iyi valla benim kocamda öyleee dinlemediğim epişman oluyorum yawssss bazen:)))
valla yüreğim yok anlatmaya :)) belki sonraa
kızlar bugün face te paylaştığım şeye bakın hehe
"Doğumdan sonra çok Kilo aldım, 3 kilo doğmuşum şimdi 61 kiloyumDDD"
o da iimiş...olsun film başlarken ya da afişelrde en önemli yerde senin ismin yazcek...bare sonu nasıl bitiyo iimi kötü mü onu söle yönetminim:)))canım ben oynamıyordum kamera arkasındayım
sağol canım benim
olmaz hepsi benim
o da iimiş...olsun film başlarken ya da afişelrde en önemli yerde senin ismin yazcek...bare sonu nasıl bitiyo iimi kötü mü onu söle yönetminim:)))
yapma be adaş:))))
valla canım sonunda kız pervane gibi bir yerde parçalanıyordu onu seven çocuk diğer 2 çocuğa sizin yüzünüzden oldu deyip yakmaya kalkıyordu
yaaa nie bu kadar detaylı anlattın sihri bozuldu filmin...ya ilerde gerçekten kamera arkasına geçip çekersen ve ben de sinemaya geldiğinde gidemezsem ne olcek o zaman:))))
tamam tamam bir tanecik veririm oda seni sevdiğim için değerini bil
sağol kaptanım duygular karşılıklı emin ol yani...ben sana ne yapiim ne istersin?ama tabi 38 ebdne olduğumuz zaman iiçn sadece bi günlük bi lüks olcek bu şey:)))
38 beden hımm ya 2012 de kıyamet kopacak diyorlar acaba görür müyüm ki 38 beden olduğumu
daha önce en az kaç kilo oldun asdlım sen?hayal et bak o zaman nasıl olmuştu...aynı şimdiki gibi diet yaparken hiç bitmeyecekmiş gibi ama bittiğinde de en başındna beri bunnun olacağını biliyomuşl gibi..bu süreçte de aynen öle...hep beraber destekleşerek olacağız inş....
inş canım
canım ben çıkıyorum öpüyorum seni
12 den önce kilo bildirimi yapamyı unutmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?