Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kendi kaybetmiş kendi değerini..yazık etmiiş güzelim arkadaşlığınızdaki güvene..bi daha böle bi şey isterse sölersin canım sen beni şurda şu halde bıraktın ben artık o konuda çok güvenemiyorum sana die..ama tabi arkadaşlığınız elbette devam eder...
hoşgeldin canım nasılsın
ben çok kötüyüm kaç gündür boğaz ağrısı falan idare ediyordum ama bugün kötüleştim doktora gittim 12 iğneyi aldım geldim
neee 12 mii
son dakkada karar vermiştri belki..malum isnalar panik olunca normal hayatta vermeyecekleri tepkiler veriyolar fizikzesl ve ruhsal oalrak...
yaz yaaa bak biz neler yazıyoz neler..rahatlıyosun en azından..benim açımdan sorun dikl yani..okur yardım edebileceksem yardım etmeye de çalışırım..bak sen keyfine...

ben dersimi aldım cnm.ama onla gitmeden erkek ark ım kızmıstı bana neden gidiyorsun peşinde diye.böyle şeylerde hep haklı cıkıyor o.senin neyin var cnm anlat derdini.insan rahatlıyor anlatınca inan ki.
erkekler bu gibi durumlarda duygularını katmadan hareket ediyolar canım..bizim kadar şefkat damarları kabarmmamış o yüzden haklı çıkıyolar....
evet kızlar yarın bildirim günü
ne hissediyorsunuz kutunuzdan ne çıkacak
küüççüükkk çıkacakkkkk küçüükkk...:18::18::18::18:

bende isterem elma yanaklardan bende isterem

:))
valla erkeklerin önsezileri çokk iyi valla benim kocamda öyleee dinlemediğim epişman oluyorum yawssss bazen:)))

valla yüreğim yok anlatmaya :)) belki sonraa
ne zaman istersen anlatabilirsin...bak hepimiz paylaşıyoruz kendini yanlız hissettiğinde takımcak sana destek oluruz inş bacım..bu konuda burası çok faydalı oluyo zaten....
kızlar bugün face te paylaştığım şeye bakın hehe
"Doğumdan sonra çok Kilo aldım, 3 kilo doğmuşum şimdi 61 kiloyumDDD"

o da iimiş...olsun film başlarken ya da afişelrde en önemli yerde senin ismin yazcek...bare sonu nasıl bitiyo iimi kötü mü onu söle yönetminim:)))

yapma be adaş:))))

valla canım sonunda kız pervane gibi bir yerde parçalanıyordu onu seven çocuk diğer 2 çocuğa sizin yüzünüzden oldu deyip yakmaya kalkıyordu

tamam tamam bir tanecik veririm oda seni sevdiğim için değerini bil

Son düzenleme:

sağol kaptanım duygular karşılıklı emin ol yani...ben sana ne yapiim ne istersin?ama tabi 38 ebdne olduğumuz zaman iiçn sadece bi günlük bi lüks olcek bu şey:)))

sağol kaptanım duygular karşılıklı emin ol yani...ben sana ne yapiim ne istersin?ama tabi 38 ebdne olduğumuz zaman iiçn sadece bi günlük bi lüks olcek bu şey:)))

38 beden hımm ya 2012 de kıyamet kopacak diyorlar acaba görür müyüm ki 38 beden olduğumu

38 beden hımm ya 2012 de kıyamet kopacak diyorlar acaba görür müyüm ki 38 beden olduğumu

daha önce en az kaç kilo oldun asdlım sen?hayal et bak o zaman nasıl olmuştu...aynı şimdiki gibi diet yaparken hiç bitmeyecekmiş gibi ama bittiğinde de en başındna beri bunnun olacağını biliyomuşl gibi..bu süreçte de aynen öle...hep beraber destekleşerek olacağız inş....

inş canım

canım ben çıkıyorum öpüyorum seni

12 den önce kilo bildirimi yapamyı unutmayın kızlar

inş canım

canım ben çıkıyorum öpüyorum seni

12 den önce kilo bildirimi yapamyı unutmayın kızlar

umutrsuzluk yok canım o da olacak bu kararlılıkla....accık daha düzene girsin hayatın sonra yine hızlandırma sürecine başlıycaz inş.....ben de öptüm canım ii gecveler....

kızlar günaydınlarrrrr....
ilk bildirim benden gelsin.....
adet günüm olmasına ve bütün düzensizliğe rağmen 72.o ım bugün itibariyle.....yani 500 gram buna da şükürrrr.....
hedefim 68di gitmeden önce ama olsun.....sizlerden de güzel haberler bekliyorum.....şimcik çıkmam lazım ortalık silinip süpürülecek.....

kızlar günaydınnnnn
kilo bildirimimi yapayım hemen
61.500
500 gr gitti sadeced neysee bunada şükür:))

bu arada kahvaltımıda yazayımm

1/2 kk büyüklüğünde peynir
yarım dilim kepek ekmek
şekersiz çay

canlarım geçmişi şimdi okuaymayacaımm çok yoğunum tekrar gireceğim inş. ozaman yaparım geçmiş
hepinizeeeeee ii çalışmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…