- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.081
kızlarrrrrrr kilomuuu söylüyorummmmmmmm 65,8 olmusummmmmmm yaaaaaaaaaaaa inanamıyorummmmmmmm wallaaaaaaa hatta bana hiç olmayan bi kot pantolunum vardııııı dün bi onuda deneyim dedimm ve giydimm olduu hatta belden boll olduuuu olmayan pantolonlarımın hepsini denedimm etteklerde dahillll hemen hemen hepsiiii olduu yaaaaaaaa
günadın kızlar nasılsınız????
maşallah canımmmm:))))))
günaydınnn canım hoş geldinn iyiyimm valla sen nasılsın ne olodu okul işi halledebildin mii?
daha hiçbişey belli değil cnm.belli olanlar da cok yüksek boşuna çabalıyorum sanırım..moralim bozuk ondan...sen neler yapıosun cnm?
canım sakın bozma moraliniii herşey olacağına varır hayırlısı olsunda önemli olan o rabbim çabalarını boşa çıkarmaz inşallahh gönlünü ferah tut sen dualrımızdasın inan
canım walla benimde okul başladı yaa inan iş ev okul kurslarr harap olucamm biliyorumm ama napimm mecburenn eğitimm şartttonun dışındaa canımı sıkan bişeyde yok şu sıralar şükürler olsunn hatta damat adayı vardı yaa baya alıştım ona bakalım ne olucak yani aşk yada sevgi yok bende ama saygı duyuyorumm beni sevmesi çabalaması felann masum olmasıı onlar işştee hoşuma gidiyoo öylee yanii canımm heran düğün yapabilirimmm
canım ne güzel telaşlarr maşallah Allah isteyen herekese nasip etsin böyle güzell telaşları canım,selam canlar ne yapıyonuz?ben gün boyu olan misafirlerimi daha yeni savdım..ancak girebiliyorum yaa tarih yaklaştı diye iice yoğun olmaya başladı....yemek düzenim ise malesef kalmadı.....
bugün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek,1 yumurta,1 kk peynir
öğle 1 yarım ekmek hamsi
akşam yemek yemedim 1 kase sütlü tatlı saçma bi dzene girdim ama inş bu koşturmacanın etkisi olur..bu arada yarın adet günüm şişliğim de had safhada..sizler ne yaptınız?
iyi anlamda mı abartmışım anlamında mı dion kıs ben anlamadım:)))he he he pişkinliğe veriim biraz:))
evet yaa eminim kesinlikle..inş denk gelir bakalım nasip tabi...
haklısın canım çok sağol duaya ihtiyacım var..senin işin de zor okul iş kurs:S Allah yardımcın olsun canım...hadi bakalım inşallah hakkında hayırlısı olur:)
ka
yaz yaaa bak biz neler yazıyoz neler..rahatlıyosun en azından..benim açımdan sorun dikl yani..okur yardım edebileceksem yardım etmeye de çalışırım..bak sen keyfine...
erkekler bu gibi durumlarda duygularını katmadan hareket ediyolar canım..bizim kadar şefkat damarları kabarmmamış o yüzden haklı çıkıyolar....
bende isterem elma yanaklardan bende isterem
ne zaman istersen anlatabilirsin...bak hepimiz paylaşıyoruz kendini yanlız hissettiğinde takımcak sana destek oluruz inş bacım..bu konuda burası çok faydalı oluyo zaten....
60:
kızlar günaydınlarrrrr....
ilk bildirim benden gelsin.....
adet günüm olmasına ve bütün düzensizliğe rağmen 72.o ım bugün itibariyle.....yani 500 gram buna da şükürrrr.....
hedefim 68di gitmeden önce ama olsun.....sizlerden de güzel haberler bekliyorum.....şimcik çıkmam lazım ortalık silinip süpürülecek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?