Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrrrrrr kilomuuu söylüyorummmmmmmm 65,8 olmusummmmmmm yaaaaaaaaaaaa inanamıyorummmmmmmm wallaaaaaaa hatta bana hiç olmayan bi kot pantolunum vardııııı dün bi onuda deneyim dedimm ve giydimm olduu hatta belden boll olduuuu olmayan pantolonlarımın hepsini denedimm etteklerde dahillll hemen hemen hepsiiii olduu yaaaaaaaa

maşallah canımmmm:))))))

günaydınnn canım hoş geldinn iyiyimm valla sen nasılsın ne olodu okul işi halledebildin mii?

daha hiçbişey belli değil cnm.belli olanlar da cok yüksek boşuna çabalıyorum sanırım..moralim bozuk ondan...sen neler yapıosun cnm?

daha hiçbişey belli değil cnm.belli olanlar da cok yüksek boşuna çabalıyorum sanırım..moralim bozuk ondan...sen neler yapıosun cnm?

canım sakın bozma moraliniii herşey olacağına varır hayırlısı olsunda önemli olan o rabbim çabalarını boşa çıkarmaz inşallahh gönlünü ferah tut sen dualrımızdasın inan

canım walla benimde okul başladı yaa inan iş ev okul kurslarr harap olucamm biliyorumm ama napimm mecburenn eğitimm şarttt onun dışındaa canımı sıkan bişeyde yok şu sıralar şükürler olsunn hatta damat adayı vardı yaa baya alıştım ona bakalım ne olucak yani aşk yada sevgi yok bende ama saygı duyuyorumm beni sevmesi çabalaması felann masum olmasıı onlar işştee hoşuma gidiyoo öylee yanii canımm heran düğün yapabilirimmm

haklısın canım çok sağol duaya ihtiyacım var..senin işin de zor okul iş kurs:S Allah yardımcın olsun canım...hadi bakalım inşallah hakkında hayırlısı olur:)

canım ne güzel telaşlarr maşallah Allah isteyen herekese nasip etsin böyle güzell telaşları canım,
yemeklerin bence gayet güzel gitmiş
yarım ekmek biraz fazla olmuş gibi ama koşturmaktan eritmişssindir:)
benim dünkü menümde hamsi vardı beraber gitmiş menümüz:)

07/10/2011 mesajj sayım listesii

emidaf : 8
aynalar : 35
mihrace : 39
prenses : 9
pincat87: 10
dudujan: 13
fatta 83 : 15

bitti bukadarrrrrr

iyi anlamda mı abartmışım anlamında mı dion kıs ben anlamadım:)))he he he pişkinliğe veriim biraz:))
evet yaa eminim kesinlikle..inş denk gelir bakalım nasip tabi...

kuzum ne yazdığımı hatırlamıyorumki geçmişide bulamadım:))))
iyi anlamdadır oo DD hehe
bu arda ebebkler konusundada inş. istediğin gibi olur

haklısın canım çok sağol duaya ihtiyacım var..senin işin de zor okul iş kurs:S Allah yardımcın olsun canım...hadi bakalım inşallah hakkında hayırlısı olur:)

aminnnnnnn canımmm darısı başınaaaaa inşalahhhh ayyy çiçeminde başınaaaaa

kızlarrrrrr dün akşam ablamlarr bize geldii yemeğe balık günümüzdüü balık vardı yaniii

babamın tabağından sadece bir çatal balık
yarım kase tarhana çorbası
bir dilim ekmek
2. yemek kaşığı salata
suuuuu

sabah kahvaltımm yarım gözlemeee
gül reçelii azcıkkkk

ka
yaz yaaa bak biz neler yazıyoz neler..rahatlıyosun en azından..benim açımdan sorun dikl yani..okur yardım edebileceksem yardım etmeye de çalışırım..bak sen keyfine...

sağolun canım yaa desteklerinizzz ne güzell yazmadan bile moral buldum Allah razı olsun iyiki varsınız kızlarr

erkekler bu gibi durumlarda duygularını katmadan hareket ediyolar canım..bizim kadar şefkat damarları kabarmmamış o yüzden haklı çıkıyolar....
bende isterem elma yanaklardan bende isterem

hakikaten biz kadınlar duygusallığımızdan birçok şeyi kaybediyoruzzz, ama ne var biliyormusun ben kendi adımasöyleyim eşim haklı çıktığınd ahaklıymışssın demek çok üzüyor beni çünkü haklı olduğu konu çevremdekileri eleştiridği konu oluyor arkadşalarımı eleştrdiğinde kızıyorum kalbin kötü sen fesatlık yapıyorsun oluyorum o haklı çıkınca bensöylemiştim oluyor çok üzülüyorum ozaman (

bu arada gel şekeirmy aa çiğköftenin lafımı olurrr buradaki kızlarınh epsini ağırlamakta ne var herkese diyette:)))

kızlarrrr geçmişe yönelemedimmmmm işlerimm varrr çıkmam lazımm öpüyorummm çokkk görüşürüz

ne zaman istersen anlatabilirsin...bak hepimiz paylaşıyoruz kendini yanlız hissettiğinde takımcak sana destek oluruz inş bacım..bu konuda burası çok faydalı oluyo zaten....

60:

tekrar tekrar teşekkür ederimmm saol kuzucumm, hakaten deidğin gibi burası çok ii bir forum tarafsız davranılaibliyorrr yapıcı eleştirilerde sözkonusu o yüzden bende seviyorum burayı

hiç yoktan iyidir canımt ebrik ederimmm bendende okadar gittti :)))haftayada bizzz coşalım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…