- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.101
kilo bildiririmi yapayım
67.1
neyse yarın aranızdayımözledim sizi kızlarrrrrr......
kızlar günaydın kilomu bildiriyorum
74,2
öğleden sonra görüşürüz
günaydınnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmm çokkkkkkkk mutluyummmmmmmm kızlarrrrrrrrrr
kızlarrrrrrr kilomuuu söylüyorummmmmmmm 65,8 olmusummmmmmm yaaaaaaaaaaaa inanamıyorummmmmmmm wallaaaaaaa hatta bana hiç olmayan bi kot pantolunum vardııııı dün bi onuda deneyim dedimm ve giydimm olduu hatta belden boll olduuuu olmayan pantolonlarımın hepsini denedimm etteklerde dahillll hemen hemen hepsiiii olduu yaaaaaaaa
günadın kızlar nasılsınız????
07/10/2011 mesajj sayım listesii
emidaf : 8
aynalar : 35
mihrace : 39
prenses : 9
pincat87: 10
dudujan: 13
fatta 83 : 15
bitti bukadarrrrrr
afiyet olsun canım akşam yemeğin çok az olmuş, bu arada bizdede balık vadıııı akşamm :)))kızlarrrrrr dün akşam ablamlarr bize geldii yemeğe balık günümüzdüü balık vardı yaniii
babamın tabağından sadece bir çatal balık
yarım kase tarhana çorbası
bir dilim ekmek
2. yemek kaşığı salata
suuuuu
sabah kahvaltımm yarım gözlemeee
gül reçelii azcıkkkk
kızlarrrr geçmişe yönelemedimmmmm işlerimm varrr çıkmam lazımm öpüyorummm çokkk görüşürüz
hoş geldinn canım Allah mutluluğunu daim etsinişn.
hayatım maşallah sana inan çok güzell kendim zayıflamışım gibi hissettim içim kıpır kıpır oldu:)))
bizede bir şevk veriyorsunn :) helal olsun sen çokkk yaşa:))
afiyet olsun canım akşam yemeğin çok az olmuş, bu arada bizdede balık vadıııı akşamm :)))
havalar soğudu balık mevsimi açıldıı bol bol yeriz artık
kahvaltın da fena değilll zaten kiloda veriyorsun kim tutar seni
14. TAKIM 226. Etap
aynalar ( 94,0 / 93,7 / 0,3 / 0,32% )
faTTa83 ( 72,5 / 72,0 / 0,5 / 0,69% )
nazco ( 74,8 / 74,2 / 0,6/ 0,80% )
emidaf ( 67,0 / 65,8 / 1,2 / 1,79% )
pinkcat87 ( 64,0 / 64,0 / 0,0 / 0,00% )
prenses88 ( 54,8 / 54,8 / 0,0 / 0,00% )
selinay2002 ( 65,9 ) izne ayrıldı
fiyona_07 ( 64,9 / / / % )
mihracee ( 62,0 / 61,5 / 0,5 / 0,81%)
melekaysee ( 67,0 / 67,1 / -0,1 / -0,15%)
dudujan ( 97,0 / 94,4 / 1,3 / 1,34%) 224. Etapta izne ayrılmıştı kilosu 2 ye bölündü.
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
kızlar fiyona kalmış bildirim yapmayan bilmiyorum 3 e kadar yapar mı daha öncede bildirim yapmamıştı şimdide bildirim yapmazsa kötü olacak 3 defa bildirim yapmayan diskalifiye olabilir genel bir durum bu o yüzden okul dönüşü listeyi yayınlarım inş fiyona gelir
selam kızlar tekrar geldim ama malesef geçici bir durum bu bizim hat hala yapılmadı elektrikçi gelmiyo bir türlü bizim adamda başkasını çağırmıyo bu arkadaşı diye pazar günü gelip yapıcakmış
ben şimdi nasıl geldim anlatayım gülün biraz
akşam komşununda nete ihtiyacı varmış bizim modemi bahçeye tel kablosunun geldiği yere bağladı ara kablo ilede içerden elektrik çektik bizim modem artık açık hava modemi
çalışıyor ama ara kablo yüzünden kapımız kapanamıyor dolayısıyla seyyar oldu
kapı kapanmadığı içinde ben çok tırsıyorum çünkü ikigün önce komşunun bahçesinde yılan gördük içeri girer diye ödüm kopuyoyani çok kalamam burda fişi çekip kapıyı kapatmam lazım
size haber veriim diye geldim pazar günü olur olmaz gelirim benim izni uzatın lütfen
çok özledim herkezi ama biraz daha sabredicem artık
öpüyorum herkezi beni özleyin anacıııııııııııııım
selam kızlar tekrar geldim ama malesef geçici bir durum bu bizim hat hala yapılmadı elektrikçi gelmiyo bir türlü bizim adamda başkasını çağırmıyo bu arkadaşı diye pazar günü gelip yapıcakmış
ben şimdi nasıl geldim anlatayım gülün biraz
akşam komşununda nete ihtiyacı varmış bizim modemi bahçeye tel kablosunun geldiği yere bağladı ara kablo ilede içerden elektrik çektik bizim modem artık açık hava modemi
çalışıyor ama ara kablo yüzünden kapımız kapanamıyor dolayısıyla seyyar oldu
kapı kapanmadığı içinde ben çok tırsıyorum çünkü ikigün önce komşunun bahçesinde yılan gördük içeri girer diye ödüm kopuyoyani çok kalamam burda fişi çekip kapıyı kapatmam lazım
size haber veriim diye geldim pazar günü olur olmaz gelirim benim izni uzatın lütfen
çok özledim herkezi ama biraz daha sabredicem artık
öpüyorum herkezi beni özleyin anacıııııııııııııım
14. TAKIM 226. Etap
aynalar ( 94,0 / 93,7 / 0,3 / 0,32% )
faTTa83 ( 72,5 / 72,0 / 0,5 / 0,69% )
nazco ( 74,8 / 74,2 / 0,6/ 0,80% )
emidaf ( 67,0 / 65,8 / 1,2 / 1,79% )
pinkcat87 ( 64,0 / 64,0 / 0,0 / 0,00% )
prenses88 ( 54,8 / 54,8 / 0,0 / 0,00% )
selinay2002 ( 65,9 ) izne ayrıldı
fiyona_07 ( 64,9 / / / % )
mihracee ( 62,0 / 61,5 / 0,5 / 0,81%)
melekaysee ( 67,0 / 67,1 / -0,1 / -0,15%)
dudujan ( 97,0 / 94,4 / 1,3 / 1,34%) 224. Etapta izne ayrılmıştı kilosu 2 ye bölündü.
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
kızlar fiyona kalmış bildirim yapmayan bilmiyorum 3 e kadar yapar mı daha öncede bildirim yapmamıştı şimdide bildirim yapmazsa kötü olacak 3 defa bildirim yapmayan diskalifiye olabilir genel bir durum bu o yüzden okul dönüşü listeyi yayınlarım inş fiyona gelir
sagolll hayatımmm yaaaa inşallahh hep beraberr vericezz bu kilolarıııı bende bayadır duraksamıstımm hele ilaçlara başladım yaa korkuyodum alıcam diye ama kendimi frenledimm yaa ekmeği inanılmaz azalttım canımmm birdee zaten iştah gitti
hımsss ilaçalr ah o ilaçlarr neyse kötü birşey düşünmek yokk akıla getirmek yok böyle devam hadi maşallahhhaftaya dahada güzel sonuçlar bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?