Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine sağlıkk çiçemmm kaıncı oldukk şimcikk bizzzz:86::86::86::86::86:

evettttttttttttttt izinliydiiiiiiii:)))

selam kızlar nasılsınız ben felaketim
yüzümün sol tarafı çok fena son saat bedendi çocuklar çok istedi onları çıkarttım ama ben bahçeye çıkamdım güneş vardı ve çok rahatsı ediyordu beni ama istiklal marşı okuyana kadar dışarda kalmam bana yetti
geçsin artık şu hastalık

siz nasılsınız

canım yaaaa bir dr git lütfennnnnnnnn kullandığın ilaçalrıdaaa götür belki etkisi az geliyordurr( lütfenn git dr çabucak iyileş canım

bak çiçemmm artık kızmaya başladımm hattaa kızıyorummmm yahuuu bu nasıl bi inat git bi dpktoraaaa
benimde aynen senın gıbı olur sinüzit varr ve inan bende öyle ihmal ede edee inan varyaa acısı çok fena çıktıı o yuzden sende gıttt bı doktora antb. al yada iğnee hemncikk geçerr yazık günah yaaaaa ayakta atlıtılırmı hiççç

bak çiçemmm artık kızmaya başladımm hattaa kızıyorummmm yahuuu bu nasıl bi inat git bi dpktoraaaa
benimde aynen senın gıbı olur sinüzit varr ve inan bende öyle ihmal ede edee inan varyaa acısı çok fena çıktıı o yuzden sende gıttt bı doktora antb. al yada iğnee hemncikk geçerr yazık günah yaaaaa ayakta atlıtılırmı hiççç

canım karşı daire ebe var ya bizim
ona söyledim serum takacak yarın eşi getirecekmiş
faydası olur heralde biraz

kızçelerimmm bugün geçmişi okuyamadımm cvp yazamadım kusura bakamyınn olurmu
hepinizi tebrik ediyorumm kızlarr çabanızdan dolayı harika bi takımızz zbizzzzz

bugün allah izin verirse ablamlarla beraber anneme gidiyoruzz hafta sonunu orada geçiricezz hasret giderelimm eger fırsatım olursa gelicem orda 3 tane p.c var çünki bende 1 tane bile yokkenn neyseeee hepiizi öpüyorum allaha emanet olun sakın kafanıza bişey takmayın olurmu öpüyorumm çokkkkk

aslıcığım çok sağol canım defne hasta sabahtan beri onunla uğraşıyorum ateşi var...kayınvalidemdeydik giripte haber veremedim şimdi yeni geldim...akşam uyursa defnem girerim kızlar giremezsemde durumumu biliyorsun aslıcığım...

offfffff canım inat etme git doktora şimdiye çoktan iyileşirdin 2 tane iğne bile beni ayağı kaldırdı çok geçmiş olsun dinlen bol bol

ellerine sağlık canım

merhaba kızlar valla hayattan koptum iki gündür.. kilo bildiriminede giremedim ya bi ara tlfndan girmeyi denedim ama olmadı..kusura bakmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…