Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar uyumuşum yeni uyandım
serumum pazar takılacak ancak pazara geliyor çünkü pazarı bekliyecem
inş daha kötü olmam pazara
yarın sivasa gitmem lazım ama gidersem daha kötü olur muyum ondan korkuyorum ama gitmem de lazım napcam bilmiyorum

dun mantar kurabiye yaptim ilk defa, goruntusu ve lezzeti cok guzel oldu. hemde kolay.. tavsiye ederim misafirlerinize yada esinize yapabilirsiniz...yada cocuklariniza:) dun arkadasimin oglu vardi , 2 yasinda, onunla beraber yaptik , bittiten sonra sicak olmasina ragmen 4 tane yedi masallah:)

tarifini isteyen varsa verebilirim:)

Son düzenleme:
dun mantar kurabiye yaptim ilk defa, goruntusu ve lezzeti cok guzel oldu. hemde kolay.. tavsiye ederim misafirlerinize yada esinize yapabilirsiniz...

tarifini isteyen varsa verebilirim:)

ellerine sağlık canım aklımda bulunsun lazım olunca alırız tarifini

canım merhaba nasılsın geçmişi okuyamıyorum artık yarın izinliyim geniş geniş bakıcam sayfaya..nasıl oldun bayaa ilerledi heralde hastalığın serum falan diyosun kötü bişey yok dimi??

canım merhaba nasılsın geçmişi okuyamıyorum artık yarın izinliyim geniş geniş bakıcam sayfaya..nasıl oldun bayaa ilerledi heralde hastalığın serum falan diyosun kötü bişey yok dimi??

yok canım bildiğimiz grip işte birazcık burnum akıyo boğazım acıyo kaşınıyo halsizlik salgın var her yerde ama kafamı tutamıyorum ya serum iyi gelir toparlanmamı sağlar

bu arada canım senin için sakınca yoksa tel nonu alabilir miyim nete giremediğinde mesaj atarak kilonu öğrenebilirim

çok iyi olur yaa bgn varya keşke dedim numarasını alsaydım..ben sana özeline atarım numaramı..en azından giremiycek olursam sana msjla hbr verebilirim.

kızlar canım cok sıkkın tekrar anlatıp düşünmeye gücüm yok..facede paylaştıklarımdan anlarsınız zaten..grip oldum üstüne bademciklerim şişti yutkunamıorm bile.eskişehir ve boluda cok üsüttüm dudaklarım kurudu catadı soguktan.değseydi keşke...

bgn ki menüm
sabah 4 çatal menemen
1 siyah 3 yeşil zeytin
salatalık
1 dilim kepek ekmeği
ara 1 lokma kek 1çatal ucuyla
öğlen yarım tabak yoğurtlu makarna
ara 1 minik salkım üzüm
akşam 1 adet ızgara tavuk
bol salata
toplamda 4 lt su içtim

kızlar ben günde iki öğün nesfit yiyecektim ama sütü çok içince defneyi sıkıştırdı o yüzden buraktım yavruşum bi ıkınıyo ki sormayın gaz çıkarcam diye helak oldu çocuğum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…