- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.161
gönderdim canım..
oooo süper çok mutlu oldum yuppikızlar 3. olduk bu hafta tebrik ederim
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
pinkcat87*** 8-14 ekim
DEVAM ÇİZELGESİ
dudujan *** 1-7 ekim
canım gitmesen olmaz mı daha da fenalaşmasam haftasonu dinlensen?slm kızlar uyumuşum yeni uyandım
serumum pazar takılacak ancak pazara geliyor çünkü pazarı bekliyecem
inş daha kötü olmam pazara
yarın sivasa gitmem lazım ama gidersem daha kötü olur muyum ondan korkuyorum ama gitmem de lazım napcam bilmiyorum
selam arkadaslar nasilsiniz?
kızlar canım cok sıkkın tekrar anlatıp düşünmeye gücüm yok..facede paylaştıklarımdan anlarsınız zaten..grip oldum üstüne bademciklerim şişti yutkunamıorm bile.eskişehir ve boluda cok üsüttüm dudaklarım kurudu catadı soguktan.değseydi keşke...
kızlar canım cok sıkkın tekrar anlatıp düşünmeye gücüm yok..facede paylaştıklarımdan anlarsınız zaten..grip oldum üstüne bademciklerim şişti yutkunamıorm bile.eskişehir ve boluda cok üsüttüm dudaklarım kurudu catadı soguktan.değseydi keşke...
01/10/2011-07/10/2011 devam çizelgesi
aynalar +++++++
faTTa83--+++++
nazco +-----+
emidaf--+++++
pinkcat87 +++--++
prenses88 +++++++
selinay2002 +------
fiyona_07 +++++++
mihracee +++++++
melekaysee ------+
dudujan +++++++
kızlar tek tek hergüne baktım inşallah doğru olmuştur
kızlar ben gitgide kötülüyorum.öksürük ve halsizlik de basladı.kafamı kaldıramıorm yastıktan
canım devam çizelgesi ne zaman yapılıo nasıl yapılıo hergün yazacak mıyım
01/10/2011-07/10/2011 devam çizelgesi
aynalar +++++++
faTTa83--+++++
nazco +-----+
emidaf--+++++
pinkcat87 +++--++
prenses88 +++++++
selinay2002 +------
fiyona_07 +++++++
mihracee +++++++
melekaysee ------+
dudujan +++++++
kızlar tek tek hergüne baktım inşallah doğru olmuştur
kızlar ben gitgide kötülüyorum.öksürük ve halsizlik de basladı.kafamı kaldıramıorm yastıktan
off sende mi canım ya çok geçmiş olsunnnçok fena salgın var doktora git iyileşmiyor kendine kendine daha da kötüleşiyor ben bekledim 1 hafta gitmedim sonra 12 iğne verdi belki hapla geçerdi erken gitseydim
pazartesiye giderim canım.benim neden olduğu belli üşüttüm ben
canım kullandığım hap yok ki
ayakta geçiriyorum
napimm şekrrr işteyimm aynen devammm iştee böyle sobelerimm bennn:86::86::86::86::86:
merhaba kızlar valla hayattan koptum iki gündür.. kilo bildiriminede giremedim ya bi ara tlfndan girmeyi denedim ama olmadı..kusura bakmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?